- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
Kan sulandırıcılar bebeğin kilosuna etki ediyor mutubaslk öncelikle geçmiş olsun cnm, böbreklerinde büyüme olduğu için demekki ağrın oluyomuş. inş daha da kötüsü olmaz.
Benim detaylı kontrolümde güzel geçti, çok şükür. 566 gr olmuş kızçem. Biraz iri doğar dedi, tamamen kan sulandırıcı iğne ve hapla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir de sağ Yumurtalık'ta kist vardı, en son 7 cm di. O büyümüş 8 cm olmuş. Ağrı sızı yada herhangi bi zararı yok ama canım sıkıldı sadece. Sezaryen olacağım için doğumda o da alıncak zaten inşallah. Güzel dilekleriniz için de teşekkürler :))
Cnm bazılarında genetik faktörü etkili olabilir ama bende olmadı. Çünkü ben 2,500 kilo doğmuşum, annem beni doğuracakken daha çatala çıkmadan ben doğacakmışım az kalsın. Ama ilk kızım 3.200 doğdu, bu da 3.500 doğar dedi dr.Kan sulandırıcılar bebeğin kilosuna etki ediyor mu
Bende coraspirin kullanıyorum da
Banada en son kontrolde senden iri bir bebek çıkmaz umutlanma dedibende erken ve düşük kilo doğmuşum kızımda öyle
Biraz genetikle ilgili dedi
İnş olur yaCnm bazılarında genetik faktörü etkili olabilir ama bende olmadı. Çünkü ben 2,500 kilo doğmuşum, annem beni doğuracakken daha çatala çıkmadan ben doğacakmışım az kalsın. Ama ilk kızım 3.200 doğdu, bu da 3.500 doğar dedi dr.
Kan sulandırıcının da şöyle bi etkisi oluyor bebeğe. Damarlardan kan akışı daha hızlanıyor ve plasenta aracılığı ile bebeğe daha çok kan gidiyor. Kan sulandığı için. Böylece bebek daha çok beslenmiş oluyor. Bunu dr um söyledi bana. Ben hem iğne hem hap kullanıorm ayrıca. Ama belkide dr unda dediği gibi sende bi etkisi olmayabilir
Ona bizim nefes yetmiyor zaten ben eşime yaptiriyordumAblam burun aspiratorunu supurgeye baglanandan al, bi sure sonra nefesin yetmiyor, çocuk delleniyordedi. Onlar da baya pahalıymiş biraz inceledim ama henuz karar vermedim.
Benim de detaylıda 565 gr dedi ama hiç iri doğar falan demedi yatubaslk öncelikle geçmiş olsun cnm, böbreklerinde büyüme olduğu için demekki ağrın oluyomuş. inş daha da kötüsü olmaz.
Benim detaylı kontrolümde güzel geçti, çok şükür. 566 gr olmuş kızçem. Biraz iri doğar dedi, tamamen kan sulandırıcı iğne ve hapla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir de sağ Yumurtalık'ta kist vardı, en son 7 cm di. O büyümüş 8 cm olmuş. Ağrı sızı yada herhangi bi zararı yok ama canım sıkıldı sadece. Sezaryen olacağım için doğumda o da alıncak zaten inşallah. Güzel dilekleriniz için de teşekkürler :))
Ayy benim hiç öyle bi hayalim yok, hatta beslenmeme bile hiç dikkat etmiorm öyle, aman bebek kilo alsın die. İlk kızım 3.200 doğdu, sağlığı yerindeydi şükür. Buda öyle doğsa, sağlığı yerinde olsa bana yeter. Ama her kontrolde de dr umuz iri bi bebek diyo. Birde Beslenmeme hiç dikkat etmediğim halde. Daha iyi beslen sen, belki bulursun 4 kiloyıBenim de detaylıda 565 gr dedi ama hiç iri doğar falan demedi yaben hatta 750gr falan bekliyordum hayalimde 4 kilo cocuk doğurmak var da
Elektrikli burun aspiratörleride var fakat turkiyede cokmu pahali onu bilemedim cnm.. o daha kullanisli tabiki
Çok şükür canım gözün aydın . Aşlah sağlık versin ve bize dayanma gücü versin .tubaslk öncelikle geçmiş olsun cnm, böbreklerinde büyüme olduğu için demekki ağrın oluyomuş. inş daha da kötüsü olmaz.
