- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.081
- 36
İşte sıcak su rahim ağzını da gevşetir falan diye korkarım ben
oyy acemilik o kadarını düşünemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte sıcak su rahim ağzını da gevşetir falan diye korkarım ben
anliyorumBen normal doğum yapamayacağım için hiç bilgim yok. Bir tek filmde duyduğumu biliyorum
Yürüyüş konusunda komşumdan dinledim onunda açılması olmuyordu 41.hafta olacaktı neredeyse doktor demiş yürü de yürü, sonra bayağı yürüdüm dedi işe yaramisEvet kolaylastiriyor , tempolu yuruyus ve iliski ama baharat olayi dogru degil.. filmde olan herseye inansak ohoo benim dogumlarimda sukur kolay oldu iliski sayesinde
Benim var ama benim kronik kabızlık geçmiyor doktor bana toz verdi onu içiyorum zor durumda hemoroit hamile iken daha çok şişebiliyor ama asıl doğum da iken çok şişiyor normal doğumda ben doğumdan sonra günlerce eziyet çektim hergün gidip sıcak kuma oturdum kumsala gittim hemoroit e en iyi sıcak fayda ediyor eğer sende rahatsız olursan sıcak su torbası koy doktor bana sıcak su içine otur demişti ama hamile iken o zor eniyisi sıcak torba koymak
Ay ben sevmiyorum ya hamileyken zaten kendimi zor taşıyorum bide onla hic ugrasasim gelmiyor bu bebekte risk oluncada iyice bahane oldu bana totomu dönüp uyuyorum misler gibiBen doguma 1 gun kala birliktelik olmustu ben hic korkmadim hala oyle korkmiyorum
Ay çok degisik yaBi filmde izlemiştim hamile kadınla adam birlikte olurken adam bebeği dürtüyor gibi hissediyorum diyordu çok gülmüştüm
Evet gercekten eger dusme tehliken erken dogum riskin yoksa yuruyus ev isleri merdiven cikip inmek bunlar cok yardimci oluyorYürüyüş konusunda komşumdan dinledim onunda açılması olmuyordu 41.hafta olacaktı neredeyse doktor demiş yürü de yürü, sonra bayağı yürüdüm dedi işe yaramis
Evet riskliyse uzak dur cnm tabiki risk yoksa problemde yok iliskideAy ben sevmiyorum ya hamileyken zaten kendimi zor taşıyorum bide onla hic ugrasasim gelmiyor bu bebekte risk oluncada iyice bahane oldu bana totomu dönüp uyuyorum misler gibi
Ay çok degisik ya
Evet kolaylastiriyor , tempolu yuruyus ve iliski ama baharat olayi dogru degil.. filmde olan herseye inansak ohoo benim dogumlarimda sukur kolay oldu iliski sayesinde
Bunlar şuanda bana daha.simdiden yasak gibi bisiEvet gercekten eger dusme tehliken erken dogum riskin yoksa yuruyus ev isleri merdiven cikip inmek bunlar cok yardimci oluyor
Hahahhahahahahah piskolojiktir belkiAy ben sevmiyorum ya hamileyken zaten kendimi zor taşıyorum bide onla hic ugrasasim gelmiyor bu bebekte risk oluncada iyice bahane oldu bana totomu dönüp uyuyorum misler gibi
Ay çok degisik ya
Araştırdım şimdi. Baharatlı ve tuzlu yiyince bebeğin kan basıncı yükseliyormuş, huzursuz olup hareketleniyormuş. Doğum da yakın olunca başlıyormuşanliyorum
Yaaa ne güzel don arkani uyu işte kafan rahat mis gibiAh kızlar bende rahîm ağzı yetmezliği riski olduğu için kaç aydır siftah yok:)))
Bende yaramamisti olmayınca olmuyor demekki son gunume kadar hep gunde en az bir saat yurudum ve yokuş çıktım merdivenlerde cabası ama acilma olmadiYürüyüş konusunda komşumdan dinledim onunda açılması olmuyordu 41.hafta olacaktı neredeyse doktor demiş yürü de yürü, sonra bayağı yürüdüm dedi işe yaramis
Bilmiyorm esim ilk hamileligimde korkuyordu ben dedim hic gerek yok korkmana bebek taa nerde sonra adama cesaret geldiben daha hiç ilişkiye girmedim gebeliği öğrendikten sonra ya. Eşim de ben de yapamıyoruz
Arkadasim denemisti onda olmamisti ondan kisiden kisiye degisiyor belkideAraştırdım şimdi. Baharatlı ve tuzlu yiyince bebeğin kan basıncı yükseliyormuş, huzursuz olup hareketleniyormuş. Doğum da yakın olunca başlıyormuş
Aynen bizimki psikolojik yani koskoca dr bile yapabilirsiniz bebekle alakasida zararida yok dedi biz yapamayız diye düşündükHahahhahahahahah piskolojiktir belki
Ben PendikNeresinden canım ben Ümraniye tarafı
dogrudur cnm oluyor oyle seylerAynen bizimki psikolojik yani koskoca dr bile yapabilirsiniz bebekle alakasida zararida yok dedi biz yapamayız diye düşündük
Ay sizdeki de nasil bir şevk bacim suan bile karın büyüklüğünden zor oluyorBen doguma 1 gun kala birliktelik olmustu ben hic korkmadim hala oyle korkmiyorum
Bilmiyorum ya ben psikolojik olarak cok rahatsiz olurum çocuğun evinde zelzele olmasina ne gerek varSeks bebek için egzersiz gibiymiş vajina ve rahim çok farklı yerler sonuçta
Ona gore pozisyonlar var konusturmayin beniAy sizdeki de nasil bir şevk bacim suan bile karın büyüklüğünden zor oluyor