- 8 Ekim 2020
- 2.248
- 3.480
- 29
Bende 28ocakta gidecem 600tl Okan universitesi hastanesinde :)Kızlar iki haftasonra detaylı ultrasona giricem aranızda yaptıran varmı? Özele gidiyorum ortalama fiyatlar ne oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 28ocakta gidecem 600tl Okan universitesi hastanesinde :)Kızlar iki haftasonra detaylı ultrasona giricem aranızda yaptıran varmı? Özele gidiyorum ortalama fiyatlar ne oluyor
Biraz yorulmaya başladım ama idare ediyorumEvet cnm benim de ikinci gebelik. Dokuzuncu aya kadar yerde yuvarlanırız heralde
Iyi canim sen nasılsın nasıl gidiyor
Ya maşallah cok tatlı duruyorBir de benim göbeğe bakin.madem herkes atmis bende atayım yumurta gobek
Maşallah ya nasıl büyümüş öyle benim şuan yok gibi kıyafetten falan hiç belli olmuyor ben açıp bakarsam farkediyorum,iki haftaya da böyle olacağını hiç sanmıyorum ,ne zaman büyüyecek benim karnım ,zayıfta değilim 68 kilo oldum ,hele bazen sabah kalkınca karnım düzleşiyor biran bebeğime birşey oldu zannediyorum, psikolojik işte ,bu arada ilk gebeliğim önceki kürtajla alınmıştı ,var mı benim gibi göbüşü büyümeyeeenBir de benim göbeğe bakin.madem herkes atmis bende atayım yumurta gobek
Koyulaşma değilde ,göğüs ucu etrafındaki halka büyümüş ,birde karın çizgisi oluşmuş bendeKızlar bı ben bişey sorcam ben 15+6 günlük hamileyim sizlerde oldu mu göğüs uçlarında koyulaşma ve göğüsün kendiliginde koyulaşma var mı yada oldu mu
Benim de öyle 20 haftadayım. Tetanoz olmaya gittiğimde hemsire hiç hamile gibi değilsin dediiç karnımız geniş demekkiMaşallah ya nasıl büyümüş öyle benim şuan yok gibi kıyafetten falan hiç belli olmuyor ben açıp bakarsam farkediyorum,iki haftaya da böyle olacağını hiç sanmıyorum ,ne zaman büyüyecek benim karnım ,zayıfta değilim 68 kilo oldum ,hele bazen sabah kalkınca karnım düzleşiyor biran bebeğime birşey oldu zannediyorum, psikolojik işte ,bu arada ilk gebeliğim önceki kürtajla alınmıştı ,var mı benim gibi göbüşü büyümeyeeen
İlkinde benimde oyleydı canım . altıncı ayın içinde karnım az çıkmıştı bunda heöşire bile dedi baya ilerlemiş hamileliğin diye oysakı daha başındayım bende yok o bebek değil göbek dedimMaşallah ya nasıl büyümüş öyle benim şuan yok gibi kıyafetten falan hiç belli olmuyor ben açıp bakarsam farkediyorum,iki haftaya da böyle olacağını hiç sanmıyorum ,ne zaman büyüyecek benim karnım ,zayıfta değilim 68 kilo oldum ,hele bazen sabah kalkınca karnım düzleşiyor biran bebeğime birşey oldu zannediyorum, psikolojik işte ,bu arada ilk gebeliğim önceki kürtajla alınmıştı ,var mı benim gibi göbüşü büyümeyeeen
Demek ki öyle ,aslında çatlak açısından iyi çok çatlağımız oluşmaz belki ..Benim sağlık ocağından hamile olduğumu biliyorlar mı bilmiyorum,onlar mı çağırıyor aşı içinBenim de öyle 20 haftadayım. Tetanoz olmaya gittiğimde hemsire hiç hamile gibi değilsin dediiç karnımız geniş demekki
Ne zaman büyüdü ,dışardan bakınca anlanacak hale ne zaman geldi merak ettimİlkinde benimde oyleydı canım . altıncı ayın içinde karnım az çıkmıştı bunda heöşire bile dedi baya ilerlemiş hamileliğin diye oysakı daha başındayım bende yok o bebek değil göbek dedim
Ya maşallah cok tatlı duruyor
Ama öne dogru sivri büyüyor benim bildigin yumurta gibiMaşallah ya nasıl büyümüş öyle benim şuan yok gibi kıyafetten falan hiç belli olmuyor ben açıp bakarsam farkediyorum,iki haftaya da böyle olacağını hiç sanmıyorum ,ne zaman büyüyecek benim karnım ,zayıfta değilim 68 kilo oldum ,hele bazen sabah kalkınca karnım düzleşiyor biran bebeğime birşey oldu zannediyorum, psikolojik işte ,bu arada ilk gebeliğim önceki kürtajla alınmıştı ,var mı benim gibi göbüşü büyümeyeeen
