- 26 Ağustos 2016
- 2.246
- 8.896
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #9.941
Aynen öyle vallaSanki biliyorlar da itiraf ettirmeye çalışıyorlar gibi olmuş
Ben öğrenir öğrenmez söylemiştim. Düşük yaşayıp yine rapor almam gerekebilir en azından sebebini bilir de üstüme gelmez diye düşünerek söyledim. Iyi ki söylemişim doktor 14.haftadan sonra çalışamazsın deyince 45 gün rapor almak zorunda kaldım. Düşündüğüm gibi sorup soruşturmadı neyin var neden gelmiyorsun neden söylemedin diye.
Ya ben kamu kurumundayım, düşük ihtimaline karşı ilk üç ay bitsin diye özellikle bekledim aslında, kalbimle ilgili de sorun yaşıyorum, bu hafta kontrolüm var bakalım duruma göre haber vereceğim artık ama gidip idareciye ben hamileyim demek de çok saçma geliyor ya
Kamudayım canım, söylesem de angaryadan falan muaf tutmazlar bizi, idare çok sorunlu iki senedir haftaya duruma göre söyleyeceğim artıkHakkaten ikram edilen cayda seker olmasi cok tuhaf kötü olmuş..
Canim ogretmen misin? Ozel kurumsa bildirmek zorundasin en kisa zamanda. Hatta mumkun mertebe saglik raporu ile bildirmelisin cunku bildiğim kadarıyla, bildirmezsen seni isterse isten çıkarma hakki dogar. Tum sektörler için gecerli. Ben okul mudiresi ile samimi oldugum icin söylemiştim. Angarya islerden de muaf tutulmus olursun hem. Hem de pandemi sebebiyle gebelik haklarindan da istifade edersin.
İnanın öyle bir zaman var mı ben de bilmiyorumÖYle bir zaman var mı ?dört bitince zaten beşinci ayda karın hafiften belli oluyor giyim tarzına göre erkende belli olurda zaten anlaşılır.25. Haftada ayrılma devam edecek mi acep arkadaşım 20 sinde o da bekliyor
Pandemi zamanı herkes göbekleri salmış zaten benim göbekten gebelik tahmini yapmadı daha hiç kimse
Bildiğim kadarıyla 24.haftada idari izin olayı devam ediyor hala, benim mayısın ikinci haftasına denk geliyor bakalım o zamana kadar değişen bir şey olacak mı?