- 1 Aralık 2019
- 5.679
- 23.055
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #5.481
Hangi uygulamayı kullanıyorsun canım. Benim uygulama üzüm kadar diyor
HAPPY MOM SENINLE ARAMIZDA 4 gün var cnm sen muhtemelen 8+3 falnsin ondan kynkli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi uygulamayı kullanıyorsun canım. Benim uygulama üzüm kadar diyor
Progestan kullanıyorum haftalardır. Hep uzanıyorum bakalım inş geçerBir sorun yoktur sanıyorum. Ama kontrole gitmeniz suphelerinizi gidermede iyi olacaktır. Bir sorun varsa progestan verir diye düşünüyorum. Güzel haberlerle gelin inşallah
Aaa o kadar hızlı mı büyüyor bi haftada. Süpermiş yaa mucize resmen. Evet 8+3üm ben haftaya kadar baya büyüyecek demekkiEki Görüntüle 2774559
HAPPY MOM SENINLE ARAMIZDA 4 gün var cnm sen muhtemelen 8+3 falnsin ondan kynkli
Ben varım canım çok az lekelenmem oluyordu kahverengi.Pazar sabah 6 da kanama olmuş ve de çok fazla parça da vardı.Hemen acile gittim bebek iyi çok şükür. Pruloton yaptırdım kanama lekeye döndü.Benim de ultrasonda kanama alanı görünmüyor ama ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum hem de yüksek doz bir de corasprin onlardan oldu sanırım.2gün kullanmadim ama bugün tekrar iğneye başladim asprini bîraktim şimdilikKizlar merhaba. Cumartesi gunu lekelenmem olmustu. Progestana baslamistim gunde 3 kere. ve bugun de doktoruma gittim. Ultrasonda bakti ve bir sebep goremedi. Bebek iyi kalbi atiyor. Her sey normal dedi. Belku çok yorulduysan olabilir dedi ya da plesentanin rahim agzindan gecisi nedeniyle de olmus olabilir dedi ve iliskiyi de yasakladi. Basina boyle bir durum gelen varsa paylasabilir mi? Lekelenme neden oldu ultrasonda gormemesi normal.mi?
aynenn cnmAaa o kadar hızlı mı büyüyor bi haftada. Süpermiş yaa mucize resmen. Evet 8+3üm ben haftaya kadar baya büyüyecek demekki
Bende bu uygulamayi kullaniyorum 9+1 bugun aramzda 1gun varEki Görüntüle 2774559
1 gun büyüksünüz bizden senin kontrolun ne zaman cnm benim ki 26 şubatBende bu uygulamayi kullaniyorum 9+1 bugun aramzda 1gun var
Bende happy mom kullaniyorum. 9+6dayim benimki de kiraz yaziyorEki Görüntüle 2774559
hafi yaa dur bakayim 9+6 ya getireyim ben de ne yazacakBende happy mom kullaniyorum. 9+6dayim benimki de kiraz yaziyor
darisi banaKızlar merhaba benim geçen hafta sürekli midem bulanıyordu öğürüyodum afedersiniz simdi son 3 gündür mide bulantım öğürmem geçti bu normal mi korkuyorum da sol kasıkta sürekli ara ara batma oluyor ama tek belirti bu
evet öyle yaziyorr ilginchafi yaa dur bakayim 9+6 ya getireyim ben de ne yazacak
Olması kadar olmaması da normal. Eninde sonunda bitecek bulantı. Oğlumda 3-4 gün bulantım oldu bıçak gibi kesildi sonra hiç olmadı. Demekki senin de bulantın bu kadar sürecekmişKızlar merhaba benim geçen hafta sürekli midem bulanıyordu öğürüyodum afedersiniz simdi son 3 gündür mide bulantım öğürmem geçti bu normal mi korkuyorum da sol kasıkta sürekli ara ara batma oluyor ama tek belirti bu
Selam, neden sol tarafınıza yatıyorsunuz? Ben mide bulantısı ve ağrısından dolayı midemin üstüne yatamıyorum hiç gerçi 6. aya kadar bir şey olmaz yazmışlar ama merak ettim.Aslında normalde bende sola doğru yatıyordum ama dün kafamı yastığa koyduğum gibi sağ tarafımda uyumuşumm gece yarısı dönebildim soluma. Sonra bidaha sağıma dönecekken baya bir ağrıdı dönemedim. Normal demekki
Darısı başımıza gerçektenKızlar merhaba benim geçen hafta sürekli midem bulanıyordu öğürüyodum afedersiniz simdi son 3 gündür mide bulantım öğürmem geçti bu normal mi korkuyorum da sol kasıkta sürekli ara ara batma oluyor ama tek belirti bu
Bende birazdan yazdırmaya gidicem umarım bana da iyi gelirKızlar son günlerde bulantım artmıştı,dün prilam kullanıp uyudum ve bugün kesinlikle daha iyiyim.şükür nefes aldırdı
Sol tarafa yatınca bebeğe kan akışı daha iyi gidiyormuş ama bu zamanlarda çok etkilenmez daha çok yeni hamileliklerimizSelam, neden sol tarafınıza yatıyorsunuz? Ben mide bulantısı ve ağrısından dolayı midemin üstüne yatamıyorum hiç gerçi 6. aya kadar bir şey olmaz yazmışlar ama merak ettim.
Çok sevindim canim ne güzel rahatlamişsindir, rabbim sonuna kadar sağlıkla gelmeyi nasip etsinKızlar bugün çok şükür kalp atışlarını gördük herşey normal dedi, sadece geriden geliyor biraz dedi gecen haftadan bu yana 4mm büyümüş. Lekelenmem ve kanamam oluyordu onun için progestan verdi. Dinlen, ağır kaldirma, çok sıcak banyo yapma dedi. Efenin_Annesi doğum tarihi 25 Eylül olarak değişti
Bugün ilk defa hamile olduğumu hissettim cok duygulandim inşallah tüm burda bekleyrn anneler sağlıkla bebeğini kucağına alır