2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maşallah ya ne güzel herkes ikincilere girişti valla. Ben de az yaş farkı çok istiyordum ama henüz cesaret edemiyorum.
Bizim yeme problemlerimiz hat safhada. 11. Ayımızdan beri 6 kez orta kulak 2 kez bronşit olduk. Bu süreçlerde doğru düzgün yemek yiyemedi. Hep iştahsızdı. Çiğneyemedi ağrısı vardı.
Son 1.5 aydır antibiyotik kullanmıyoruz ilk kez bu kadar uzun aramız oldu inanamıyoruz eşimle.
Ama yemek yemeği unutmuş yavrum. Hiçbir şey yediremiyorum. İştahı var ama çiğneme yok.
Alerjisi devam ediyor zaten. Süt ürünlerine hala çok tepki veriyor. Böyle tepe taklak gidiyoruz biz. Umarım bu yaz bir şeyler düzelir 🙏
Selimde çok hasta oldu ya, abi okula gittiği için o olunca otomatikmen hep selimde oldu..umaırm bir an evvel düzelir yemek sorununuz
Canım iyim çok teşekkür ederim sen nasılsın bebiş nasıl

Ay maşallah bir kacı kişi hamileymiş bir çogu cesaret edemiyor ben hiç düşünmüyorum artık 2 evladım var yeter Allahın izni ile herkesin iyi olmasına sevindim ama C ceylin1907 kim uyuyor onu anlamadım canım ne oldu inşallah kötü birşey değildir
Canım elayağız nickli arkadaşımız vardı bebeği 3 aylıkken aniden kalp durması yoğun bakım koma hali derken bir türlü uyanmadı bitkisel hayatta 1. 5 senedir 😔

Çocuklar büyüdü buralar iyice boşlandı...
Selimde tek tük kelimeler var bıcır bıcır bir çocuk oldu maşallah, arada bir oyun grubuna gidiyoruz okul deneyimi kazanıyor sosyalleşiyor..
Evet çocuklarla uğraşmaktan fırsat kalmıyor buraya girmeye . Benim ikinci bebeğimde doğdu 24 günlük olduk bugün iki bebekle daha zor . Birincisinin tam duzeni oturmuştu gece uykusu vs .şimdi hepsine yeniden başladık gibi . Allah'tan oğlum uslu bir bebekte o bari beni ugrastirmiyor . Bizde artık konuşuyoruz hatta kısa kısa cümle kurmaya başladı 10 gündür . Anne ver . Baba yok o ne gibi . Ve şarkılara kendi dilinde eşlik ediyor ritimlerini tutturarak . Büyüyorlar günden güne daha tatlı daha dilli oluyorlar . Allah hepsini bizlere bağışlasın . Bahtlari güzel olsun inşaallah

Selimde çok hasta oldu ya, abi okula gittiği için o olunca otomatikmen hep selimde oldu..umaırm bir an evvel düzelir yemek sorununuz

Canım elayağız nickli arkadaşımız vardı bebeği 3 aylıkken aniden kalp durması yoğun bakım koma hali derken bir türlü uyanmadı bitkisel hayatta 1. 5 senedir 😔
Ah yavrum benim Rabbim hiçbir kulunu evladı ile sınamasın çok üzüldüm hatırlıyorum o arkadaşı

Evet çocuklarla uğraşmaktan fırsat kalmıyor buraya girmeye . Benim ikinci bebeğimde doğdu 24 günlük olduk bugün iki bebekle daha zor . Birincisinin tam duzeni oturmuştu gece uykusu vs .şimdi hepsine yeniden başladık gibi . Allah'tan oğlum uslu bir bebekte o bari beni ugrastirmiyor . Bizde artık konuşuyoruz hatta kısa kısa cümle kurmaya başladı 10 gündür . Anne ver . Baba yok o ne gibi . Ve şarkılara kendi dilinde eşlik ediyor ritimlerini tutturarak . Büyüyorlar günden güne daha tatlı daha dilli oluyorlar . Allah hepsini bizlere bağışlasın . Bahtlari güzel olsun inşaallah
Maşallah analı babalı büyüsün kız mı bu?amin inşallah hepsi sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyüsün
Ah yavrum benim Rabbim hiçbir kulunu evladı ile sınamasın çok üzüldüm hatırlıyorum o arkadaşı
Amin inşallah canım yavruları annesiz kaldı gibi bişi var ama yok😔
Sen nasılsın evlatların iyi mi eşinle sıkıntılar vardı umarım düzelmiştir..

Maşallah analı babalı büyüsün kız mı bu?amin inşallah hepsi sağlıkla sıhhatle mutlulukla büyüsün

Amin inşallah canım yavruları annesiz kaldı gibi bişi var ama yok😔
Sen nasılsın evlatların iyi mi eşinle sıkıntılar vardı umarım düzelmiştir..
😞 bebeğin kalbi durmuş demi annenin değil yanlış anlamadım ben... Evlatlarım iyi çok şükür eşimle sıkıntıları düzelttik şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor başka bebek düşünmüyor musun yoksa varmı 🤗

😞 bebeğin kalbi durmuş demi annenin değil yanlış anlamadım ben... Evlatlarım iyi çok şükür eşimle sıkıntıları düzelttik şükür canım sen nasılsın nasıl gidiyor başka bebek düşünmüyor musun yoksa varmı 🤗
Cnm sende mi hamilesin 😍

Çok sevindim düzelmenize❤️ benim 10 yaşında bir oğlum daha var yaşım da 39 olacak nisanda 🙈Allah onlara sağlık versin isteyene nasip etsin inşallah seninde hayırlı olsun canım tamamına erdirsin Rabbim
Hayırlı ramazanlar ❤️

Çok sevindim düzelmenize❤️ benim 10 yaşında bir oğlum daha var yaşım da 39 olacak nisanda 🙈Allah onlara sağlık versin isteyene nasip etsin inşallah seninde hayırlı olsun canım tamamına erdirsin Rabbim
Hayırlı ramazanlar ❤️
Allah razı olsun Amin Allah bağışlasın evlatlarını canım, bende 38 ı'm planlı olmadı Rabbim ne derse o oluyor hayır ramazanlar canım 🥰

evet çok teşekkürler biraz kaçak oldu :KK70:

hayırlı olsun kaç haftalık ? ben de yeni öğrendim sayılır
Canım sagolasın inan Dr gitmedim şubatın 18 regli oldum mart ın 15 16 sı olmam gerekiyordu bu sonuç testte 🙄

Eklentiler

• IMG_20230321_180653.jpg
    IMG_20230321_180653.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20230321_025026.jpg
    IMG_20230321_025026.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaslar, bem alayayız in durumunu bilmiyordum. Öğrendiğinden beri dua ediyorum, cok üzüldüm.
Ramazan ayının hürmetine rabbim sifa versin. Çocuklarına kavustursun onu insallah.
Adanadayım, deprem korkum hala sürerken, ne zaman buraya girsem, aklima geliyor.
Bu arada hamile olan arkadaslar, saglicakla alın insallah kucaginiza🤗

X