Ah bu dr larCok erken insallah yanlis görmüştür kadin doğum doktorlari daha iyi bilir benimde hamile değilken radyoloji doktoru rahimde kalınlaşma görünüyor kadın doğuma görünmen lazim dedi beni korkuttu meğersem adet öncesi kalınlaşma her ay olurmuş
İnşallah akşamki doktor yanılmıştır.Ekran zaten küçücüktü.Bi de bilmiş ve suratsız bir şekilde doktoruna sor diyor.Hayır yani sen niye bilgi vermiyorsun?Bi de adetime göre 8 gün önde çıktı.Bu kadar önde gitmesi normal mi?Bu bebiş sanırım Haziranda gelecekCok erken insallah yanlis görmüştür kadin doğum doktorlari daha iyi bilir benimde hamile değilken radyoloji doktoru rahimde kalınlaşma görünüyor kadın doğuma görünmen lazim dedi beni korkuttu meğersem adet öncesi kalınlaşma her ay olurmuş
Benden de öyle süt gibi ama çok şeffaf . Sıkasım var o kadar cnm yanıyorki ama kanallarımız doluyor normal dokunmaman lazım :)Kizlar benim goguslerimden su geliyo bu durumu yasayan varmi bilgisi olan cevp verebilir mi
Tamm canim cook sagol dokunmuyorum ama sizliyoBenden de öyle süt gibi ama çok şeffaf . Sıkasım var o kadar cnm yanıyorki ama kanallarımız doluyor normal dokunmaman lazım :)
Cok sasirdimBenden de öyle süt gibi ama çok şeffaf . Sıkasım var o kadar cnm yanıyorki ama kanallarımız doluyor normal dokunmaman lazım :)
Canım tartı doğru değildir büyük ihtimal benimde evdeki tartımla dr tartısı arasında 10 kilo fark çıkıyor 15 kiloda elbiselerine giremezsin belli olur yani az bi fark değil87 kiloyla hamile kaldım ama bir yandan tartılmadım, bir yandan da kıyafetlerim aynı nasılsa demek ki kilo almadım diye dikkat etmedim hiç ama ipin ucunu da kaçırmadım tartıları mı bozuk nedir kan beynime sıçradı bir anda tartıyı görünce 15 kilo alıp kıyafet bedenim nasıl oynamaz
En başından beri belirli bir doktorum olamadı hiç nerdeyse her ay başka doktor gördüm çünkü hepsi koronaya yakalanıp izne çıkıyordu, her gittiğim doktor da daha fazla kilo alma deyip yolladı biri de başka bişey demedi
Canım herşey yolunda çok şükür oğluşumuz oluyormuş cinsiyeti öğrenebildik sonundaHaberlerini bekliyorum canım :)
Evet öyle maalesef çok iyi anlıyorum seniTamm canim cook sagol dokunmuyorum ama sizliyo
Hayırlı olsun canım oğluşunBirde kızlar ayrıntılı ultrason için dr 21. Haftada git dedi bugün tam 19 haftalık olduk ama ultrasonda 20 haftalık çıktı dr sormak aklımda gelmedi ben haftaydım alayım randevu yoksa 15 gün sonraydım kafam karıştı
Sağlıcakla gelsin canımCanım herşey yolunda çok şükür oğluşumuz oluyormuş cinsiyeti öğrenebildik sonunda
Uzmanlarda mı yaptıracaksın ? Şimdiden ara onlar tarih söyler . Birde hastaneyi arayıp doktorun sekreteriyle de görüşebiliyorsun canım (Aybala hanımın) geç tarih veriyorlar ayrıntılıda çok geç kalmadan ara :)Birde kızlar ayrıntılı ultrason için dr 21. Haftada git dedi bugün tam 19 haftalık olduk ama ultrasonda 20 haftalık çıktı dr sormak aklımda gelmedi ben haftaydım alayım randevu yoksa 15 gün sonraydım kafam karıştı
Saol canım inşallah evet haftada bir geliyormuş bakayım haftaya bulutluyum randevuHayırlı olsun canım oğluşunhaftaya git bence zaten hemen randevu alınmıyor galiba haftada birmiş zaten bebiş büyük görünüyorsa herşeyi net belli olur detaylıda da
Amin canım inşallahSağlıcakla gelsin canımRabbim hayırlı evlat nasıp etsin . Sonunda öğrenebilmisiniz yolu yarıladın bile :)
Evet canım uzmanlarda yaptıracağım inşallah bulurum randevuUzmanlarda mı yaptıracaksın ? Şimdiden ara onlar tarih söyler . Birde hastaneyi arayıp doktorun sekreteriyle de görüşebiliyorsun canım (Aybala hanımın) geç tarih veriyorlar ayrıntılıda çok geç kalmadan ara :)
Sağlıkla gelsin prens
Akşam eve gidince kendi dijital tartımla tartılıcam bütün gün moralim bozuktu vallaCanım tartı doğru değildir büyük ihtimal benimde evdeki tartımla dr tartısı arasında 10 kilo fark çıkıyor 15 kiloda elbiselerine giremezsin belli olur yani az bi fark değil
Canım bana yukarı çıkması imkansız, doğuma kadar yatacaksın. 34 haftalık doğuma alacağız dedi.Benim hala rahim agzinda ya olcumde 10 mm mesafe cikiyor dr yukarı cikmasi dusuk ihtimal dedi bana
Ay insallah canim benimde tam olarak rahim agzinda mesafe 10 mm yatcaksin mumkun olduğunca dedi dr ama iki yas cocukla ne mumkun yatabilmek periontologda bana sekizinci ayda bebegi alicaz sezaryanla dedi bende cok sasirmistim dört aylık hamilelikte buna nasil erkenden karar veriyor diye ama sanada demis demekki genel olarak söylüyorlar adamin gunahini almisimCanım bana yukarı çıkması imkansız, doğuma kadar yatacaksın. 34 haftalık doğuma alacağız dedi.
Genellikle plasentanın bir kısmı rahim ağzına denk geliyormuş, rahim yukarı doğru büyüyünce o da yukarı çekiliyormuş. Doktor dedi ki: senin plasenta rahim ağzını tam ortalamış, şu an tamamen oraya yerleşmiş. Yukarı çıkması mümkün değil.
Benim bile çıktıysa ümitsiz olma. İnşallah birkaç haftaya çıkar da rahatlarsın