- 2 Aralık 2017
- 6.089
- 8.306
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #10.221
Yaa benim de ilk hamileliğim canım, bircok seyi ablamdan kuzenimden öğreniyorum, böyle oluyo normal mi falan diye soruyorum, öyle bi yakının varsa onla sürekli irtibatta ol, burda bizlerle irtibatta ol, diceksin ki bu süreci yasayan tek ben değilim, kitaplar al mesela bende dr Banu çiftçinin kitabı var google yaz görürsün, en başından sonuna kadar gebelik süreci hafta hafta anlatılmış, neler yaşayacağımız, ne gibi sorunlar olabilecegi herşey yaziyo icini rahatlatir. İnternetten dr kağan kocatepe yi takip et o da hafta hafta videolarla anlatıyor, onun dışında sık sorulan sorular halk arasında gebelikle ilgili yayılan doğru/yanlış şeyleri anlatıyor cok aydınlatıcı. Usg cihazı falan alma sakın, doktorlar bile o usg cihazini uzun uzun kullanıp radyasyona maruz bırakmak istemiyo bebeği, dediğim kitabı videolari takip et buna gerek duymazsin zatenCanim cok guzel yazmissin.
Cok tesekkur ederim.Içim ferahladi.esimi de darliyorum cok hatta diyorumki eve ultrason cihazı alalim yemin ediyorum ki internetten baktik
İlk defa hamile kaldığım için nasil bir şey olduğunu anlamiyorum evet gaz sancim vardi daha önceden de oluyordu sanki o kismimda şişlik var da bebek oradaymış gibi geliyordu sanki o şişlik indi diye korktum yani hareket olarak değilde şişlik olarak hissediyordum baskı vardi sanki ya da ben alıştım tam anlayamıyorum