2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar benden acik kahve rengi akıntı geldi ay ağlıcam çok telaş yaptım acaba dr alttan baktığı için mı oldu moralim çok bozuk ya

dikkat edin riski bir durum. bu okullari actilar ama ben uzun sure devam edecegine innamiuorum kisa bekleyin belki erken kapanir
Kizlar benden acik kahve rengi akıntı geldi ay ağlıcam çok telaş yaptım acaba dr alttan baktığı için mı oldu moralim çok bozuk ya
yok o yerlesme akintisidir bugun doktota soyledim umursamadi bile. agri sancin yoksa ve kan yoksa telas etmeyin.Daha bugun sordum ben.

dikkat edin riski bir durum. bu okullari actilar ama ben uzun sure devam edecegine innamiuorum kisa bekleyin belki erken kapanir
Bence de uzun sürmez, 10 güne kadar belli olur vaka sayısındaki artışa göre, yeniden uzaktan egitime gecilebilir

Kırmızı değilse kokrma canm, telas yapma, ben de yerlesme kanaması oldugunda baya okudum arastırdım kırmızı tehlıkleıymıs, hamılelık boyunca kahve akıntı olabılırmıs, bebegın büyüdükçe, yerlesmeyee calıstıkca gelirmiş kahve akıntı 😘

Inşallah öyledir canım birkere düşük yaşadığım için korkuyorum açıkçası yarın doktoruma gideyim en iyisi
Kırmızı değilse kokrma canm, telas yapma, ben de yerlesme kanaması oldugunda baya okudum arastırdım kırmızı tehlıkleıymıs, hamılelık boyunca kahve akıntı olabılırmıs, bebegın büyüdükçe, yerlesmeyee calıstıkca gelirmiş kahve akıntı 😘

Arkadaslar bu bebek ne zaman annenim duygularini anliyor kacinci haftadan itibaren bilen var mi?
Canım senin duygu durumların psikolojin zaten bebeğe geçiyor. Sen hamilelikte ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar sakin oluyor doğunca. Tabi aksi durumlar illaki vardır. Ama stres sıkıntı onun kişiliğini de etkiliyor diye biliyorum ben
canım bende 3 4 kez geldi doktora söyledim progestan verdi. Birde iğne haftada 1.
Yorulursan ağır kaldırırsan daha çok oluyor. Basit gördüğün işleri bile eşine yaptır . 3ay cok önemli. Muhtemelen yerleşme kanamasidir ama temkinli olmakta fayda var.

Canım senin duygu durumların psikolojin zaten bebeğe geçiyor. Sen hamilelikte ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar sakin oluyor doğunca. Tabi aksi durumlar illaki vardır. Ama stres sıkıntı onun kişiliğini de etkiliyor diye biliyorum ben
canım bende 3 4 kez geldi doktora söyledim progestan verdi. Birde iğne haftada 1.
Yorulursan ağır kaldırırsan daha çok oluyor. Basit gördüğün işleri bile eşine yaptır . 3ay cok önemli. Muhtemelen yerleşme kanamasidir ama temkinli olmakta fayda var.
cok mantikli bir tanidigim vardi hamilleikte bir kac sorun yasadigi ilk hamilelinde de aglamis hep agliyomus. Su an cocugu hergun agliyor yaa anlatamam tatilde birlikteydik resmen kafam sisti bu kadar cok aglayan cocuk gormemistim. Hep agliyor hep hergun en az 3-4 kez aglar mi bir cocuk

Kızlar bugün kan tahlilimde 840 çıktı sizce kaç haftalik

Son düzenleme:
Sağol canım yarın devam ederse doktoruma gideyim şuan tekrar gelmedi ama genede insan korkuyor.

Ben de ağustosta 4-5 haftalıkken bir düşük yaşadım ilk çocuk olucak nasipse. yine aynı gebelik belirtileri var 2 gün sonra bat bu sefer erkenden öğrenip aynı acıyı yaşamak istemiyorum.bat olmazsa kalp atışı için beklicem bir kaç hafta. Tam 6.hafta dolunca kalp atışı duyuluyor mu?

X