Zorla doğum iznini başlatacak herhalde.
Bence hamilelikte full evden çalışma olmalıydı. Ne aşı olabiliyoruz, ne kurumlar güvenli, enfeksiyon durumunda riskliyiz...
Hepimiz biliyoruz aynı odada 5 6 kişi çalışıyoruz bazıları takmıyor içerde maske falan, vatandaş burnu açık geliyor, dibine sandalye çekiyor, ufak bir uyarmada ortalık savaş yerine dönüyor.. Tuvaletler adam akıllı temizlenmiyor, bizim kurumda vatandaşla aynı tuvaleti kullanıyoruz günde 300 den fazla kişinin kullandığı bir tuvalet, aynı arabada 3 kişi oluyoruz ve maskeden bunalıp yanımdakiler çıkartıyor. Denetimlerde tuvalet yine sıkıntı benzin istasyonu Cafe kullanıyoruz. Odada çalışması da aynı şekilde... İçimi döküp atsam çıldıracağım.
Bir de 30 dk öğlen arası koymuşlar şaka gibi. Vatandaşı öğle aram geldi deyip dışarı çıkaramazsın veya denetimde trafiğe denk gelip tam öğle arası vaktinde kurumda olamazsın. Nereden baksam en yakın yeme içme mekanımıza ki pis bir yer 10 dk, gidiş dönüş zaten 20 dk... Meclisi keşke bu halde bizim şartlarda çalıştırsalar. 10-16 mesaisinde yemiyorduk yemek şimdi saat uzadı 30 dk nedir ya.
Amirlerin bazıları benimki de dahil 5 dk geç kalsak uyarı yazıp açıklama istiyor.
Çok doldum yine ya çirkinleştim çirkef çirkef söylenip duyuyorum
hamilelik hormonlarına suç atmak istemiyorum. Resmen saçmalık, şartları iyileştirdikten sonra hamileleri işine yolla. 24 haftaya kadar kendimi korumayı başarırsam zaten 24 ten sonra da başarırım.
Bir de 24 32 demişler
32 den sonra hakkın var yıllık iznin var onları kullan denilmiş. Bebek doğduktan sonra ne haliniz varsa görün....
hamile kadınlar doğumdan sonra bebeğinin maddi manevi ihtiyaçları için neredeyse doğuracağı güne kadar çalışmak istiyor. Anlayana.