2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Merhaba kızlar bugün keseyi gördük çok şükür daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok korkuyordum ama kaç haftalık filan söylemediler 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi sadece
Selam canım bişey sorucam ama kimyqsql gebelik ne zaman sonlanıyor. Benim değerim Çarşamba günü 130 şu kimuasql olsa şimdi ye kanamam gelirdi degilmi

sonuçların çok güzel canım maasallah. Darısı keseyi ve kalp atışını görmeye💓

merhaba bende folicus plus kulanıyorum.

Ah canım basın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Allah sizlere ömür versin
Sağol canım inşallah 🥰🤲

aaaa başın saolsun canım :KK43: dualar her yerden ulaşır canım gidemediğine üzülme :KK43: çok ağlaman biraz hormonaldir her şeye ağlar olduk bu süreçte sanrm :KK43: mekanı cennet olsn inşallah :dua:
Sağol canım Allah tazı olsun . Aynen birde bu döneme denk geldi etrafta etkilendim

İyiymiş çok şükür dinlen dedi her hafta kontrol haftada iki iğne 200 mg prosgestan iki kere tüm sikinti yaşayanlara herkese yardim etsin Allah sağlikla nasip etsin zor. 🙏Kalp atişlarinda farklı ayarlara bakabiliyor mu drlar bana da farkli geldi bu sefer iki kere sordum iyi dedi. Tsh2.89 hala 100 mg kullaniyorum.iki gün 125 alsam düzelir sanirim.

Canim sonuclarin???
4CCC5B21-666A-4EE3-9900-4E38D70E7CF7.jpeg

X