2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Kizlar size birşey söyleyeceğim eşim hamile olmama pekde sevinmedi oğluma çok çok aşırı derecede düşkün benim hayattaki son noktam falan diyor hatta aldiralim falanda dedi ama ben olmaz deyince tamam dedi aslında bu bebeği oğlum için daha çok istiyorum benim bir oğlum var 4.5 yaşında gelişim geriliği var yasitlarina göre çok çok asosyal hiç kimsenin evine vs gitmez ağlar çok zeki normalinde şu an tamamen ben biz gibi okuması vs var tam cümle kuramıyor Dr evden çıkmadığı dan geri kalmış dedi bende en azından bir kardeşi olur ilerde arkadaş olurlar diye düşünüyorum ama aklıma takılan eşim ayrimmi yapar doğduktan nsonrq duzelirmi acaba
Yapmaz inşallah ayrım, sonuçta ikinci çocuğunuz da onun çocuğu. Kendine has özellikleri olacak, sevdirecek kendini. Kardeş fikri de çok güzel, sağlıkla dünyaya gelsin, abisine de can yoldaşı, şifa olsun inşallah.
 
Arkadaşlar Günaydın :KK68: size birşey danışmak isitiyorum. Şu anda benim gittiğim hastane özel hastane muayene ücretleri için lafım yok Ama bu kan tahlilleri vs istediği şeyler gerçekten pahalı tutuyor özel hastaneye gidip gebelikte yapılması gereken kan tahlili vesaire için istenilen testler yine özel hastanenizde mi yaptırdınız yoksa başka bir yerde yaptırdınız ? ne önerebilirsiniz bana?
Ben şu an özele gidiyorum ama hastane değil, muayenehane. Zaten test yapamıyor. Dışarda yaptırmamı istiyor. Aynı zaman da devlete de giriş yaptım, tahlillerimi de orda rahatlıkla yaptırıp, sonucunu doktoruma mesaj atıyorum. Yapabildiğim kadar bu şekilde devam edeceğim.
 
Benim ilk hamileliğimde çok olmuştu canım. hatta holterle takip edildi 24 saat ve taşikardi görülmedi. Vücut alışmaya çalışıyor ekstra kan pompalamaya bebeği beslemek için ondan arada hızlanıyor. benim hızlandığında 120 atıyordu kalbim çocuk kalbi gibi. 3.aydan sonra azaldı baya.
Benimde 7.ayda olmustu, genelde son aylarda oluyor aslinda, sizinle gunlerimiz ayniydi biz buhun kalp atisini duyduk😍cok şükür siz ne zaman gidiyordunuz
Tsh da 4 küsur çıktı belki gittiğimizde ilaç verir doktor. 🙏🙏yorumunuz icin tskler 🙏🙏
Ilac verir büyük ihtimal, bende kullaniyorum 25 mg🌸
 
IMG_20210204_165112.jpg
 
X