2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Benim batı 2 gün geçtiğinde 24 tü, sonra arttı düzenli. takip ettiğim kadarıyla ilk defa geç yumurtladım ve onda da hamile kaldım. sonra düzenli arttı ve keseyi gördük. yarın da kalp atışı için gidicez. takip edersiniz, inşallah güzel güzel artar değeriniz :KK200:
Alıntılar karıştı sanırım başka bir arkadaşa cevaben yazmıştım ☺️
 
Eki Görüntüle 2775874
Kızlar çok şükür bebişi gördük ve kalp atışını duyduk🤲🏻😍 Hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli gelişip doğsunlar inşallah❤️ @bitkiselhayat canım sence cinsiyeti ne başka bilen arkadaşlarda yorumlarsa sevinirim🥰 Benim bi fikrim var ama bakalım bilemiyorum🤗
Canim maşallah sanada🤩Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim🤲.Tebrik ederim
 
Kahvaltıdan yarım saat önce içmem gerekiyordu içtim kahvaltıdan sonra da diğer ilacı içiyordum onu içeceğim yerde bir troit ilacı daha içtim çok şaşkınım nasıl düştüm böyle bir hataya yani günlük 50 mg oldu normalde 25 mg içiyordum. Tok karna troit ilacının emilimi az oluyormuş zarar vermez diye düşünüyorum ama bilemedim
Hiç canınızı sıkmayın. Ben de 25 mg kullanıyorum. Mesela belli bir süreliğine haftada bir gün 2*25 mg kullandırttı bana doktorum. Endişeye düşecek bir doz değil.
 
Kızamıkçığa karşı bağışıklığınız var anlamına geliyor. Toksoplazma igg olan da mı negatif. Benim hem Toksoplazma igg hem de igm negatif çıkmıştı. Dr bu bakteriye karşı bağışıklığın yok gebelikte geçirmemeye çalış dedi. O yüzden salam sosis sucuk çiğ veya pişmemiş etten uzak durmamı söyledi.
Toxoplazma biri negatif diğerini yapmamış hastane. Cumartesi diğerini de yaptırcam bakalım. Yorumunuz icin tskler 🙏🙏
 
IgG bağışıklığınız var demek genelde herkesin pozitif çıkar yani hamilelik sürecinizde inşallah kızamıkçık geçirmeyeceksiniz demek ama tabi yine de böyle şeyleri en iyisi doktordan duymak.
Tsh da 4 küsur çıktı belki gittiğimizde ilaç verir doktor. 🙏🙏yorumunuz icin tskler 🙏🙏
 
X