• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Anam kimin ne dediği de belirsiz doktorlardan da bıktım😒 kötü olmuş ya bebiş biraz büyüseydi yalnız kalacaksın şimdi birde. Geçti cnm iyi şimdi hava vererek düzelttik dişler ardarda çıkınca hastalık kaçınılmaz oldu bizde. Artık 9ay kpntrolünde gideriz doktora bu ay gidemedik ilk defa
Benmkide rüzgar yedi bugn. Burnu tıkanmıs gibi. Serum fizyolojik yok esimde yok. Sogan karanfil yaptm bi umut baska nasıl acabilirim bilmiyorum burnunu 🙃🥲

Benmkide rüzgar yedi bugn. Burnu tıkanmıs gibi. Serum fizyolojik yok esimde yok. Sogan karanfil yaptm bi umut baska nasıl acabilirim bilmiyorum burnunu 🙃🥲
Şırınga varsa tuzlu su sıkabilirsin burnuna ya da sıcak su buharına tutabilirsin başını öne eğip tabi durursa:) geçmiş olsun cnm yağmurda var dışarda şimdi

Şırınga varsa tuzlu su sıkabilirsin burnuna ya da sıcak su buharına tutabilirsin başını öne eğip tabi durursa:) geçmiş olsun cnm yağmurda var dışarda şimdi
Yalova ısınmayacak heralde 😂 tuzlu su yaptm ortalıgı yıksa da . Sonrasında rahat uyudu şükür

Kızlar selam covid oldum ağır geçiriyorum 3. Günümdeyim. Dün akşam bebeğimde de covid başladı ateş bütün gece düşüremedik dönüşümlü ilaçlara rağmen. Sizin başınıza inş gelmemiştir tabi ama geldi mi bebeklerde covid süreci nasıl ilerliyor kaç gün sürer hangi durumda doktor gerekir?

Kızlar selam covid oldum ağır geçiriyorum 3. Günümdeyim. Dün akşam bebeğimde de covid başladı ateş bütün gece düşüremedik dönüşümlü ilaçlara rağmen. Sizin başınıza inş gelmemiştir tabi ama geldi mi bebeklerde covid süreci nasıl ilerliyor kaç gün sürer hangi durumda doktor gerekir?
Çok geçmiş olsun canım succulentaski succulentaski olmuşlardı görünce yazar sana

Ben de ayni sizin gibi oldum 3 hafta once. Oglum 9 aylik o da oldu. 2 gun atesi oldu ve baya inledi:(
Fakat ilacla dusuyordu. Sonra cikiyodu. 2 gunun sonunda ates bitti. Oksuruk de yoktu. Doktora goturduk kontrol amacli. Doktorun soyledigi; 2 gunden uzun suren ates, ilacla dusmeyen inatci ates ve hırıltıli yogun oksuruk. Bunlardan biri olursa hastaneye gitmek gerekirmis. Gecmis olsun simdiden.

Çok geçmiş olsun cnm

çok geçmiş olsun

Canım ben olmadım da olanlar d vitamini iyi geliyor diyordu. Bebiş de emiyorsa bol bol emzir hafifleşir inş çok geçmiş olsun 🤲

Ben de ayni sizin gibi oldum 3 hafta once. Oglum 9 aylik o da oldu. 2 gun atesi oldu ve baya inledi:KK43:
Fakat ilacla dusuyordu. Sonra cikiyodu. 2 gunun sonunda ates bitti. Oksuruk de yoktu. Doktora goturduk kontrol amacli. Doktorun soyledigi; 2 gunden uzun suren ates, ilacla dusmeyen inatci ates ve hırıltıli yogun oksuruk. Bunlardan biri olursa hastaneye gitmek gerekirmis. Gecmis olsun simdiden.
Biz aksamına hastanelik olduk düşmeyen ateş ve sayıklaması nedeniyle ve aglama tabi. Bugün 3. Günü hala ara ara iinip cıkıyor

Benim kiz daha emekleme falan yapmiyo ,emeklemeyen var mi hala ? Goren daha emekelemiyo ku diye sorup duruyo , bi sorun mu var diye duaunuyrm artik . iki dis cikardik ama gece boyu uyumuyor surekli agliyor hic uyumuyor nerdeyse gunduz de en fazla yarim saat gumde iki kere uyuyor anlamiyorm nasil dayaniyo .

