Tabiki, yas ve kacıncı bebek oldugunu da yazar mısınızMerhaba benide ekler misiniz bat 19.09.2020
Gecmez tabii. Bana doktor bi sonraki kontol 12 . Haftada dedi. Yookk kabul edemem cok uzun sure dedim. 3 hafta sonrasina yine randevu aldim. Surekli kontrol altinda olup, gelisimini merak ediyorum☺☺☺Randevu saatı degıstı sekreteri aradı, persembe yokmus pazartesiye kaydırdı, 6+6 da gidicem, artık daha rahat duyabılızama gün geçer mi bana onu bilemiyorum, cok heyecanlıyım
Aa ne güzel hayırlı olsun canım. Ailenizde var mıydı ikizKızlar şu an inanamıyorum. Doktordan çıktım ve şuan arabada öylece kalakaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.az önce doktor karından baktı ve iki kese gördü. İkizlere hamileymişim
Yaaaa harika bi haberKızlar şu an inanamıyorum. Doktordan çıktım ve şuan arabada öylece kalakaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.az önce doktor karından baktı ve iki kese gördü. İkizlere hamileymişim
Bi kız bi erkek mi geliyor acabaKalp atışlarını da duydum canım:)))
Galiba evet yorgunluk ve bulantı o yüzden olabilir
Yaş:26 ve ilk bebeğimTabiki, yas ve kacıncı bebek oldugunu da yazar mısınız
Aynen ne o oyle dogururken geleyim isterseniz deseydinGecmez tabii. Bana doktor bi sonraki kontol 12 . Haftada dedi. Yookk kabul edemem cok uzun sure dedim. 3 hafta sonrasina yine randevu aldim. Surekli kontrol altinda olup, gelisimini merak ediyorum☺☺☺
Çok sağol canım benimYaaaa harika bi haberBosuna değilmiş kusmalar bak tebrik ederim kuzum
Çıkmaz çıkmazYaş:26 ve ilk bebeğimdeğerim 283.42 çıktı ama daha yeni sanırım 4 haftalık falan bugün bütün tahlilleri yaptırdık herhangi bir sorun çıkmadı hayırlısı bakalım
Ayyy evet iki kız olsa var yaBi kız bi erkek mi geliyor acababi de iki kız gelirmiş, senden mutlusu olmaz artık
Yok canım karından baktığı için kesenin içinide net göremedi ici şuan su dolu dedi vajinadan baksak görüp duyardık ama şuan göremeyeceğiniz kadar küçük dediSen aslinda görüldü ama duyulmadi mi geç döllenme mi olmuştu
Yani derken şimdi mi dinletmek istemedi
Benimde 6 +2 di ama dr 5 ila 6 hafta icinde dedi net söylemedi bide karnım benim çok yağlı gobekliyim belkide ondanEvet karindan ultrasonla bakti. Ama 8 hafta olana kadar duyulamayabiliyor endise etmeye gerek yok. Normalde benim gittigimde takvime gore 6+ 4 olmasi gerekiyordu. Doktor 6+1 gunluk diye soyledi.
Abla hayirli ugurlu olsunn cook sevindim senin adina sag salim kucagina almk nasib olur ikizlerini❤Ayyy evet iki kız olsa var ya
Çok sevindim canım. Bana niye taa 1 ay sonraya randevu verdiler yaKizlar hersey yolunda simdilik kalp atislarini duydum çok sukur diger randevum 2 hafta sonra
Belki ama genelde 7.haftada duyuluyor canım. Ben 5arti2de duyamamistimKızlar 5+4 te kalp atış görülür mü ?
Ayyy cok sevindim senin adina sanki benim ikizlerim olacakmis gibi sevindimKızlar şu an inanamıyorum. Doktordan çıktım ve şuan arabada öylece kalakaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.az önce doktor karından baktı ve iki kese gördü. İkizlere hamileymişim
Çok sağol canımAbla hayirli ugurlu olsunn cook sevindim senin adina sag salim kucagina almk nasib olur ikizlerini❤
Yaaa çok sağolAyyy cok sevindim senin adina sanki benim ikizlerim olacakmis gibi sevindim