- 11 Şubat 2020
- 553
- 183
evet egitimciyim.öğretmen misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet egitimciyim.öğretmen misiniz?
senin uykun olmasi geceden calisman olmasin yoksa vardiyada etkili olabilir. cikin temiz hava alin uykunuz gecer.5. Yeni peydah oldu uyku sorunu. Gece vardiyasında çalışıyorum zaten. Evde olduğum tüm vaktim uyuyarak geçiyor. Uyandığımda yemek yiyip geri uyuyorum
Biz basladık 8lere yüzyüze, cok korkuyorum, kendım için deil, bebek içinevde kaldiginda biraz daha cok insan kendisiyle ilgileniyor haklisiniz ama mecburum bu surecte bizimde evden egitim.
dikkat edin riski bir durum. bu okullari actilar ama ben uzun sure devam edecegine innamiuorum kisa bekleyin belki erken kapanirBiz basladık 8lere yüzyüze, cok korkuyorum, kendım için deil, bebek için
dikkat edin riski bir durum. bu okullari actilar ama ben uzun sure devam edecegine innamiuorum kisa bekleyin belki erken kapanir
yok o yerlesme akintisidir bugun doktota soyledim umursamadi bile. agri sancin yoksa ve kan yoksa telas etmeyin.Daha bugun sordum ben.Kizlar benden acik kahve rengi akıntı geldi ay ağlıcam çok telaş yaptım acaba dr alttan baktığı için mı oldu moralim çok bozuk ya
Bence de uzun sürmez, 10 güne kadar belli olur vaka sayısındaki artışa göre, yeniden uzaktan egitime gecilebilirdikkat edin riski bir durum. bu okullari actilar ama ben uzun sure devam edecegine innamiuorum kisa bekleyin belki erken kapanir
bencedeBence de uzun sürmez, 10 güne kadar belli olur vaka sayısındaki artışa göre, yeniden uzaktan egitime gecilebilir
Kırmızı değilse kokrma canm, telas yapma, ben de yerlesme kanaması oldugunda baya okudum arastırdım kırmızı tehlıkleıymıs, hamılelık boyunca kahve akıntı olabılırmıs, bebegın büyüdükçe, yerlesmeyee calıstıkca gelirmiş kahve akıntıKizlar benden acik kahve rengi akıntı geldi ay ağlıcam çok telaş yaptım acaba dr alttan baktığı için mı oldu moralim çok bozuk ya
Kırmızı değilse kokrma canm, telas yapma, ben de yerlesme kanaması oldugunda baya okudum arastırdım kırmızı tehlıkleıymıs, hamılelık boyunca kahve akıntı olabılırmıs, bebegın büyüdükçe, yerlesmeyee calıstıkca gelirmiş kahve akıntı
Hafif kasik ağrım var cok moralim bozuldu görünce inşallah devamı gelmez yada kırmızıya dönmez bel ağrımda başladıyok o yerlesme akintisidir bugun doktota soyledim umursamadi bile. agri sancin yoksa ve kan yoksa telas etmeyin.Daha bugun sordum ben.
Canım senin duygu durumların psikolojin zaten bebeğe geçiyor. Sen hamilelikte ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar sakin oluyor doğunca. Tabi aksi durumlar illaki vardır. Ama stres sıkıntı onun kişiliğini de etkiliyor diye biliyorum benArkadaslar bu bebek ne zaman annenim duygularini anliyor kacinci haftadan itibaren bilen var mi?
canım bende 3 4 kez geldi doktora söyledim progestan verdi. Birde iğne haftada 1.Kizlar benden acik kahve rengi akıntı geldi ay ağlıcam çok telaş yaptım acaba dr alttan baktığı için mı oldu moralim çok bozuk ya
cok mantikli bir tanidigim vardi hamilleikte bir kac sorun yasadigi ilk hamilelinde de aglamis hep agliyomus. Su an cocugu hergun agliyor yaa anlatamam tatilde birlikteydik resmen kafam sisti bu kadar cok aglayan cocuk gormemistim. Hep agliyor hep hergun en az 3-4 kez aglar mi bir cocukCanım senin duygu durumların psikolojin zaten bebeğe geçiyor. Sen hamilelikte ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar sakin oluyor doğunca. Tabi aksi durumlar illaki vardır. Ama stres sıkıntı onun kişiliğini de etkiliyor diye biliyorum ben
canım bende 3 4 kez geldi doktora söyledim progestan verdi. Birde iğne haftada 1.
Yorulursan ağır kaldırırsan daha çok oluyor. Basit gördüğün işleri bile eşine yaptır . 3ay cok önemli. Muhtemelen yerleşme kanamasidir ama temkinli olmakta fayda var.
Doktoruna da danıs aynen, için rahatlasın kuzumInşallah öyledir canım birkere düşük yaşadığım için korkuyorum açıkçası yarın doktoruma gideyim en iyisi
Bende varım Allah nasip ederse :))tebrik ederim canım. ilk haziran annesi sensin galiba. Tekrar hayırlı olsun canım
Canım senin duygu durumların psikolojin zaten bebeğe geçiyor. Sen hamilelikte ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar sakin oluyor doğunca. Tabi aksi durumlar illaki vardır. Ama stres sıkıntı onun kişiliğini de etkiliyor diye biliyorum ben
canım bende 3 4 kez geldi doktora söyledim progestan verdi. Birde iğne haftada 1.
Yorulursan ağır kaldırırsan daha çok oluyor. Basit gördüğün işleri bile eşine yaptır . 3ay cok önemli. Muhtemelen yerleşme kanamasidir ama temkinli olmakta fayda var.
Aynen yarın devam ederse gidicem zaten insan korkup endiseleniyorDoktoruna da danıs aynen, için rahatlasın kuzum❤