Sağol canım benim çok düşünceli ve çok tatlısın
Konuyu devrettim Elaya çünkü birkaç hafta yokum ve herkes cinsiyetleri öğreniyor ve tabloya girecek kimse olmayacak başıboş kalsın istemedim
gitmemin sebebi eşimin mühendis olduğunu söylemiştim ona yurtdışında proje teklifi geldi, aslında 2020 Nisan'da gidecektik ama Mart'ta virüs çıktı ve bütün planlar ertelendi gidemedik, eşime bizi mağdur ettikleri için bir miktar para göndermişlerdi ama birkaç ay önce tekrar çağırdılar o zamandan beri karışıktı işler proje yapımı tahmini 8 ay ama 1 yıla tamamlarsak vatandaşlık alacağız 1 yıl yetiyormuş kızımda orada doğacak Allah'ın izniyle
bende düzeni oturtana kadar giremeyeceğim salı gidiyoruz
Bu arada birşey söylemek isterim bazı sevinen arkadaşlar olmuştur eminim veya kaçtığımı düşünenler, onları da Allaha havale ediyorum ben kimseye kin beslemedim beslemem de burada her zaman herkese destek olmaya çalıştım dualarımda dileklerimde hep içtendim gülelim eğlenelim istedim hayat yeterince zorken burada deşarj olalım istedim ama anladım ki bazı konularda hata yapmışım sözüm kesinlikle herkese değil burada çok sevdiğim değer verdiğim o kadar çok arkadaşım oldu ki hepsine minnettarım
ama neyse o kişilerde inşallah bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar
Sorduğun için tekrar teşekkür ederim canım