2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Gunaydın kızlar 🥰💐🌸🌷
Bişey sorucam gögüs hassasıyetı 4.5.haftalardakı gibi devam edıyor mu? Benım biraz azaldı, hassasıyetı, iyiye mi kötüye mi yormalıyım bılemedım.. 😳
Benimde azaldı ama hâlâ şiş gibi biraz büyüdü sanki 🙈🙈bide etrafında sivilce gibi benekler oldu

Neden bilmiyorum ama paylaşmak istedim içimi dökmek açısından eşim mühendis olduğu için hasar tespit çalışmalarına gidiyor Ayda bebek çıkarılırken ordaymış..her tarafta oğlumuzun yaşında çocukların bir daha oynamayacağı oyuncaklar varmış...Ailelerin feryatları..televizyonda canlı yayın yapıldığı gibi değilmiş oralar o yüzden moralimiz çok daha fazla bozuk..o ortamı görmek ve bizde şu anda bu durumda olabilirdik diye düşünmek..Allah o müteahhidlerin belasını versin..
Katılıyorum herşeyin ucuzu kullanılıyor ölenlerin mekanı cennet olsun Rabbim kalanlara sabır versin haberleri gördükçe ağlıyorum bende

Benim kızımla nasip olursa 5 yaş olacak şimdiden acayip seviniyor annecim sen yorulma kardeşim diyor neler neler sizinde yakın olursa ne güzel anlasirlar bizimki yalnızlıktan isyanlardaydi:)
Yaa ne güzel masallah akıllı bıdığa😍 bizimki şimdilik anlamıyor ama inşallah dedeğiniz gibi olur 👐 açıkçası biraz korkuyorum oglumda dogumum ve lohusaligim çok zor geçmişti buda beni biraz etkiliyor sanırım

Kizlar benim surekli midem bulanıyor , yediğim hiç birseyin tadını alamıyorum resmen kesintisiz mide bulantısı yaşıyorum ama bir türlü kusamiyorum , kussam rahatlicam sanıyorum bu şekilde olan var mı midesi bulanip kusamayan

J
Kizlar selam ben 6+1’im be yaklasik 4-5 gundur surekli kusuyorum. Gunde 6-7 kez kustugum bile oluyor. Benim gibi olan var mi ve tecrubeli anneler bana onerileriniz olur mu? Hic beslenemiyorum ne yesem aninda cikariyorum
Ben de aynı durumdayım. Hic birsey yiyemiyorum, hersey kokuyor, su bile içemiyorum. tüp bebek benimki ilaçlarda bulantı yapiyor. Dr.bulanti için ilaç vermedi.

Kizlar benim surekli midem bulanıyor , yediğim hiç birseyin tadını alamıyorum resmen kesintisiz mide bulantısı yaşıyorum ama bir türlü kusamiyorum , kussam rahatlicam sanıyorum bu şekilde olan var mı midesi bulanip kusamayan
Bende ayniyim 24 saat midem bulaniyor ama sadece bulaniyor :) kusma falan yok. İğrenç Bi his.

Nifty test konuşulmuş. Ben bu bebeğimde de sadece ultrason muayenesi olucam. İkili test te yaptırmıcam. Sadece Detaylı yaptırırız 21. Haftada

Kızlar fast food tüketiyor musunuz? Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızartma yedim bi kaç kez sadece onun dısında hazır biiey yemedim ama canım asırı istiyor bi kereden bişey olur mu ki:bicak:

Back