Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğin bi marka al bisey olmaz canım o kadardan bence bn de sucuk yiyorum bazen ams kendi yaptırdığımızayyy çok teşekkür ederim işten çıkınca marketten alıcam akşam yicem![]()
Yaa çok teşekkür ederim sizinde gözünüz aydin Evet ona zaten abi olacaksin demiyorum bir sorumluluk yüklemek istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum oyun arkadaşı konusunda çok haklısınız ilerleyen zamanlarda bibirlerinin en yakın arkadaşları olabilirler yorumunuz için çok teşekkür ederim farklı bi bakış açısı kattiniz banaSelam canım gözünaydın. Benim kız da 3yasinda. Ben aradaki yaş farkının çok olmasıni istemedim. Birbirinin dilinden anlasınlar istedim. Oyun arkadaşı olurlar ne güzel. Şu coronadan korkumuza biz erteledik yoksa arada 2yas olmasını istiyordum ben esas.
Oğlun 5 6 yaşında olsaydı da zaten kıskanırdı çünkü başlarda oluyor kardeş kıskançlığı ama sonra birbirinin her şeyi oluyorlar
Bu arada abi olacaksın veya abla olacaksın dememek lazimmis çocuklara. O kötü etkilermiş. Çünkü onlar da daha küçük abilik ablalık yapacak yaşta değiller sadece zamanı gelince bir kardeşi arkadaşı olacagini anlatmak lazımmış.
Afiyet olsun minigide bol bol gram olsunayyy çok teşekkür ederim işten çıkınca marketten alıcam akşam yicem![]()
Benim kızımla nasip olursa 5 yaş olacak şimdiden acayip seviniyor annecim sen yorulma kardeşim diyor neler neler sizinde yakın olursa ne güzel anlasirlar bizimki yalnızlıktan isyanlardaydi:)Yaabana çevremde büyük olan ezilir diye diye korkuttular oysaki oğlum çok arkadaş canlısı küçük çocuklarla oynamayı seviyor hatta kuzeniyle arasında beş ay var onunla uyumlu bi şekilde zaman geçiriyor bana karşı bi kiskancligıda yok çocuk sevdiğim zaman tepki vermiyor ama etrafimdaki herkes o kadar korkuttuki beni ogluma ihanet etmişim gibi hissediyorum karnimdaki minigime de haksizlik etmek istemiyorum ama yinede hep acabalar kurcaliyo beynimi çok teşekkür ederim cevabınız icimë şu serpti
![]()
27 ekimde kan verdim beta 24 cıktı dun kan verdım 600 cıktı gec döllenme olmus dedı doktor kese görünmüyor dedi cuma gel dedi korkuyorum valla cok istiyerek olmadı inş Allahın gücüne gitmezGittin mi doktara kese kalp atışı görüldü mu yada beta baktirdin mj
merhabalarrHayırlı olsun, sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah benimde sat 29 eylül![]()
Rica ederim canım saglikla gelsin inşallah. Benim etrafında arası 2 3 yaş olanlar var başta kıskançlık yaptılar ama şimdi çok güzel oynuyorlar.Yaa çok teşekkür ederim sizinde gözünüz aydin Evet ona zaten abi olacaksin demiyorum bir sorumluluk yüklemek istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum oyun arkadaşı konusunda çok haklısınız ilerleyen zamanlarda bibirlerinin en yakın arkadaşları olabilirler yorumunuz için çok teşekkür ederim farklı bi bakış
Yok canım yaptirmicam Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Nifty test düşünenler var mı ınsallah ölçümler ıkılı Test ıyı cıkar sağlıklı bebeklerımız olur![]()
İnşallah canım27 ekimde kan verdim beta 24 cıktı dun kan verdım 600 cıktı gec döllenme olmus dedı doktor kese görünmüyor dedi cuma gel dedi korkuyorum valla cok istiyerek olmadı inş Allahın gücüne gitmez
merhabalarrsat kardeşim :) amin inşallah sağ salim alırız kucagımıza yavrularımızı
Çok sağol canım sorduğun için:) yarın gideceğim 16 daMahidevranSultan cnm nasıl oldun? Gittin mi bugun doktora
Aynı saatte giidyoruzÇok sağol canım sorduğun için:) yarın gideceğim 16 da![]()
Canım hayırlı haberlerle geleceksin inşallah inanıyorum minik fasulyelerin seninleÇok sağol canım sorduğun için:) yarın gideceğim 16 da![]()
Ah ah o yavruyu her gördükçe içim cız ediyor duygulanmamak elde mi orada o kadar gün nasıl yaşadı ne yaptı korkmadı mi annesini istedi mi diye düşünmekten kendimi yiyorum bir de dünkü elif bebek. Allah yardımcıları olsun çok zor cokNeden bilmiyorum ama paylaşmak istedim içimi dökmek açısından eşim mühendis olduğu için hasar tespit çalışmalarına gidiyor Ayda bebek çıkarılırken ordaymış..her tarafta oğlumuzun yaşında çocukların bir daha oynamayacağı oyuncaklar varmış...Ailelerin feryatları..televizyonda canlı yayın yapıldığı gibi değilmiş oralar o yüzden moralimiz çok daha fazla bozuk..o ortamı görmek ve bizde şu anda bu durumda olabilirdik diye düşünmek..Allah o müteahhidlerin belasını versin..
Evet.. büyüdüklerinde umarım bizi affederler..Canım hayırlı haberlerle geleceksin inşallah inanıyorum minik fasulyelerin seninle
Ah ah o yavruyu her gördükçe içim cız ediyor duygulanmamak elde mi orada o kadar gün nasıl yaşadı ne yaptı korkmadı mi annesini istedi mi diye düşünmekten kendimi yiyorum bir de dünkü elif bebek. Allah yardımcıları olsun çok zor cok![]()
Butun takibin ve dogum icin simdiden secmek gerekiyor aslinda dr ve hastaneyi yoksa arada bazi seylerde dengesizlik takipsizlik oluyor drmu hosuna gitmedi baskasina gideceksin.bana Bulanti ilaci verdi canim henuz almadim tahlil yaptirdim dun sonuc lari gostermeye gidecem baska hastaneden 1 ay sonra falan alirim randevu benimde tsh cok dusuk cikmis bakalim ne diyecekyok cnm bende daha gitmedim. cumatesı gel demişti.bulantı ıcınhap falan versin bana. .işe gidip geliyorum ben..
sen istemedın mı hap falan.????baska doktora gösterecek mısın?
ben sımdı bu muayneden sonra baskasınada gözükim diyorum kendımce :)
Sağ salim alalım inşallah bende bugün verdim kan bakalım sonuç27 ekimde kan verdim beta 24 cıktı dun kan verdım 600 cıktı gec döllenme olmus dedı doktor kese görünmüyor dedi cuma gel dedi korkuyorum valla cok istiyerek olmadı inş Allahın gücüne gitmez
merhabalarrsat kardeşim :) amin inşallah sağ salim alırız kucagımıza yavrularımızı
Insallah guzel haberlerle gelirsinzAynı saatte giidyoruzikimiz de güzel haberlerle dönelim insallah
Ama bende mide bulantısı falan yokSağ salim alalım inşallah bende bugün verdim kan bakalım sonuç