Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de bugün doktora gittim. Sat a göre 7+4 olması gerekiyordu . Kalp sesi dinletmedi ama yok da demedi. Benim de sormak aklıma gelmedi sadece erken gebelik haftası deyince kaç hafta gözüktüğünü sordum.5+3 olduğunu kesenin düzgün olduğunu ve güzel yerleştiğini söyledi ve 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Ben de tahmin ediyordum geç döllenme olduğunu ama bu kadar fark olacağını beklemiyordum. 3 temmuz tahmini doğum tarihi oldu şimdi. Oğlum 40+2 de doğduğu için temmuz annesi olma ihtimalim yüksek ama bakalım Yengeç burcu olacağı da kesinleşti gibi ☺
Hepimiz öyleyiz gece sağdan sola dönerken kasigima fena ağrı girdi biran dedim eyvah ters hareket yaptım sanırım bebek düşecek sonra hemen geçti ağrı şükür psikopata bağladım kendimi iyice
Kizlar selam ben 6+1’im be yaklasik 4-5 gundur surekli kusuyorum. Gunde 6-7 kez kustugum bile oluyor. Benim gibi olan var mi ve tecrubeli anneler bana onerileriniz olur mu? Hic beslenemiyorum ne yesem aninda cikariyorum
Kizlar selam ben 6+1’im be yaklasik 4-5 gundur surekli kusuyorum. Gunde 6-7 kez kustugum bile oluyor. Benim gibi olan var mi ve tecrubeli anneler bana onerileriniz olur mu? Hic beslenemiyorum ne yesem aninda cikariyorum
Yok cinsiyet için değil. Doktorum da ilk aynı şeyi söyledi tutmuyor ona bakma dedi:)
Benim de 170 çıktı yüksek bi değer diye endişelendim bi sorun olmaz heralde yüksek çıkmasında ?
merhaba kızlar satım 29 eylül temmuz anası yolunda ilerliyorum ama ilk çocuğumu erken dogurdum 37. haftada genetik olarak 37 sonrasına kalamıyoruz :) o yüzden haziran annesi olabilirim sizlere merhaba demek istedim :)
Hic sorma koku bulanti gecmiyor dr enson cuma gittim bebegi ve kalp atisini gordum ama dinlemedik henuz kucuk dedi cuma gunu 6+1 dedi iki hafta sonra gel dedi sen gittinmi canimdr