• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Davul aldım canım onu oynuyor baya.renkli halkalar aldım dizemiyor ama yine de oyalıyor onu:) renkli yumuşak bı topu var ve iki tane çıngıraklı topu ve çekici var bunları çok oynuyor.
Davul dediğin nasıl ışklı müzikli mi?
Ses çıkaran oyuncaklar hala bizimde favorimiz mesela bitmiş bir kraker paketi poşet bunları da çok seviyor 😁

Bebekleriniz hangi oyuncakları seviyor neler aldınız bunları da paylaşalım mı?
Bizde dansçı köpek beatbo var küçük olanı,eğitici oyun kumandası aldım yeni.. Toplarla oynamayı seviyor bide iki üç kitap aldım biri cırtlı kitap biri dokun hissetli.. Biri de hareketli kitap..
Salondakiler, abi odasindakiler, mutfaktakiler ve kendi odasindakiler seklinde. Hepsiyle azar azar da olsa ilgilenio ama en cok mutfak ekipmanlari 😅

image.webp
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    128,8 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    image.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar selamlar
Yanağında bebişin egzama gecmiyor dedektif gibi oldum neyden kaynaklı çözemiyorum. İlac kullanıyoruz azalıyor sonra hopp tekrar hiç gecmeyecek mi ya hep böyle mi kalacak diye canımı sıkmaya başladım. Çözüm bilen bulan var mı?

Kızlar selamlar
Yanağında bebişin egzama gecmiyor dedektif gibi oldum neyden kaynaklı çözemiyorum. İlac kullanıyoruz azalıyor sonra hopp tekrar hiç gecmeyecek mi ya hep böyle mi kalacak diye canımı sıkmaya başladım. Çözüm bilen bulan var mı?
Selam,
Benim kizimin da agzinin kenarinda serce parmagim kadar var, bazen geceyazio bazen iyice pul pul oluo, tukettiklerine bakinca azcik gluten etkili gibi gelio. Tamamen kesmiorm cnku baska bi yerde bisi yapmio sadece agzinin kenari, poposu kakasi etkilense keserim tamamen. Sen de bikac gun yedirdiklerine dikkat ederek ver bulursin ne tur bisiden oldgnu, bu tarz seylerde krem vs gecici cozum ana sebep bulmamak sknti.

Kızlar selamlar
Malesef bizimde aynı
Ben Kortizonlu krem hiç kullanmadım bu oğlumda, doktorumuz da önermedi. 2 yaşına kadar olur dedi özellikle açık sulu yara olmadıkça kortizonlu merheme gerek yok diyor

Kızlar selamlar
Canım benim ilk oglum da var di hiçbirşey geçirmedi birtek coresatin pembe kutu geçirdi içinde kortizon da yok bi dene istersen

Kızlar selamlar
Bizim de var canım biliyorsun.şu an süt ürünü ve yumurta tüketmiyorum yine de geçti diyemem ama biraz sönme var diyebilirim.ben de seningibi anlayamadım ama bu ara fazlaca ben de glutenden şüpheleniyorum.muz avokado ya takmıştım bugğn verdim biraz artmadı şu anlık örneğin,tam buğdayla pankek yapıyordum dün ve bugün yapmadım daha iyi gibi.doğru teşhis yapabiliyorsam tabi.
Bu cuma doktora gideceğim değişik bişey öğrenirsem yazarım

Bizim de var canım biliyorsun.şu an süt ürünü ve yumurta tüketmiyorum yine de geçti diyemem ama biraz sönme var diyebilirim.ben de seningibi anlayamadım ama bu ara fazlaca ben de glutenden şüpheleniyorum.muz avokado ya takmıştım bugğn verdim biraz artmadı şu anlık örneğin,tam buğdayla pankek yapıyordum dün ve bugün yapmadım daha iyi gibi.doğru teşhis yapabiliyorsam tabi.
Bu cuma doktora gideceğim değişik bişey öğrenirsem yazarım
Bizimki de geçmiyor hep orda bozuk para büyüklüğünde duruyor, artık hiç mi gecmeyecek diye düşünmeye basladım. Yeni bir sey öğrenirsen bana da haber et lütfen bir de bu alerji testleri nasıl ne zaman yapılıyor deneme /yanılma yoluyla bulamıyorum. Görüntüyü de ekliyorum sebebini bilen yazarsa sevinirimc

