Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sükür, dikkat edersin bol bol dinlen, inşallah saglıcakla devam eder, senın beta hangı gun binlerdeydı kuzumTebrik ederim canım bende bugün keseyi gördüm çok şükür ama azbiraz düşük tehlikesi var dedi doktor.
8 inde verdiğim kanda 1013 tü 3 gün önceCok sükür, dikkat edersin bol bol dinlen, inşallah saglıcakla devam eder, senın beta hangı gun binlerdeydı kuzum
O zaman benım de keseyi görmem yakın bugun 1161, doktor daha donus yapmadı, onu beklıyorum sonucu gonderdım8 inde verdiğim kanda 1013 tü 3 gün önce
Evet inşallah görebilirsin canımO zaman benım de keseyi görmem yakın ❣ bugun 1161, doktor daha donus yapmadı, onu beklıyorum sonucu gonderdım
Selam canım bişey sorucam ama kimyqsql gebelik ne zaman sonlanıyor. Benim değerim Çarşamba günü 130 şu kimuasql olsa şimdi ye kanamam gelirdi degilmiMerhaba kızlar bugün keseyi gördük çok şükür daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkuyordum ama kaç haftalık filan söylemediler 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi sadece
Sağol canım inşallahsonuçların çok güzel canım maasallah. Darısı keseyi ve kalp atışını görmeye
merhaba bende folicus plus kulanıyorum.
Ah canım basın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah sizlere ömür versin
Teşekkür ederim canım bana da dua edin nolur sizlerde dualarimdasinizSonucların cok guzel ilerlemiş hayırlı olsun
Her zamanTeşekkür ederim canım bana da dua edin nolur ❤ sizlerde dualarimdasiniz
Sağol canım Allah tazı olsun . Aynen birde bu döneme denk geldi etrafta etkilendimaaaa başın saolsun canım dualar her yerden ulaşır canım gidemediğine üzülme çok ağlaman biraz hormonaldir her şeye ağlar olduk bu süreçte sanrm mekanı cennet olsn inşallah
Vajinal görebilirsin canim 4 binlerde gözüküyor karindan hayirli olsunO zaman benım de keseyi görmem yakın ❣ bugun 1161, doktor daha donus yapmadı, onu beklıyorum sonucu gonderdım
kalp ne zaman olur tahmını olarak peki, 4+6 su anVajinal görebilirsin canim 4 binlerde gözüküyor karindan hayirli olsun
bir buçuk iki hafta sonra duyarsiniz tahmini benim öyle olmuştu altinci haftanin içinde inşallahkalp ne zaman olur tahmını olarak peki, 4+6 su an
Zaman da geçmez şimdibir buçuk iki hafta sonra duyarsiniz tahmini benim öyle olmuştu altinci haftanin içinde inşallah
Nasıl oldun canim düzeldin mibir buçuk iki hafta sonra duyarsiniz tahmini benim öyle olmuştu altinci haftanin içinde inşallah
Aynen öyle benim sabah 10 da randevum heyecan ve merak içindeyim uyuyamam bu gece artık bakalım ne diyecek drZaman da geçmez şimdi
Valla bilmiyorum ki canım ben 2 kere kan verdim doktorum başka birşey demedi devam et diye bizde devam etmedik en son perşembe verdim 970 ti
Canim sonuclarin???