2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben de bugün doktora gittim. Sat a göre 7+4 olması gerekiyordu . Kalp sesi dinletmedi ama yok da demedi. Benim de sormak aklıma gelmedi sadece erken gebelik haftası deyince kaç hafta gözüktüğünü sordum.5+3 olduğunu kesenin düzgün olduğunu ve güzel yerleştiğini söyledi ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Ben de tahmin ediyordum geç döllenme olduğunu ama bu kadar fark olacağını beklemiyordum. 3 temmuz tahmini doğum tarihi oldu şimdi. Oğlum 40+2 de doğduğu için temmuz annesi olma ihtimalim yüksek ama bakalım 😊 Yengeç burcu olacağı da kesinleşti gibi ☺

Kizlar selam ben 6+1’im be yaklasik 4-5 gundur surekli kusuyorum. Gunde 6-7 kez kustugum bile oluyor. Benim gibi olan var mi ve tecrubeli anneler bana onerileriniz olur mu? Hic beslenemiyorum ne yesem aninda cikariyorum

Kizlar selam ben 6+1’im be yaklasik 4-5 gundur surekli kusuyorum. Gunde 6-7 kez kustugum bile oluyor. Benim gibi olan var mi ve tecrubeli anneler bana onerileriniz olur mu? Hic beslenemiyorum ne yesem aninda cikariyorum
Canım doktoruna görüş uygun görürse ilaç veriyorlar böyle çekmezsin hem çok geçmiş olsun 💐

Canım doktoruna görüş uygun görürse ilaç veriyorlar böyle çekmezsin hem çok geçmiş olsun 💐
Cok sagol canim cuma gunu kalp atisi icin gidecegiz o zaman doktora da soylerim. Zormus gercekten surekli acaba covid mi oldum diye endise ediyorum🙄🙄

cinsiyet için soruyorsanız genelde yanlış çıkıyor ilk oğlumda kalp atışı 165 idi ve şu an 3 aylık hamileyim 170 çıktı ve ikinci oğlum olacak :)
Yok cinsiyet için değil. Doktorum da ilk aynı şeyi söyledi tutmuyor ona bakma dedi:)
Benim de 170 çıktı yüksek bi değer diye endişelendim bi sorun olmaz heralde yüksek çıkmasında ?

merhaba kızlar satım 29 eylül temmuz anası yolunda ilerliyorum ama ilk çocuğumu erken dogurdum 37. haftada genetik olarak 37 sonrasına kalamıyoruz :) o yüzden haziran annesi olabilirim sizlere merhaba demek istedim :)

aynen cnm. bende de başladı demekkı sırayla oluyor. mıgde bulantısı cok kötü bir sey. senın doktor en so ne oldu cnm ?
Hic sorma koku bulanti gecmiyor dr enson cuma gittim bebegi ve kalp atisini gordum ama dinlemedik henuz kucuk dedi cuma gunu 6+1 dedi iki hafta sonra gel dedi sen gittinmi canimdr

Back