- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 41
Bende bulantı hapı içiyorum Olabilir mi öyle yan etkiBen bulantı ilacı içiyorum onun yan etkisi diye düşünmüştüm ama sanırım değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bulantı hapı içiyorum Olabilir mi öyle yan etkiBen bulantı ilacı içiyorum onun yan etkisi diye düşünmüştüm ama sanırım değil.
ben prilam kullanıyorum kullananların çoğu uykudan şikayetçi ortak sıkıntı olunca ilaçdan dolayıdır diye düşündüm. çok mayışığım zaten ama gündüz sürekli uykum var. uyanınca içiyorum diye öyle oluyor diye düşünmüştüm.Bende bulantı hapı içiyorum Olabilir mi öyle yan etki
Ayrıntılıyı yapan doktor yazmamiş mi raporu? Altta raporda yazar kimin yazdiği. Eğer o yazdıysa bişey yok dediyse yoktur bence.Kızlar merhaba
20 haftalık hamileyim . Dün yapılan ayrıntılı ultrasonda bebeğin organ taramasında çok şükür bir şey çıkmadı . Devlet hastanesine gidiyorum normalde ama ayrıntılı ultrasonu özel hastanede çektirdim radyolojide . Her neyse taramayı yaparken herhangi bir sıkıntı olduğunu söylemedi . Dün çektirdm . Ama bana verilen raporda Plesanta da retrokoryal kan göllenmeleri izlenmektedir yazıyor . Panik oldum . Gittiğim doktor devlet hastanesinde olduğu için numarası falan yok soramadım. Haftasonu bide iyice panik oldum . Önemli bişey olsa ultrasonu çeken doktor dermiydi onu da bilmiyorum . Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun bu arada oksapar iğnede kullanıyorum . Bu üçüncü gebeliğim bundan öncekileri kürtaj ve düşükle sonlandı o yüzden bi şey olacak diye korkuyorm
Kendini stres sokma olsa söylerdi doktor şimdi Allahim korusun kanser bile yüzüne söyleyen doktorlar onu mu soylemiyecek haydi diyelim devlet hastanesi çektirseydin o belki söylemezdi belki özel cektirmissin kesin derdi kendini sıkma canını tatlım üzmeKızlar merhaba
20 haftalık hamileyim . Dün yapılan ayrıntılı ultrasonda bebeğin organ taramasında çok şükür bir şey çıkmadı . Devlet hastanesine gidiyorum normalde ama ayrıntılı ultrasonu özel hastanede çektirdim radyolojide . Her neyse taramayı yaparken herhangi bir sıkıntı olduğunu söylemedi . Dün çektirdm . Ama bana verilen raporda Plesanta da retrokoryal kan göllenmeleri izlenmektedir yazıyor . Panik oldum . Gittiğim doktor devlet hastanesinde olduğu için numarası falan yok soramadım. Haftasonu bide iyice panik oldum . Önemli bişey olsa ultrasonu çeken doktor dermiydi onu da bilmiyorum . Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun bu arada oksapar iğnede kullanıyorum . Bu üçüncü gebeliğim bundan öncekileri kürtaj ve düşükle sonlandı o yüzden bi şey olacak diye korkuyorm
Bende oldu zaten esmerim ama gögüs uçlarım çok koyulaştı. Doğuma kadar simsiyah olacak kesin.Kızlar bı ben bişey sorcam ben 15+6 günlük hamileyim sizlerde oldu mu göğüs uçlarında koyulaşma ve göğüsün kendiliginde koyulaşma var mı yada oldu mu
Benim de 8 Şubat'ta bendeçok merak ediyorum5subata verdiler canim zaman geçmek bilmiyor cok merak ediyorum. Sen randevu aldinmi
Sağ ol canım. İnşallah bebiş büyüdüğü içindir. Benim de şeker problemim çıkacak sanırım. Arada canım çekiyor minik ekler falan yiyorum, sonra baş dönmesi, sıcak basması oluyor şimdiden endoktrine gitmeyi düşünüyorumAmin insAllah canim benim
Nasil geciyor neler yapiyorsun
Benim 2 gundur karin agrilarim var adet olacakmis gibi biraz moralim bozuk malesef İnsAllah aksi bi durum yoktur
İnşallah hiçbir şey yoktur. Radyoloji doktoru yerine perinatoloğa gitseydiniz keşke. Yanlış görmüş olabilir, belki de önemli bir sıkıntı değildir. Ben de ilk kez duyuyorumKızlar merhaba
Masallah seninde baya cikmisBir de benim göbeğe bakin.madem herkes atmis bende atayım yumurta gobek
Maşallh senınde mi ıkıncı gebelik canm . göbekler almış başını gidiyor dokuzuncu aya kadar nasıl olur acabaBir de benim göbeğe bakin.madem herkes atmis bende atayım yumurta gobek
Cok sukur canim doktordan geldim simdi, hersey yolundaymis, birdaha kendimde belirti aramicam insAllahSağ ol canım. İnşallah bebiş büyüdüğü içindir. Benim de şeker problemim çıkacak sanırım. Arada canım çekiyor minik ekler falan yiyorum, sonra baş dönmesi, sıcak basması oluyor şimdiden endoktrine gitmeyi düşünüyorum
Evet cnm benim de ikinci gebelik. Dokuzuncu aya kadar yerde yuvarlanırız heraldeMaşallh senınde mi ıkıncı gebelik canm . göbekler almış başını gidiyor dokuzuncu aya kadar nasıl olur acaba
Iyi canim sen nasılsın nasıl gidiyorKızlar kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor? Bayağıdır girmiyordum çok özledim sizi
Kötü birşey olsa zaten doktor söylerdi sonuçta özele gitmissiniz boşuna endişelenmeyin birşey yoktur devllette olsa pek güvenmem ama.ozeldeki doktor mutlaka söylerdi sonucu verirkenKızlar merhaba
Bende uçları biraz koyulaşır gibi oldu ama göğsün kendisi koyulasmadi canımKızlar bı ben bişey sorcam ben 15+6 günlük hamileyim sizlerde oldu mu göğüs uçlarında koyulaşma ve göğüsün kendiliginde koyulaşma var mı yada oldu mu
Kendim cevapliyim belki birinin isine yarar.Herkese selam :)
Afp test sonucumda 34.2 yaziyor ama referand araligi yok, birim yok.
1 hafta sonra cikar demislerdi ayni gun cikti sonuc. Biraz daha bekleyip doktora sorucam ama sizde bilgi sahibi olan var mi ne demektir bu sayi?
İyi sevindim iyi olmanıza Benim de tahlillerde normal çıkıyor ama ayrıntılı ve saatli bakılması lazım. Şeker yüklemesini erken yaptırırım belki.Cok sukur canim doktordan geldim simdi, hersey yolundaymis, birdaha kendimde belirti aramicam insAllah
Gebelik sekeri olabilir sende o zaman takipte kal canim bencede, benimde seker hep sinirdaydi, cok sukur biraz dustu son tahlilimde, insAllah bsey cikmaz sende de, yine de ihmal etme tabii