İlkinde hemen çıkmıyor canım. Benim 20.haftada çıkmıştı. İlk seferde kaslar esnediği için ikincide çabuk çıkıyorMaşallah ya nasıl büyümüş öyle benim şuan yok gibi kıyafetten falan hiç belli olmuyor ben açıp bakarsam farkediyorum,iki haftaya da böyle olacağını hiç sanmıyorum ,ne zaman büyüyecek benim karnım ,zayıfta değilim 68 kilo oldum ,hele bazen sabah kalkınca karnım düzleşiyor biran bebeğime birşey oldu zannediyorum, psikolojik işte ,bu arada ilk gebeliğim önceki kürtajla alınmıştı ,var mı benim gibi göbüşü büyümeyeeen
Sizin haber vermeniz lazım. 20 21.hafta gibi gel dediler bana. Ben kendim 20. Haftada gittim yaptılar hemen.Demek ki öyle ,aslında çatlak açısından iyi çok çatlağımız oluşmaz belki ..Benim sağlık ocağından hamile olduğumu biliyorlar mı bilmiyorum,onlar mı çağırıyor aşı için
Benim de büyümedi annem demişti zaten onun da 6. Aydan önce göbeği çıkmamış ben de 20. Haftaya giricem tık yok halaMaşallah ya nasıl büyümüş öyle benim şuan yok gibi kıyafetten falan hiç belli olmuyor ben açıp bakarsam farkediyorum,iki haftaya da böyle olacağını hiç sanmıyorum ,ne zaman büyüyecek benim karnım ,zayıfta değilim 68 kilo oldum ,hele bazen sabah kalkınca karnım düzleşiyor biran bebeğime birşey oldu zannediyorum, psikolojik işte ,bu arada ilk gebeliğim önceki kürtajla alınmıştı ,var mı benim gibi göbüşü büyümeyeeen
Selamlar, solgarın demirKızlar iyi akşamlar nasıl gidiyor hamilelik hangi vitamini kullanıyorsunuz acaba takviye alıyor musunuz Demir ilacı vs.
Maşallah ya nasıl büyümüş öyle benim şuan yok gibi kıyafetten falan hiç belli olmuyor ben açıp bakarsam farkediyorum,iki haftaya da böyle olacağını hiç sanmıyorum ,ne zaman büyüyecek benim karnım ,zayıfta değilim 68 kilo oldum ,hele bazen sabah kalkınca karnım düzleşiyor biran bebeğime birşey oldu zannediyorum, psikolojik işte ,bu arada ilk gebeliğim önceki kürtajla alınmıştı ,var mı benim gibi göbüşü büyümeyeeen
Normal tabii ki bol bol uyuyor çünküKızlar iyi akşamlar bir şey soracağım.
şimdi ben 10 gündür falan hareketlerini hissediyorum. Ama bazen de hareket hissetmeyince panik oluyorum. Keşke hiç hissetmeseydim diyorum bu sefer.
bugün sabah uyandık geç kahvaltı edicektik ben de dyanamam diye muz ceviz falan yedim uzandım. Hareketliydi. Sonra bir daha yok durdu.
Karın ağrım da var. Genişliyor birkaç gündür bir anda büyüdü de. Ama bazen hissetmemem normal mi? Ya acemilik çok zor.
Bende Onzyd 8mg kullanıyorum yan etkilerine bakmadım belki onunda vardır gece uykum kaçıyor sabah kalkar kalmaz içiyorum yoksa mide bulantisindan duramıyorum bu ay biter diye düşünmüştüm hala bitmedi bulantiben prilam kullanıyorum kullananların çoğu uykudan şikayetçi ortak sıkıntı olunca ilaçdan dolayıdır diye düşündüm. çok mayışığım zaten ama gündüz sürekli uykum var. uyanınca içiyorum diye öyle oluyor diye düşünmüştüm.
Iyi akşamlar bebekler uzun süre uyuyor ınternetde böyle yazıyorKızlar iyi akşamlar bir şey soracağım.
şimdi ben 10 gündür falan hareketlerini hissediyorum. Ama bazen de hareket hissetmeyince panik oluyorum. Keşke hiç hissetmeseydim diyorum bu sefer.
bugün sabah uyandık geç kahvaltı edicektik ben de dyanamam diye muz ceviz falan yedim uzandım. Hareketliydi. Sonra bir daha yok durdu.
Karın ağrım da var. Genişliyor birkaç gündür bir anda büyüdü de. Ama bazen hissetmemem normal mi? Ya acemilik çok zor.