- 24 Haziran 2020
- 1.153
- 2.037
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #5.521
Gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Zaman çabuk geçiyor minik bakmışsın kucağındaNe güzel kalp atışlarını duyduktan sonra hamile oldugunu anlıyor insan benimki daha çok minik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok farklı bir duyguymuş. Zaman çabuk geçiyor minik bakmışsın kucağındaNe güzel kalp atışlarını duyduktan sonra hamile oldugunu anlıyor insan benimki daha çok minik
5.haftada kese görünüyor bebek gorunmesede. 6hafta net olarak bebek de gözüküyor.Kizlar cok rüya görüyor musunuz kafam dolu acaba ondan mi normalde nadir rüya görürüm ama şuan abartısız 10 dan fazla rüya görüyorum çoğunu da hatırlıyorum kalkınca 2 oglum var onlar cok istiyorlar bir kiz kardeşleri olsun eee yakınlarımdan da hep ins sağlıklı hayirli bir kızın olur diye söylentiler eee benim gönlümde kızdan yana tabi Rabbim ne verirse hayırlısını diyorum hep erkek bebek seviyorum ruyamda suan sata gore 5+4 ama gecen hafta dr ultrasonda bakmıştı ordaki hesaba gore şuan 5+1 im pazartesi dr a gitmek istiyorum kalp atışları duyulur mu yada kesenin icind3 bebeği görür unuttum küçüğüm şuanda 8 yaşında cok zaman geçti
Aslinda haftaya gitmem gerek ama ilaclarim bittigi icin cumaya aldim randevuyu1 gun büyüksünüz bizden senin kontrolun ne zaman cnm benim ki 26 şubat
Kan akışı daha fazla olduğu için sola yatmak iyi diyorlar canım. Zaten midenin üstüne yatmak iyi değil.. Sadece sola dönük yatmak iyi tabiki çok kasmadan kendini. Ben sürekli solda uyuyamıyorum meselaSelam, neden sol tarafınıza yatıyorsunuz? Ben mide bulantısı ve ağrısından dolayı midemin üstüne yatamıyorum hiç gerçi 6. aya kadar bir şey olmaz yazmışlar ama merak ettim.
Bende 7+2 de ufak bi kanama alanı olduğunu öğrendim. Kanamam lekelenmem yok ama tedbir için progestan verdi 100lük günde bi tane. Daha önceki hamileliklerimde de olmuştu hep. Nerde olduğu çok önemli. Kesede olunca genelde düşükle sonlanıyor demişlerdi önceki gebeliğimde öyle de oldu. Bunda farklı bi yerde o yüzden sorun değilmişKizlar ben de kontrole gittim bugün, 7+4tü, kalp atışını duyduk çok şükür Yalniz kanama alanı varmış ,çok şükür kesede değilmiş ama ,iğne oldum, fitil verdi bir de, aynı durumu yaşayan oldu mu?
Tam 7 haftalikken gittim ve net duyduk kalp atislariniHafta ve gün olarak
İlahi güldürdün beni. Adanalıların yemekle ilişkisini hep çok beğenirim. Canım da nasıl kısır çekti, eve gidince yapayım bariben yeşillikten çok korkmuyorum, abartmıyorum zaten ama kısırın içindeki maydonoza da takmıyorum kafamı. Bence önemli olan miktar. Her gün 1 demek maydonoz yemiyoruz ki sonuçta. O yüzden akşama kısır partyyagzimin tadi hic yokkk bol yesillikli kısır havasi var bugun adanada yazdan kalma bi gün ama yesillik yemeye korkuyorumm
Cok ruya goruyorum ve ilginc olan surekli ruyalarimda biseyler yiyorum dün gece buzlu dondurmayla eti karam cikolata varya ondan aldim marketten yiyemeden uyandim allahtan uyandigimda canim cekmiyor yoksa her ruyada gordugumu yersem davul gibi olurumKizlar cok rüya görüyor musunuz kafam dolu acaba ondan mi normalde nadir rüya görürüm ama şuan abartısız 10 dan fazla rüya görüyorum çoğunu da hatırlıyorum kalkınca 2 oglum var onlar cok istiyorlar bir kiz kardeşleri olsun eee yakınlarımdan da hep ins sağlıklı hayirli bir kızın olur diye söylentiler eee benim gönlümde kızdan yana tabi Rabbim ne verirse hayırlısını diyorum hep erkek bebek seviyorum ruyamda suan sata gore 5+4 ama gecen hafta dr ultrasonda bakmıştı ordaki hesaba gore şuan 5+1 im pazartesi dr a gitmek istiyorum kalp atışları duyulur mu yada kesenin icind3 bebeği görür unuttum küçüğüm şuanda 8 yaşında cok zaman geçti
Yeşilliklerin çoğu folik asit kaynağı niye korkuyosun? Maydonoz avuç avuç yemediğin sürece düşük riski yapmaz canın çektiğini ye bulantın vs yoksa kendini mahrum etme ben bisey yiyemiyorumagzimin tadi hic yokkk bol yesillikli kısır havasi var bugun adanada yazdan kalma bi gün ama yesillik yemeye korkuyorumm
2 oglum var, ikisinde de midem bulandi, bunda da yoklamaya basladiKızlar erkek bebekte mide bulantısı olmaz kız bebekte olur teorisi doğru mudur? Daha önceden doğum yapan anneler tuttu mu bu teori merak ettim.
Bizimde persembe 6+2 heczn hafta belli belirsiz kalp atisi var dedi, bu hafta daha net duyariz insallahSeninle birlikteyiz, ben cuma gideceğim yani 6+3 oluyor galiba.
Ben de hem e verdi hem de günde 2 kere kullanmak için fitil verdi, benim durumum daha mi riskli acabaBende 7+2 de ufak bi kanama alanı olduğunu öğrendim. Kanamam lekelenmem yok ama tedbir için progestan verdi 100lük günde bi tane. Daha önceki hamileliklerimde de olmuştu hep. Nerde olduğu çok önemli. Kesede olunca genelde düşükle sonlanıyor demişlerdi önceki gebeliğimde öyle de oldu. Bunda farklı bi yerde o yüzden sorun değilmiş
Bende duydum. Evet randevu bulmak zormuş sanırımBen şimdilik gülsüm feyzaya gidiyorum. Memnunum açıkçası.tek sorun çok fazla hastasınin olması
Bnde tutmadı oğlum oldu ve çok midem bulanmıştıKızlar erkek bebekte mide bulantısı olmaz kız bebekte olur teorisi doğru mudur? Daha önceden doğum yapan anneler tuttu mu bu teori merak ettim.
6+1 de vajinal duydum canım bende.Kızlar kacinci haftada tam kalp atışını aldiniz . Size zahmet yazarmisiniz
Benim iştahtaaa arşa çıktııııdepişiyorlar herhalde istahim kesikk