- 12 Nisan 2019
- 24.033
- 38.111
Tek yumurta ikizi olur belki, degerin baya yuksek cunku bana göreDoktor 1 tane yumurta büyümüş demişti canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek yumurta ikizi olur belki, degerin baya yuksek cunku bana göreDoktor 1 tane yumurta büyümüş demişti canım
İnşallah geç döllenmedirBen kalp atışından çok bebeği kesede göremediğimiz için tedirginim doktorda en ufak bir şey göremedi o yüzden böyle endişeliyim
Aynen öle menfaatsiz oldgn icin baskasina yaptgn dua daha temiz bi kalple yapilmis gibi olur Oğlunu Allah bağışlasın maşallah büyümüşBir oğlum var ellerinde öper 2 yaşına girecek hiç uykusu yok 6 da kalkar hep mecbur kalktım ama gece de uyuyamadım öyle mi olur böylemi derken kafam doluyor uyku kaçıyor..öyle hepimiz endişeliyiz ama inşallah herkes sağlıkla alır kucağına bebislerini ve çok çok teşekkür ederim iyi kalbin duaların için başkasına edilen dualar daha makbulmus ben hic tanımıyorum sizleri ama herkes için sürekli dua ediyorum sizde bana ederseniz rabbim sıkıntı göstermesin dara düşürmesin isteyenin kucağınıda boş bırakmasın inşallah
Günaydın .Kızlar 4 gün var bat a test yaptım çıkmadı olsa çıkardı herhalde
Bnm ilk gebeliğimde çıkmamştı adet gününü 14gün geçince çıkmştıKızlar 4 gün var bat a test yaptım çıkmadı olsa çıkardı herhalde
Insallah canim ve perşembe çağırdı ama bugün sandım var sanattandır biraz böyle devam ederse akşama doğru acile giderim hem orada da başka bir doktora batırırım fikir olur diye düşünüyorumİnşallah geç döllenmedir
ne zaman tekrar gidiyorsun doktora
aa çok şaşırdım ilk yaptığında hayali çizgi vardı sankiKızlar 4 gün var bat a test yaptım çıkmadı olsa çıkardı herhalde
zor o dış olayları da Allah kolaylık versin.Ah çok zor bi geceydi.
Diş falan geliyor sanırm saat başı kalktık .
Öyle her işini yapıyor çok şükür çok güzel oldu ama gözüme hala küçük geliyor benim hamilelik haberi biraz supriz oldu ilk öğrendiğimde oğlum daha küçümseme emiyor diye ağladığımı biliyorum annelik işte duygusallık çokAynen öle menfaatsiz oldgn icin baskasina yaptgn dua daha temiz bi kalple yapilmis gibi olur Oğlunu Allah bağışlasın maşallah büyümüş ☺
Canım sen naptın? Birdahaki kontrol p.tesi miydi?Tek yumurta ikizi olur belki, degerin baya yuksek cunku bana göre ❤
Tabi ki ne güzel olur.Insallah canim ve perşembe çağırdı ama bugün sandım var sanattandır biraz böyle devam ederse akşama doğru acile giderim hem orada da başka bir doktora batırırım fikir olur diye düşünüyorum
O erken gebelik testiydi ama evet onsa hayali vardı bugün normal yaptımaa çok şaşırdım ilk yaptığında hayali çizgi vardı sanki
zor o dış olayları da Allah kolaylık versin.
Bende sebepsiz uyanıp duruyorum hiç rahat uyyamiyorum neden bilmem
Hamilelikten olabılır bende öyleydim hamileliğimde ama şimdi vakit kalmıyor uyanık olmaya zaten uaynığımaa çok şaşırdım ilk yaptığında hayali çizgi vardı sanki
zor o dış olayları da Allah kolaylık versin.
Bende sebepsiz uyanıp duruyorum hiç rahat uyyamiyorum neden bilmem
Evet zaten sata göre 8 haftaligim 7+5 bugün büyük ihtimal doktor o yüzden perşembe gel dedi dahada görünmezse geç döllenme için bile geç olacakTabi ki ne güzel olur.
sana da fikir olur..
zaten sen her ihtimale karşı 8-9 haftalık bekle..
anladım canım hakkında hayirlisi olsun. Adet günü öğrenen de oluyor . BekleyelimO erken gebelik testiydi ama evet onsa hayali vardı bugün normal yaptım
Şöyle sanki çok yemişim de nefes alamıyorum bana çok gelmiş gibi oluyor. bu beni baya rahatsız ediyor. sığınamıyorum şuan bile öyleyimHamilelikten olabılır bende öyleydim hamileliğimde ama şimdi vakit kalmıyor uyanık olmaya zaten uaynığım
Benimki 4yaşında şuan ben bile süprüz olmamasına rağmen baktıkça duygusallaşıorm annelik böle işte demek kiÖyle her işini yapıyor çok şükür çok güzel oldu ama gözüme hala küçük geliyor benim hamilelik haberi biraz supriz oldu ilk öğrendiğimde oğlum daha küçümseme emiyor diye ağladığımı biliyorum annelik işte duygusallık çok
Ayyy aynı hissetmeme çok sevindim en azından normal diye düşünüp devam ederim inşallahBenimki 4yaşında şuan ben bile süprüz olmamasına rağmen baktıkça duygusallaşıorm annelik böle işte demek ki
Ikinciye hamileyken herkes bunu düşünüo bence, ilkini aldatıomuşçasınaAyyy aynı hissetmeme çok sevindim en azından normal diye düşünüp devam ederim inşallah
Evet gerçekten tam olarak öyle hissediyorum ona haksızlık yapıyor musun gibi neden öyle hissediyorum anlamadım amaIkinciye hamileyken herkes bunu düşünüo bence, ilkini aldatıomuşçasına