Benim kizim 2.5 kilo ve erken dogdugu icin içimde bir ukde kaldı hep kilolu bebeklere özendim yalan yok. Sutum de cok kilo aldırmıyordu. O sebepten kilolu dogsun isterim. Ama tabi önemli olan sağlığı Allah sağlıklı hayırlısını nasip etsinAyy benim hiç öyle bi hayalim yok, hatta beslenmeme bile hiç dikkat etmiorm öyle, aman bebek kilo alsın die. İlk kızım 3.200 doğdu, sağlığı yerindeydi şükür. Buda öyle doğsa, sağlığı yerinde olsa bana yeter. Ama her kontrolde de dr umuz iri bi bebek diyo. Birde Beslenmeme hiç dikkat etmediğim halde. Daha iyi beslen sen, belki bulursun 4 kiloyı
bu özenme bende kendi kendine sancısı gelen normal doğuranlar için var. kızım 3140 gr doğdu doğum açısından çok kilolu olmasını istemiyorum. ama inşallah herkes hayal ettiği gibi bir doğum yaşar bebekler sağlıkla beklenilen gibi gelir.Benim kizim 2.5 kilo ve erken dogdugu icin içimde bir ukde kaldı hep kilolu bebeklere özendim yalan yok. Sutum de cok kilo aldırmıyordu. O sebepten kilolu dogsun isterim. Ama tabi önemli olan sağlığı Allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin
Maşallah çok güzel ,bebeğin iriliğini niye kan sulandırıcıya bağladınız merak ettim ,bende kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorumdatubaslk öncelikle geçmiş olsun cnm, böbreklerinde büyüme olduğu için demekki ağrın oluyomuş. inş daha da kötüsü olmaz.
Amin inşallah sagliklari yerinde olsun hiçbir sıkıntıları olmadan doğup büyüsünler insallah aminn. Benim sezaryen olacağı için istediği kadar kilolu dogabilirbu özenme bende kendi kendine sancısı gelen normal doğuranlar için var. kızım 3140 gr doğdu doğum açısından çok kilolu olmasını istemiyorum. ama inşallah herkes hayal ettiği gibi bir doğum yaşar bebekler sağlıkla beklenilen gibi gelir.❤
Canım doktorum kan sulandığı için Damarlardan kan akışının hızlandığını ve plasenta aracılığı ile bebeğe daha çok kan gideceğini söylemişti. Böylece bebek daha çok beslenmiş oluyormuş. Birde ben öyle çok beslenmeme dikkat etmiorm açıkcası, devamlı sağlıklı şeylerle besleneyim, onu yiyim bunu yiyim derdim olmadı hiç. Ondan da dedim beslenmeyle değilde benimki ondan heralde diyeMaşallah çok güzel ,bebeğin iriliğini niye kan sulandırıcıya bağladınız merak ettim ,bende kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorumda
Bendede gecen hafta oldu sonra gecti cnm ama devam ederse rahat etmen icin doktoruna sorarsin normalde bu agrilar icin hep normal diyorlarKızlar bir kaç gündür alt tarafımda sürekli bir ağrı var. Bunu yaşayan başkası var mı. Arada olsa o kadar takılmıycam ama sürekli bir ağrı olunca biraz korkuyorum.
Saglikla dogsunlar insallah zayif olsada kilo aldiririz insallahAmin inşallah sagliklari yerinde olsun hiçbir sıkıntıları olmadan doğup büyüsünler insallah aminn. Benim sezaryen olacağı için istediği kadar kilolu dogabilir
o zaman inşalllah senin paşa tosuncuk olur.Amin inşallah sagliklari yerinde olsun hiçbir sıkıntıları olmadan doğup büyüsünler insallah aminn. Benim sezaryen olacağı için istediği kadar kilolu dogabilir
Hm anladım cnm. Ama 2,5 kilo doğupta sağlığı yerindeyse bence önemli deil kilo. Büyüdükçe gelişimde gerilik olmadığı sürece. Bende 2.5 kilo doğmuşum ama hayatım boyunca hiç zayıf bi insan olamadımBenim kizim 2.5 kilo ve erken dogdugu icin içimde bir ukde kaldı hep kilolu bebeklere özendim yalan yok. Sutum de cok kilo aldırmıyordu. O sebepten kilolu dogsun isterim. Ama tabi önemli olan sağlığı Allah sağlıklı hayırlısını nasip etsin
Ay canım ya inşallah normaldir. Haftaya hem ayrıntılı hem doktor konturolüm var inşallah bir sorun çıkmaz. Senin de iyi olmana çok sevindim. Daha lekelenme falan olmadı dimi.Bendede gecen hafta oldu sonra gecti cnm ama devam ederse rahat etmen icin doktoruna sorarsin normalde bu agrilar icin hep normal diyorlar
3-4 gundur giremedim banlanmisim sanirimAy canım ya inşallah normaldir. Haftaya hem ayrıntılı hem doktor konturolüm var inşallah bir sorun çıkmaz. Senin de iyi olmana çok sevindim. Daha lekelenme falan olmadı dimi.
İnşallah canım. İnan çok kilolu doğmasındansa sağlığının yerinde olması daha önemli. Birde sen düşük mü yaptın öncesinde neden aspirin verdi ki sanaİnş olur ya
Banada öyle dedi kan akışı fazla olsun diye verdim asipirini dedi
Şimdilik her şey iyi gidiyor inş böyle devam eder