Aynen ama yesil reçeteyle satılıyomus artik eczaneler vermiyor recete olmadanbaktım da yasaklanmamış. Benim aile hekimi uydurmuş almiyim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ama yesil reçeteyle satılıyomus artik eczaneler vermiyor recete olmadanbaktım da yasaklanmamış. Benim aile hekimi uydurmuş almiyim diye
Bebeğin hareketleri oluyor galiba normalde hissediyorum ama bazende böyle hareketsiz oluyor. Çikolata yedim bu gebelikte hiç tatlı ile alakam yok bi iki hareket etti şimdiBende geçen hafta alt karnimda oldu sertleşme gibi kasilma gibi bugünde hissettim ama ben bebek hareketi hissetmiyorum biraz kiloluyum.
Küçük cocuk la ilgilenirken yorgun düşersiniz ki benim kız 7 yaşında hala beni oturtmaz hamileliginiz de riskli değil anlaşılan tadını çıkarın ben çıkaramıyorum o yüzden yazmıyorum fazla.Bebeğin hareketleri oluyor galiba normalde hissediyorum ama bazende böyle hareketsiz oluyor. Çikolata yedim bu gebelikte hiç tatlı ile alakam yok bi iki hareket etti şimdi
Ama bugün pek gönlü yok Çok uykusuz ve halsizim ondan etkilendi belki.
Çikolatalı süt içmiştim bide yarın çanga yemiştim doktor ölçümlerini zor yapmıştı.Evet 16+0 bugün randevum var. Vajinal akıntımda mikrop çıktı onun icin gideceğim. 12 haftada erkeğe benziyor dendi sonra gostermedı . Dua edin yarın öğreneyim sabırsız biriyim ne yiyim içiyim hareketlensin diye. Geçen limonata içtim Pingui yediydim ama yok göstermedi
Bende çok uyuyorum bide gece vc hic kalkmıyorum.Aksam yatıp sabah alarmla zor kalkıyorum ders var sabahları ders olmasa öğleye kadar uyurum.Bebeğin hareketleri oluyor galiba normalde hissediyorum ama bazende böyle hareketsiz oluyor. Çikolata yedim bu gebelikte hiç tatlı ile alakam yok bi iki hareket etti şimdi
Ay masallah kiz 20. Hafta yazıyor bi tuhaf oldum 20 .hafta yazisini görünce detaylıya ne zaman gideceksinBebeğin hareketleri oluyor galiba normalde hissediyorum ama bazende böyle hareketsiz oluyor. Çikolata yedim bu gebelikte hiç tatlı ile alakam yok bi iki hareket etti şimdi
Aynen bizimkininde tam hareketli zamanları tam dinleneceksin araya bi iş giriyor hep bi ara tam uyuyacaktım kızımı uyutayım uyku kaçtı gitti şimdi baş ağrisi yapti Sizin hamileliğiniz riskli mi.Küçük cocuk la ilgilenirken yorgun düşersiniz ki benim kız 7 yaşında hala beni oturtmaz hamileliginiz de riskli değil anlaşılan tadını çıkarın ben çıkaramıyorum o yüzden yazmıyorum fazla.
Cancağzım 22.haftalara denk geliyor ocak 22 de, Ben de bi tuhaf oldum ya zaman geçmişAy masallah kiz 20. Hafta yazıyor bi tuhaf oldum 20 .hafta yazisini görünce detaylıya ne zaman gideceksin
O zaman sadece süt içsem yeterli. 15-20 dakika öncesiÇikolatalı süt içmiştim bide yarın çanga yemiştim doktor ölçümlerini zor yapmıştı.
Evet son kontrolde doktor daha da korkuttu.Benim lupus positif o yüzden bebeklerim oldu 2 tane bunda da aynı risk var dedi doktor bol bol dua dedi.Yasimda var bakalim hayırlısı.Aynen bizimkininde tam hareketli zamanları tam dinleneceksin araya bi iş giriyor hep bi ara tam uyuyacaktım kızımı uyutayım uyku kaçtı gitti şimdi baş ağrisi yapti Sizin hamileliğiniz riskli mi.
Içecek daha çabuk kana karisiyo sanırım. Aynen 15 dak önce içerseniz yeterli olur.O zaman sadece süt içsem yeterli. 15-20 dakika öncesi
Benimde hep 16 hafta sanki aylardir bi 17 yi görmedim hareketlerini de hissetmiyorum kiz diye diye küstürdüm oğlanı hic geçmiyo zaman senin detaylıya da az kalmisCancağzım 22.haftalara denk geliyor ocak 22 de, Ben de bi tuhaf oldum ya zaman geçmiş
Karnın tok olsun, bir de şekerli bir şeyiyle yeter inşallah canım. Bir de ben doktora kadar asansöre binmedim, merdivenleri çıkmıştım. Doktor yürüyüş yapıp gel demiştiO zaman sadece süt içsem yeterli. 15-20 dakika öncesi
Kucağımda kızımla gidiyorum ama hastanede illa beklerken oturuyorum yarım saat en uyudu oturmayım hiç. Doktorun odasıda direk girişte .. tek eksiğim çok aç bırakıyorum kendimi. Kahvaltı yapmıyorum akşama kadar ıvır zıvırla geçiştiriyorum. Yarın güzelce yiyip gideyim.Karnın tok olsun, bir de şekerli bir şeyiyle yeter inşallah canım. Bir de ben doktora kadar asansöre binmedim, merdivenleri çıkmıştım. Doktor yürüyüş yapıp gel demişti
Öyle yapmayın bence. 3 ana öğün, 3 ara öğün yemek lazım.Kucağımda kızımla gidiyorum ama hastanede illa beklerken oturuyorum yarım saat en uyudu oturmayım hiç. Doktorun odasıda direk girişte .. tek eksiğim çok aç bırakıyorum kendimi. Kahvaltı yapmıyorum akşama kadar ıvır zıvırla geçiştiriyorum. Yarın güzelce yiyip gideyim.
Aynen ama yesil reçeteyle satılıyomus artik eczaneler vermiyor recete olmadan
Allah yardımcın olsun inşallah sağ salim alirsin kucağına canım İçini ferah tut.Evet son kontrolde doktor daha da korkuttu.Benim lupus positif o yüzden bebeklerim oldu 2 tane bunda da aynı risk var dedi doktor bol bol dua dedi.Yasimda var bakalim hayırlısı.
Aynen ağır bi ilaç olduğu icin aile hekimliği yazamıyor hastanedeki dr larda yazmıyor cok mecbur kalmadıkçayeşil reçete mii aile hekimi yazamıyor o zaman artık
Aynen ama bana da geçmiyor zaman yine de Gün içinde yoğunsan canım dinlemeye fırsatın olmuyordur yakında başlarBenimde hep 16 hafta sanki aylardir bi 17 yi görmedim hareketlerini de hissetmiyorum kiz diye diye küstürdüm oğlanı hic geçmiyo zaman senin detaylıya da az kalmis