Benim kiz daha emekleme falan yapmiyo ,emeklemeyen var mi hala ? Goren daha emekelemiyo ku diye sorup duruyo , bi sorun mu var diye duaunuyrm artik . iki dis cikardik ama gece boyu uyumuyor surekli agliyor hic uyumuyor nerdeyse gunduz de en fazla yarim saat gumde iki kere uyuyor anlamiyorm nasil dayaniyo .
Yüz üstü yatmayı seviyor mu? Bizimki de daha emeklemiyor ama emeklemeden yürüyecek galiba ayağına basarak durmayı seviyor. Yüzüstü yatmayı sevmediğinden emeklemiyorlarmış sorun olduğunu sanmam her bebek farklı cnm. Bizim 6.diş göründü valla tetagil ile geldik bugünlere. Bir de uyku uykuyu getirir, bir kere güzel uyusa daha az zorlanır uyurken belki. Uyandı diye kaldırma sallıyorsan devam et ya da nasıl uyuyorsa.

Cnm kilosu nasil kilolu bebekler biraz gec emekliyor

Merhaba kızlar nasılsınız geçen sene bu zamanlar baya yogundu buralar 😊 bebiş 9 aylik oldu nerdeyse hala dişimiz yok ☺ emekleme sıralama başladı baya peşinde koşuyorum günler yoğun geçiyor. Kanda besin alerjisi çıktı salı doktordayiz bakalım. Bogaz enfeksiyonu icin antibiyotik kullandik cok kotu pişik oldu hala gitmiyor ne yapabilirim doktorlarin verdigi ilacta yaramadı :(

Yüz üstü yatmayı seviyor mu? Bizimki de daha emeklemiyor ama emeklemeden yürüyecek galiba ayağına basarak durmayı seviyor. Yüzüstü yatmayı sevmediğinden emeklemiyorlarmış sorun olduğunu sanmam her bebek farklı cnm. Bizim 6.diş göründü valla tetagil ile geldik bugünlere. Bir de uyku uykuyu getirir, bir kere güzel uyusa daha az zorlanır uyurken belki. Uyandı diye kaldırma sallıyorsan devam et ya da nasıl uyuyorsa.
Hic bi yerde iki dk den fazla durmuyo canim kucak istiyo aliyrm ,geri inmek istiyo . yere birakiyrm ,kucagina al diye agliyo . sallayarak uyutuyorum zaten sallarsam yarim saat uykusu var buraktigm anda uyaniyo anlam veremdm .ilkkizimda uyku sevmezdi ama en azindan gece uykusu vardi . bugun sabah 6 ya kadar agladi hic uyumadi . cok stres ve yorgun oluyorm insallah duzelir bir an once

Merhaba kızlar nasılsınız geçen sene bu zamanlar baya yogundu buralar 😊 bebiş 9 aylik oldu nerdeyse hala dişimiz yok ☺ emekleme sıralama başladı baya peşinde koşuyorum günler yoğun geçiyor. Kanda besin alerjisi çıktı salı doktordayiz bakalım. Bogaz enfeksiyonu icin antibiyotik kullandik cok kotu pişik oldu hala gitmiyor ne yapabilirim doktorlarin verdigi ilacta yaramadı :KK43:
Enfeksiyona ne iyi gelir bilemedm canim ama pisige fito krem diye bisey vermisti dr bana baya etkili bir surmede sonduruyo . bizde de kabizliktan dolayi pisik ve popoda catlama oluyo sık sık .

Back
X