- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 39
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #5.501
Kızlar kacinci haftada tam kalp atışını aldiniz . Size zahmet yazarmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cuma günü gidicem kontrole 6+3 oluyor işallah kalp atışlarını duyarımKızlar kacinci haftada tam kalp atışını aldiniz . Size zahmet yazarmisiniz
Seninle birlikteyiz, ben cuma gideceğim yani 6+3 oluyor galiba.Kızlar kacinci haftada tam kalp atışını aldiniz . Size zahmet yazarmisiniz
Ben hamile gibi degil hasta gibiyim bikac gündür bulantılar başladı, cok şükür günden güne hafifliyor ama sürekli alttan alttan bi bulantı hali var, doya doya yiyemiyorum açlık halsizlik yapiyo o yüzden modum düşük. Bulantın yoksa hic düşürme modunu mutlu ol nolurKızlar bide sizin ruh haliniz nasil. Bnm boyle cok dönük. Modum cok düşük. Gebelikle alakası varmi bilmiyorum. Belki de pandemi yordu bilemiyorum
6+2 de duyduk karındanKızlar kacinci haftada tam kalp atışını aldiniz . Size zahmet yazarmisiniz
Burdayımmm hayatımmm takipteyimmm ponçiklerr napıoooooMukuu2004 sen nerelerdesinnn bakimmm
Benim geçen hafta oldu canım acile gittim normaldi hersey. Buğum çok sukur kalp atışını duydum ilaç verdi bana da kanama icin.Iyi aksamlar dun kanamam basladi cok korkuyorum doktor ilac verdi yatiyorum simdi basina gelen oldu mu boyle seyler
Hem de nasil rahatladim anlatamam. Amin insallah cumlemize canimÇok sevindim canim ne güzel rahatlamişsindir, rabbim sonuna kadar sağlıkla gelmeyi nasip etsin
Geçen hafta doktora gittiğim de 5+5 demişti, kalp atışı yoktu. 6+1de acile gittim kanamadan dolayı, yine kalp atışı yoktu.Kızlar kacinci haftada tam kalp atışını aldiniz . Size zahmet yazarmisiniz
depişiyorlar herhalde istahim kesikkBurdayımmm hayatımmm takipteyimmm ponçiklerr napıooooo
Asla doğru değil ilk oğlumda mide bulantim yoktu 2.de cok fenaydım tamam dedim kizim olacak hersey farkli geçiyor ama gene oglusum olduKızlar erkek bebekte mide bulantısı olmaz kız bebekte olur teorisi doğru mudur? Daha önceden doğum yapan anneler tuttu mu bu teori merak ettim.
Ilk bebeğin mi öyleyse şanslısın yat ama arkada baska bir cocuk sorumluluk olunca inan cok zorbenim de bulantılar kesildi. ama bir depresif melankolik halim var durup durup ağlamalar. akşam evimde sıcak yemek yok annem yanımda değil kocam işte diye durup ağladım resmen
Ne güzel kalp atışlarını duyduktan sonra hamile oldugunu anlıyor insan benimki daha çok minikKızlar bugün çok şükür kalp atışlarını gördük herşey normal dedi, sadece geriden geliyor biraz dedi gecen haftadan bu yana 4mm büyümüş. Lekelenmem ve kanamam oluyordu onun için progestan verdi. Dinlen, ağır kaldirma, çok sıcak banyo yapma dedi. Efenin_Annesi doğum tarihi 25 Eylül olarak değişti
Bugün ilk defa hamile olduğumu hissettim cok duygulandim inşallah tüm burda bekleyrn anneler sağlıkla bebeğini kucağına alır
Bende o kadar fazla rüya görüyorum ki ve çok net hatırlıyorum hepsini. Normalde bu kadar çok görmem ve net hatırlamam. Hayırlara çıksın ne diyelimKizlar cok rüya görüyor musunuz kafam dolu acaba ondan mi normalde nadir rüya görürüm ama şuan abartısız 10 dan fazla rüya görüyorum çoğunu da hatırlıyorum kalkınca 2 oglum var onlar cok istiyorlar bir kiz kardeşleri olsun eee yakınlarımdan da hep ins sağlıklı hayirli bir kızın olur diye söylentiler eee benim gönlümde kızdan yana tabi Rabbim ne verirse hayırlısını diyorum hep erkek bebek seviyorum ruyamda suan sata gore 5+4 ama gecen hafta dr ultrasonda bakmıştı ordaki hesaba gore şuan 5+1 im pazartesi dr a gitmek istiyorum kalp atışları duyulur mu yada kesenin icind3 bebeği görür unuttum küçüğüm şuanda 8 yaşında cok zaman geçti
Aşırı saçma rüyalar görüyorum bende normalde nadir görürüm ve hatırlayamam ama etkisinden çıkamıyorum dört haftadır böyleBende o kadar fazla rüya görüyorum ki ve çok net hatırlıyorum hepsini. Normalde bu kadar çok görmem ve net hatırlamam. Hayırlara çıksın ne diyelim
Ben şimdilik gülsüm feyzaya gidiyorum. Memnunum açıkçası.tek sorun çok fazla hastasınin olmasıÖyle mi :) 190 tl verdik sanırım bir muayene bir kontrol. Ben de tam belirleyemedim acil durumum olduğu için erbil hocaya gittim ama hem uzak hem de malum her zaman bulmak zor hocaları. Merkezden takibimi yapacak bir doktor arıyorum ben de