Eklentiler

• 14591828-32E7-4F82-8963-F253037985B5.webp
    14591828-32E7-4F82-8963-F253037985B5.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 63
Bizimki de geçmiyor hep orda bozuk para büyüklüğünde duruyor, artık hiç mi gecmeyecek diye düşünmeye basladım. Yeni bir sey öğrenirsen bana da haber et lütfen bir de bu alerji testleri nasıl ne zaman yapılıyor deneme /yanılma yoluyla bulamıyorum. Görüntüyü de ekliyorum sebebini bilen yazarsa sevinirimc
benim oğlumda da olmştu kızımda da vardı aynı şekilde. 8.ayı tamamladığından beri azalarak gitti, biraz buğday ürünlerini azalttım sadece. test yama testi olarak yapılıo ama ben tavsiye etmem yazık bebişe, öle abartılı bi durum deil rahatsız bile etmio olablr. zmnla geçecektir. buğday ağır gelio bence bebeklere belki ona dikkat edebilirsin.

benim oğlumda da olmştu kızımda da vardı aynı şekilde. 8.ayı tamamladığından beri azalarak gitti, biraz buğday ürünlerini azalttım sadece. test yama testi olarak yapılıo ama ben tavsiye etmem yazık bebişe, öle abartılı bi durum deil rahatsız bile etmio olablr. zmnla geçecektir. buğday ağır gelio bence bebeklere belki ona dikkat edebilirsin.
İnş ya moral oldun bana sağol canım. Ben de buğday ürünlerini azalttım 2 gündür

Uzun zamandır giremiyorum. Bagımlı gibi yasıyoruz. Asla ama asla ayrılmıyor benden 🥲 ama benim ilgilenmem gereken birde 4 yaş tripli kızım var.
Bizimde diş etinde beyazlık vardı kopek dişinde. Cocuk doktoru diş etinde kist var dedi. Birsey olmaz dedi hala dişimiz yok. Huzursuzlugumz cok. Gece cok sık uyanıyordu gece uykusuna dalana kadar. Gecen daha doyurucu seyler yedirdm meger aclıktan uyumuyomus 🥲🥲🥲 bu ay250 gr alms sadece doktor normal dedi. Kan degerlermizde normal cıktı sadece bıraz sınırda depolar dolu dedi. Sen kendi degerlerine baktır emziriyorsun demire vitamıne ıhtıyacn var dedi. Daha gidip baktırıcam nasıpse..

Uzun zamandır giremiyorum. Bagımlı gibi yasıyoruz. Asla ama asla ayrılmıyor benden 🥲 ama benim ilgilenmem gereken birde 4 yaş tripli kızım var.
Bizimde diş etinde beyazlık vardı kopek dişinde. Cocuk doktoru diş etinde kist var dedi. Birsey olmaz dedi hala dişimiz yok. Huzursuzlugumz cok. Gece cok sık uyanıyordu gece uykusuna dalana kadar. Gecen daha doyurucu seyler yedirdm meger aclıktan uyumuyomus 🥲🥲🥲 bu ay250 gr alms sadece doktor normal dedi. Kan degerlermizde normal cıktı sadece bıraz sınırda depolar dolu dedi. Sen kendi degerlerine baktır emziriyorsun demire vitamıne ıhtıyacn var dedi. Daha gidip baktırıcam nasıpse..
Bizde ayni sekildeyiz canim ,surekli kucak istiyo ne yemek yiyebiliyrm ne is yapabiliyrm . bide 3,5 yas kizim var ayni oda ilgi bekliyo . benim 10 gundur adetim bitmiyo . tum ayarlarim sasti . iki disi cikti sukur ama emekleme falan yok surekli beni gezdirin diyo . yurume cabasida yok .

Merhaba güzel anneler , sizlere bir sorum olacaktı eminim konuşulmuştur ama ☺️ malum topik bayağı yoğun...

Sorum şu olacak: normalde bebeğime travel sistem araba aldık ve kullanıyoruz gayet memnunuz.ama ben tek basıma dısarı cıkmak istediğimde veya uçak seyahatinde vs zorlayacak belli.kabin boy bir araba arayışındayım kullanışlı ve hafif olanından.kullananlar hangi araba olduğunu yazarsa güzel fikirlerinize ve önerilerinize açığım çook teşekürler 🌺

Back
X