- 23 Ağustos 2020
- 315
- 519
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #5.021
Ben listeye eklenmek istemiştim, bir sorun mu çıktı acaba? Efenin_Annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım inşallahEvet 11 mm di geçen hafta.Bu hafta ne kadar bilmiyorum.Heyecandan sormayi unuttumBide idrara sıkışık gitmek lazimmis.Bide aç gittim belki tahlil yapar diye.Baya çabaladı doktor görmek içinCanım çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.. senin 1 hafta önce 11mm boyutundaydı di mi kesen? Bugün kaç mm boyutundaydı biliyor musun?
hayr cnm sorun yok listeye eklenmek isyenler yaziyor bana ekliyorum ama bazen mesaj yogunlugundan altta kalabiliyor msjinz tekrar gnderin bilginizi ekleyeyimBen listeye eklenmek istemiştim, bir sorun mu çıktı acaba? Efenin_Annesi
Merhaba canım nrkadar tüketiyorsun nar? Ve limonu nasıl tuketiyorsun suyu fln mi?Ben 5+3 te gittim kese haftasına göre çok küçüktü karından gözüktüğü için dış gebelik olmadığıniçin rahatladım hatta uzamış kese dedi ben bastırınca uzamış gözükmesi normal düşündüm düşükle sonuçlanabilir dedi ilaç verecekti progestan dedim düşecekse düşsün sağlıklı değilse zorla tutunsun istemedim ilaç bana çok dokunuyor yazmadı bir hafta sonra gittiğimde kese büyümüş bebeğin kalbi atıyordu ekranda gözüküyordu ve çok az duyduk dün gittiğimde kalbi 157 atıyordu ve kese haftasını yakalamıştı diyeceğim şu bir hafta Gebelikte uzun bir zaman çok şey değişiyor 5+3 ultrasyon kağıdında nokta gibi duruyordu benimkisi kese için konuşuyorum ama bebeğin daha iyi tutunması için nar ve limon tüket bir hafta boyunca emin ol işe yarayacaktır 7+4 oldum nar tüketiyorum halen daha hiç lekelenme yaşamadım rahmi kalınlaştırıyor diye okumuştum
benim de 1 hafta önce 11mmydi ama dün doktor göremedi 14.5mm de kalp atışı.. Pazartesi sıkışık gideyimm o zamanÇok teşekkür ederim canım inşallahEvet 11 mm di geçen hafta.Bu hafta ne kadar bilmiyorum.Heyecandan sormayi unuttumBide idrara sıkışık gitmek lazimmis.Bide aç gittim belki tahlil yapar diye.Baya çabaladı doktor görmek için
Canim peki bebek görüldü mü. Yoksa sadece kese mi goruldu henuzbenim de 1 hafta önce 11mmydi ama dün doktor göremedi 14.5mm de kalp atışı.. Pazartesi sıkışık gideyimm o zaman
Yaş 27 1. Çocuk Kilo: 83 Muhtemel Doğum Tarihi: 12 Eylül 2021hayr cnm sorun yok listeye eklenmek isyenler yaziyor bana ekliyorum ama bazen mesaj yogunlugundan altta kalabiliyor msjinz tekrar gnderin bilginizi ekleyeyim
eklendiniz♾Yaş 27 1. Çocuk Kilo: 83 Muhtemel Doğum Tarihi: 12 Eylül 2021
Limon kanı sulandırır lekelenmen varsa hiç önermem, salataya vs sıkmak başka ama limon tüketme bence. Narın ve nar suyunun rahim duvarını kalınlaştırdigini biliyorumMerhaba canım nrkadar tüketiyorsun nar? Ve limonu nasıl tuketiyorsun suyu fln mi?
Benim çok lekelenmem var ve kanamam oluyor ara ara?
Kesinlikle canım İdrara sıkışık olunca rahat görünüyormuş.benim de 1 hafta önce 11mmydi ama dün doktor göremedi 14.5mm de kalp atışı.. Pazartesi sıkışık gideyimm o zaman
çok zor umarım en kısa zamanda hayırlısıyla geçer bu günler. Benim de midem çok yanıyor yoruldum canım çok şey yemek istiyor ancak her şey dokunuyor. Umarım 3. Ayda geçerBir daha Kilo aldım diye veryansın etmeyeceğim Istifra etmekten kendime gelemedim resmen
Çok sağol canım inşallah bu hafta görürüm bebeğimi insanın aklında soru işareti kalıyor ya hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin rabbimBen 5+3 te gittim kese haftasına göre çok küçüktü karından gözüktüğü için dış gebelik olmadığıniçin rahatladım hatta uzamış kese dedi ben bastırınca uzamış gözükmesi normal düşündüm düşükle sonuçlanabilir dedi ilaç verecekti progestan dedim düşecekse düşsün sağlıklı değilse zorla tutunsun istemedim ilaç bana çok dokunuyor yazmadı bir hafta sonra gittiğimde kese büyümüş bebeğin kalbi atıyordu ekranda gözüküyordu ve çok az duyduk dün gittiğimde kalbi 157 atıyordu ve kese haftasını yakalamıştı diyeceğim şu bir hafta Gebelikte uzun bir zaman çok şey değişiyor 5+3 ultrasyon kağıdında nokta gibi duruyordu benimkisi kese için konuşuyorum ama bebeğin daha iyi tutunması için nar ve limon tüket bir hafta boyunca emin ol işe yarayacaktır 7+4 oldum nar tüketiyorum halen daha hiç lekelenme yaşamadım rahmi kalınlaştırıyor diye okumuştum
O mide yanması benden Allah'ım inşallah Ya koku hassasiyeti bir yandan bir yandan istifar ilk Oğlum hiç böyle değildim Çok rahat geçmişti hamileligimçok zor umarım en kısa zamanda hayırlısıyla geçer bu günler. Benim de midem çok yanıyor yoruldum canım çok şey yemek istiyor ancak her şey dokunuyor. Umarım 3. Ayda geçer
Yemek yemiyoruz kiYemeklerden sonra karın ağrısı yaşayan var mı :/ resmen hazımsızlık sorunu yaşıyor gibiyim
Ne diyelim geçecek bugünler de inşallah ama zor hiç kolay değil Belki ikizler de mi daha zor ki İkiz geliyordu di mi:)O mide yanması benden Allah'ım inşallah Ya koku hassasiyeti bir yandan bir yandan istifar ilk Oğlum hiç böyle değildim Çok rahat geçmişti hamileligim
Evet canım ikiz Belki de ondan kaynaklanıyor da olabilirNe diyelim geçecek bugünler de inşallah ama zor hiç kolay değil Belki ikizler de mi daha zor ki İkiz geliyordu di mi:)
Gözümün önünden iskenderler tatlılar falan geçiyor, gerçekte olan bir kase çorba