2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sohrab Sohrab iyi geceler benide listeye ekleyebilirmisiniz.
Sat 20.09. 2020
Bat 27.06.2021
Yaş 36
2. Bebek olucak inşallah. İdrar testi yaptırdım çift çizgi çıktı net bir şekilde kan tahlilindede aynı şekilde 425 çıkmıştı 6 ay önce düşük yaptığım için bunda hemde Dr gitmek istemedim kanamam falan olmadığı için. Nasip olursa 2 gün sonra gidicem şimdi 6+1 günlük henüz ❤
Tebrıkler ❤️insallh saglıcakla kucagınıza alırsınız 🙏🏻🥰

Gunaydın kızlar 🥰💐🌸🌷
Bişey sorucam gögüs hassasıyetı 4.5.haftalardakı gibi devam edıyor mu? Benım biraz azaldı, hassasıyetı, iyiye mi kötüye mi yormalıyım bılemedım.. 😳

Banada 6 Hafta sonra gel dedi cnmaralik 7 8 gibi gidicem
Banada 5 hafta sonra gel dedi ama ben 2 yada 3 hafta sonra farkli bir doktora gitcem icim rahat etmz bazen bebegin kalbi kendi kendine duruyomus insallah bebislerimizi sag salim saglikla kucagimiza aliriz❤🤲🌺

Gunaydın kızlar 🥰💐🌸🌷
Bişey sorucam gögüs hassasıyetı 4.5.haftalardakı gibi devam edıyor mu? Benım biraz azaldı, hassasıyetı, iyiye mi kötüye mi yormalıyım bılemedım.. 😳
Benim göğüs hassasiyeti hala devam ediyor hareketsiz kalınca özellikle uykudan uyanınca birden hareket başlayınca yani çok fene sızlıyor acıyor

Bende de durum aynı canım doktorum pazartesi duymamız lazım dedi ama korkuyorum 😔
En son kaç haftaiken gittiniz sadece kalp atılı mı görünmedi yada bebek te görünmedi mi. Bende dün 6+4 de gittim bebek görünmedi ve bekleyelim dedi doktor

En son kaç haftaiken gittiniz sadece kalp atılı mı görünmedi yada bebek te görünmedi mi. Bende dün 6+4 de gittim bebek görünmedi ve bekleyelim dedi doktor
Ben dün gittim bebek görünmedi kese gözüktü doktor geç döllenme dedi pazartesi tekrar gel dedi tek umudum geç döllenme olması

Ben dün gittim bebek görünmedi kese gözüktü doktor geç döllenme dedi pazartesi tekrar gel dedi tek umudum geç döllenme olması
Büyük ihtimal geç döllenme dir çok karşılaşılan Bi durum endişe etme inşallah göreceksin bebeğini rabbim bağışlasın size inşallah

Ayniyim canim agrilar kusmalar perisaniz uyuya kalmalar senindemi basladi bulanti ben usten cikarirken inan alttanda cikariyorum ne komik degilmi ama gulemiyor agliyorum yinede halime bin sukur bebislerimiz saglikli olsun herseye raziyiz
aynen cnm. bende de başladı demekkı sırayla oluyor. mıgde bulantısı cok kötü bir sey. senın doktor en so ne oldu cnm ?

Ben de kendimi hamile gibi hissedemiyorum sadece göğüs hassasiyetim var başka hiç bir belirti yok şimdi de kesede bebek gözükmeyince iyice kötü oldum

Slm kızlar gittim doktora bana dedi 234 cıktı.beta bide seker çıktı dahiliye gitafen dedi.3 haftalık dedi .kafam karisti

Ay hadi İnşallah cidden.mutfaga giremiyorum hiç,insanin makarnadan midesi bulanmamali 🤮🤢
Bnde aayni durumdayim esimde surekli onu ye bunu ye yiyemiyorum dedikce cocuk vitamnsz klck diye uzuluyor, benim sadece sabh degil gece yarisi bile bulantim oluyor

Back