Merhaba o haftalarda bebegi hissetmen imkansız çünkü çok küçük ve güçsüz olduğu icin hareketi senin karnında hicbir etki yapmaz. Gaz kıpırtısıdır o haftalarda cok oluyo, benim 10+3 ama hic hissetmedim. İlk gebeliklerde 19-20. Haftalarda ikinci gebeliklerde 14-15. Veya daha gec bi haftada zar zor hissediliyor, tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama doktorlar da böyle diyo hep. Hepimiz senin gibiyiz canim 3-4 haftada bir muayeneye gidiyoruz o aralarda bebegimiz iyi mı yaşıyor mu bilemeyiz, kimisi diyoki bulantim vardı bir anda kesildi meğer o ara bebegimin kalbi durmuş diyo kimisi ayni belirtiler devam ederken bu acıyı yaşıyor, kafani rahatlatmak zorundasın, yoksa 9 ay böyle geçmez, Allah'a emanet edeceksin bebegini, muayaneleri iple cekerek dua ederek sağlıklı beslenerek bekliceksin, hepimiz gibi yani
Allah korusun dayanılmaz bir sanci veya en ufak bir lekelenmen olursa hemen beklemeden acile gidersin, bunun dışında endişe etmenin sana bi faydasi yok malesef. Rabbim hicbirimizi korktugumuza uğratmasin, sağlıkla tam vaktinde kavuştursun bebeklerimize inşallah