- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
Selimde çok hasta oldu ya, abi okula gittiği için o olunca otomatikmen hep selimde oldu..umaırm bir an evvel düzelir yemek sorununuzMaşallah ya ne güzel herkes ikincilere girişti valla. Ben de az yaş farkı çok istiyordum ama henüz cesaret edemiyorum.
Bizim yeme problemlerimiz hat safhada. 11. Ayımızdan beri 6 kez orta kulak 2 kez bronşit olduk. Bu süreçlerde doğru düzgün yemek yiyemedi. Hep iştahsızdı. Çiğneyemedi ağrısı vardı.
Son 1.5 aydır antibiyotik kullanmıyoruz ilk kez bu kadar uzun aramız oldu inanamıyoruz eşimle.
Ama yemek yemeği unutmuş yavrum. Hiçbir şey yediremiyorum. İştahı var ama çiğneme yok.
Alerjisi devam ediyor zaten. Süt ürünlerine hala çok tepki veriyor. Böyle tepe taklak gidiyoruz biz. Umarım bu yaz bir şeyler düzelir
Canım iyim çok teşekkür ederim sen nasılsın bebiş nasıl
Canım elayağız nickli arkadaşımız vardı bebeği 3 aylıkken aniden kalp durması yoğun bakım koma hali derken bir türlü uyanmadı bitkisel hayatta 1. 5 senedirAy maşallah bir kacı kişi hamileymiş bir çogu cesaret edemiyor ben hiç düşünmüyorum artık 2 evladım var yeter Allahın izni ile herkesin iyi olmasına sevindim ama C ceylin1907 kim uyuyor onu anlamadım canım ne oldu inşallah kötü birşey değildir