2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hala kimseye söyleyemedim oğlum kardeşim nasıl diye sorup duruyor ona kardeşlerin dememek için kendimi zor tutuyorum 😅

Selamlar, seninki de ins hayırlısı olsun cumartesi günü 961 di değerim, ilk kontrolüm bu hafta cumartesi olacak heyecanlıyım korku fln karısık durumdayım, sen naptın?
Merhaba canım benimki kimyasal gebelikmiş, regl oldum. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar ya bende korku oluştu dr su dolu kese gözüküyor dedi ya Inşallah boş gebelik değil-dir ya bide hiç mide bulantim yada başka şikâyetlerimde yok korkmaya başladım birde bir iki blogda mide bulantısı kusma bebeğin sağlıklı olduğuna işaret falan yazmışlar benide telaşe ediyor 😢

Kızlar ya bende korku oluştu dr su dolu kese gözüküyor dedi ya Inşallah boş gebelik değil-dir ya bide hiç mide bulantim yada başka şikâyetlerimde yok korkmaya başladım birde bir iki blogda mide bulantısı kusma bebeğin sağlıklı olduğuna işaret falan yazmışlar benide telaşe ediyor 😢
Endişlenme canım hamilelerin %20 lik kesiminde neredeyse hiç belirti olmuyormuş🥰

Kızlar birşey soracağım şimdi benim kesenin içindeki embriyoları falan görmem mi gerekiyordu nolması gerekiyordu tam olarak ben o kadar şok oldum ki ikiz olduğunu öğrenir öğrenmez transagectim doktor birşeyler söyledi hiçbirini hatırlamıyorum valla ya:KK43:

Canım doktorun her şeyi iyi demiş. Kötü bir durum olsa mutlaka söylerdi.
Kızlar birşey soracağım şimdi benim kesenin içindeki embriyoları falan görmem mi gerekiyordu nolması gerekiyordu tam olarak ben o kadar şok oldum ki ikiz olduğunu öğrenir öğrenmez transagectim doktor birşeyler söyledi hiçbirini hatırlamıyorum valla ya:KK43:
Canım doktora gidince kameranı ac usg ekranini video cek aynı zamanda doktorun dediklerini de tekrardan eve gidince dinlersin. doktorlar izin veriyor. ben hep öyle yapıyorum. Sen kalp atislarini duymuşsun bebekler olmasa kalp atışı nasıl duyulsun

Fotosunu atsana ya sakıncası yoksa merak ediyorum ikiz bebe nasıl oluyor🥰
Canım ben transa geçmişim valla o yüzden ne fotoğraf çektim ne de ultr
Canım doktorun her şeyi iyi demiş. Kötü bir durum olsa mutlaka söylerdi.

Canım doktora gidince kameranı ac usg ekranini video cek aynı zamanda doktorun dediklerini de tekrardan eve gidince dinlersin. doktorlar izin veriyor. ben hep öyle yapıyorum. Sen kalp atislarini duymuşsun bebekler olmasa kalp atışı nasıl duyulsun
Tamam canım bir daha ki sefere öyle yaparım artık heyecandan elim ayağıma dolandı ne yapayım çok sağol 💞

kızlar benım sureklı tuvaletım gelıyo ve ıdrarımda yanma oluyor bu duruma nasıl bır cocum getırcem ben ya bır 5 haftalık gebelık var korkuyorum acıkcası

Herkese merhaba inşaAllah hepimiz gebeliğimizi sorunsuz bir şekilde atlatırız ve hayırla çocuklarımızı kucağımıza alırız 🤲🏻🌼

Benim sorum olacaktı
İlk başlarda aşırı olan sancım şimdi neredeyse hiç yok belki günde 1 kez o da kramp tarzında hemen geçiyor bu normaldiir değil mi ? Öyle sancı olmasa da yne de gelişim devam ediyordur yani herhangi bir sıkıntı yoktur değil mi ?
İlk başlarda sancıyı dert edindim kötü mü diye şimdide düşünüyorum sancım yok kötü mü diye iyice paronayak oldum galiba :KK64:

Kızlar şu an inanamıyorum. Doktordan çıktım ve şuan arabada öylece kalakaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.az önce doktor karından baktı ve iki kese gördü. İkizlere hamileymişim
Yaaaaaa Hayırlı olsun uzun zamandır ikiz haberi almıyorduk 🐥🐥 hayırlı olsun canım ne güzel allah her kuluna nasip etmiyor bu güzelliği hayırlı olsun çok çok sevindim ben 😍😍

Herkese merhaba inşaAllah hepimiz gebeliğimizi sorunsuz bir şekilde atlatırız ve hayırla çocuklarımızı kucağımıza alırız 🤲🏻🌼

Benim sorum olacaktı
İlk başlarda aşırı olan sancım şimdi neredeyse hiç yok belki günde 1 kez o da kramp tarzında hemen geçiyor bu normaldiir değil mi ? Öyle sancı olmasa da yne de gelişim devam ediyordur yani herhangi bir sıkıntı yoktur değil mi ?
İlk başlarda sancıyı dert edindim kötü mü diye şimdide düşünüyorum sancım yok kötü mü diye iyice paronayak oldum galiba :KK64:
Rahat ol canım bende aynıyım sancimda yok şükür bulantimda uyku halimde kısacası bormal gibiyim ara ara leke oluyor o kadar

X