2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Randevu saatı degıstı sekreteri aradı, persembe yokmus pazartesiye kaydırdı, 6+6 da gidicem, artık daha rahat duyabılız ama gün geçer mi bana onu bilemiyorum, cok heyecanlıyım
Gecmez tabii. Bana doktor bi sonraki kontol 12 . Haftada dedi. Yookk kabul edemem cok uzun sure dedim. 3 hafta sonrasina yine randevu aldim. Surekli kontrol altinda olup, gelisimini merak ediyorum☺☺☺

Kızlar şu an inanamıyorum. Doktordan çıktım ve şuan arabada öylece kalakaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.az önce doktor karından baktı ve iki kese gördü. İkizlere hamileymişim
Aa ne güzel hayırlı olsun canım. Ailenizde var mıydı ikiz

Gecmez tabii. Bana doktor bi sonraki kontol 12 . Haftada dedi. Yookk kabul edemem cok uzun sure dedim. 3 hafta sonrasina yine randevu aldim. Surekli kontrol altinda olup, gelisimini merak ediyorum☺☺☺
Aynen ne o oyle dogururken geleyim isterseniz deseydin

Yaş:26 ve ilk bebeğim değerim 283.42 çıktı ama daha yeni sanırım 4 haftalık falan bugün bütün tahlilleri yaptırdık herhangi bir sorun çıkmadı hayırlısı bakalım
Çıkmaz çıkmaz bence 4+3 falan, tekrardan tebrik ederım cnm, biligisyara gecınce eklicem listeye

Sen aslinda görüldü ama duyulmadi mi geç döllenme mi olmuştu
Yani derken şimdi mi dinletmek istemedi
Yok canım karından baktığı için kesenin içinide net göremedi ici şuan su dolu dedi vajinadan baksak görüp duyardık ama şuan göremeyeceğiniz kadar küçük dedi

Evet karindan ultrasonla bakti. Ama 8 hafta olana kadar duyulamayabiliyor endise etmeye gerek yok. Normalde benim gittigimde takvime gore 6+ 4 olmasi gerekiyordu. Doktor 6+1 gunluk diye soyledi.
Benimde 6 +2 di ama dr 5 ila 6 hafta icinde dedi net söylemedi bide karnım benim çok yağlı gobekliyim belkide ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…