2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Başın sağolsun canim mekanı cennet olsun inşallah rabbim sizlere sabırlar versin yarın yasin okurum baban icin ismini yazarsan ismine gönderirim

Tekrar gelmemesi çok iyi ama bi doktorunuzu mu arasanız.. haber verin en azından böyle oldu ne yapayım diye bence bi kontrole gitmekte fayda var.. bol su içip dinlenin.. geçmiş olsun..

Tekrar gelmemesi çok iyi ama bi doktorunuzu mu arasanız.. haber verin en azından böyle oldu ne yapayım diye bence bi kontrole gitmekte fayda var.. bol su içip dinlenin.. geçmiş olsun..
Çok teşekkürler. Bende şu an aramayı düşünüyorum büyük ihtimalle yarın çağırır hemen..

Evet çok rahatlayacak. pembe olsa veya az olsa o kadar önemsemem belki ama kırmızı olunca bide baya da vardı
Canım gitsen iyi olur bence. Allahım esirgesin ne olur ne olmaz önlem almakta fayda var yarin kontrol ettirmeyi tavsiye ederim
Çok kötüyüm kanamam hala devam ediyor
Inşallah sorun olmadan sağlıklı gebelik geçirirsin
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin cennetin en güzel köşesinde ağırlasin Rabbim bebeğin de saglikla ilerler inşallah kuzum.
Tekrardan başınız sağolsun. Üzülme desem de ne fayda

Oyy kuzum sinirlenme dur, çok daha iyiyim şimdi gercekten o kadar cok kısı destek oldu kı bana burada iyiki varsınız, kımseye anlatamadıgımı burda sıze anlattım benım endişem aşılama olmamdı, gunu belli saatı bellı, ama hemsıre cıkarken sey dedı, spermler bırakıldıktan 2 3 gün ıcın de dollendıyse su an gerıden gelmesı cok normal dedı, kafam karıstı o yuzden

İnşallah canm, herkesın gelişimi farklı oluyormus evet, ama ben bugun 6+6yım diye baya bi ümitle hevesle gittim, ben aşılama oldum, embriyo ya göre 6+6olması gerek, sata göre 6+2, yumurta yaşı onemlı dedı, o yuzden 6+2 diye dusundu ler, insallah cuma günü kalp atıslarını,sadece yok mu diye sorabıldım doktora kese var yolk var dedi, nutkum tutuldu resmen, ekrandan gösterdi, ne bılım cok tuhafım.. Allah razı olsun o kadar cok kişi mesaj yazdı ki, destegınız gercekten bana umut oldu

Başın saolsun cnm bnm, mekanı cennet olsun insallah, ben de babamı kaybettim 6 yıl once, bambaşka bi duygu, Allahım sabrını artırsın insallah, bebeğin için kendıne nolur dıkkat et

İnşallah canm ama bana da Vajinal bakıldı, insallah geriden geliyordur da cuma gunu duyabılırz

Başınız sağolsun çok zor dualarımdasınız.. inşallah bebişe sağsağlım kavuşursunuz

Moralini bozma annesi cuma günü güzel haberler bekliyoruz..

Kızlar 7 haftalık oldum sürekli uyku hali var normal mi
Tabiki normal sen bide bana soracaksın bugün 10 saat uyudum yine de çok zor uyandım gün içinde de yorgunum sürekli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…