- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #2.881
Günaydın,hayırlı olsun.Bence 2 tarafı da takip edin,büyük ihtimal Eylülde doğacak ama hamilelik seyriniz Ekimdekilerle yakın olacak .Günaydınbende gebeliğimi salı günü öğrendim idrar testiyle dünde kan verdim hcg 36 idi. Yarın tekrar vereceğim yükselmeye bakılacak çok heyecanlıyım Umarım düzgün bir yükselme olur sağlıklı bir Gebeliğim vardır. Doğum 1 Ekim diyor ama 40. Hafta buraya mı Ekim topiğine mi gitsem bilemedim.
Bugün büyük gün yaniiiiYa bazen beta dusuk ama ikiz gebelik olabiliyormus canim. Valla ilginc seyler. Bugun kesinlesir artik benimkalbimizi duymaya gidicez
Merhaba, 2 günde bir minimum 2 katına çıkmas gerekiyor. Maşallah gayet iyi görünüyor değeriniz. Biz keseyi 5+5'te gördük.Kizlar pazartesi hcg degerim 313 du dun verdigimde 934 cikmis ya bu deger normalmi sizce yarin tekrar vericem. Doktora haftaya mi gitmem lazim kese icin bir de simdi bosuna gitmis olmayayim diyorum
İnşaallah yolundadır canım herşey dualarımız seninleGünaydın kızlar ! Kanamam gece de devam etti, evham yapmak istemezdim ama aynı regl ağrısı gibi bir ağrım vardı, ped dolduracak kadar kanamadı ama wc’ye her gidişimde şıp şıp damladı ve rengi kırmızıydı, peçeteye silince de birkaç tane de kan pıhtısı gördüm minik minik...Doktorumla yazıştım, 11.30 ‘da gel bakalım dedi. Ya herşey normal diyecek(yerleşme kanaması) ve belki kalp atışını duyacağım ya da düşük yaşadığım söylenecek galiba...Üzgünüm...Umarım buraya güzel haberler getiririm...Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun...Dua edin...
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Ben haftaya gideyim o zaman bugun 5+1 im tam. Biraz kasik ve belimde agri var ara ara o yuzden endiselendim gitsemmi diye dusundum ama suan sanirim onun anlayacagi birsey olmaz.Merhaba, 2 günde bir minimum 2 katına çıkmas gerekiyor. Maşallah gayet iyi görünüyor değeriniz. Biz keseyi 5+5'te gördük.
Çok teşekkürler canım, inşallahİnşaallah yolundadır canım herşey dualarımız seninle
Guzel haberler ile gel canim, insallah dualarım seninleGünaydın kızlar ! Kanamam gece de devam etti, evham yapmak istemezdim ama aynı regl ağrısı gibi bir ağrım vardı, ped dolduracak kadar kanamadı ama wc’ye her gidişimde şıp şıp damladı ve rengi kırmızıydı, peçeteye silince de birkaç tane de kan pıhtısı gördüm minik minik...Doktorumla yazıştım, 11.30 ‘da gel bakalım dedi. Ya herşey normal diyecek(yerleşme kanaması) ve belki kalp atışını duyacağım ya da düşük yaşadığım söylenecek galiba...Üzgünüm...Umarım buraya güzel haberler getiririm...Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun...Dua edin...
Bebeğimizin muhtemel doğum tarihi aynı. Benim de kasık ağrım var umarım her şey yolundadır bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız canımTesekkur ederim cevabiniz icin. Ben haftaya gideyim o zaman bugun 5+1 im tam. Biraz kasik ve belimde agri var ara ara o yuzden endiselendim gitsemmi diye dusundum ama suan sanirim onun anlayacagi birsey olmaz.
Dogum gunleri ayni iki bebis var burada he :) Insallah canim insallah saglikli hayirli sekilde nasip olsun. Ya ozellikle gece benim kasik ve belim coşuyor yani 2 gundur de uyuyamadim hatta. Cok agrili degil ama hani adet oncesi baslayan agriya benziyo. Sen doktora gittinmiBebeğimizin muhtemel doğum tarihi aynı. Benim de kasık ağrım var umarım her şey yolundadır bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız canım
Evet canım benim sağlıkla gelsinler inşallahDogum gunleri ayni iki bebis var burada he :) Insallah canim insallah saglikli hayirli sekilde nasip olsun. Ya ozellikle gece benim kasik ve belim coşuyor yani 2 gundur de uyuyamadim hatta. Cok agrili degil ama hani adet oncesi baslayan agriya benziyo. Sen doktora gittinmi
Ya benim üşüme disinda biseyim yoktu ilk ogrendigim gun iste bu agri 2 gundur falan var. Dun de temizlik yaptiktan sonra belim agridi ama yapmaya devam ettimEvet canım benim sağlıkla gelsinler inşallahbenim de geceleri çok ağrım oluyor bazen ayakta kalırsam ağrı giriyor karnıma oturunca veya uzanınca geçiyor. Cumartesi gidicem inşallah doktora. Sen gittin mi canım?
Ben de yarın hcg baktırıcam haberleşelim burdan mutlakaYa benim üşüme disinda biseyim yoktu ilk ogrendigim gun iste bu agri 2 gundur falan var. Dun de temizlik yaptiktan sonra belim agridi ama yapmaya devam ettimdoktora pazartesi gitmeyi dusunuyorum yarin yine hcg degerime baktirayim ona gore gidecegim sonra.
Bisey yapmayinca da zaman gecmiyor. Bir de benim sigara mevzum var icmiyorum bikac gundur ama zaman gecmiyo o yuzden habire biseyle oyalanmak istiyorum. Yarin insallah guzel artmistir degerlerimizBen de yarın hcg baktırıcam haberleşelim burdan mutlakadikkat et ama yorma kendini çok
Ay insallah canim benimBugün büyük gün yaniiiihadi güzel haberler ile gel canımmm
Kırmızı olması iyi değil umarım güzel haberler alırsınızGünaydın kızlar ! Kanamam gece de devam etti, evham yapmak istemezdim ama aynı regl ağrısı gibi bir ağrım vardı, ped dolduracak kadar kanamadı ama wc’ye her gidişimde şıp şıp damladı ve rengi kırmızıydı, peçeteye silince de birkaç tane de kan pıhtısı gördüm minik minik...Doktorumla yazıştım, 11.30 ‘da gel bakalım dedi. Ya herşey normal diyecek(yerleşme kanaması) ve belki kalp atışını duyacağım ya da düşük yaşadığım söylenecek galiba...Üzgünüm...Umarım buraya güzel haberler getiririm...Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun...Dua edin...
Değeriniz gayet güzel artmış. Şimdi gitseniz kese vajinal görülür. Rahatsız olurum baktıramam derseniz biraz daha bekleyin derim. 5 haftadan sonra vajinal görülüyor kese hatta öncesinde gören de çokKizlar pazartesi hcg degerim 313 du dun verdigimde 934 cikmis ya bu deger normalmi sizce yarin tekrar vericem. Doktora haftaya mi gitmem lazim kese icin bir de simdi bosuna gitmis olmayayim diyorum
Canim guzel haberleriniz bekliyoruz. Insallah bebis saglikla ilerleyecekGünaydın kızlar ! Kanamam gece de devam etti, evham yapmak istemezdim ama aynı regl ağrısı gibi bir ağrım vardı, ped dolduracak kadar kanamadı ama wc’ye her gidişimde şıp şıp damladı ve rengi kırmızıydı, peçeteye silince de birkaç tane de kan pıhtısı gördüm minik minik...Doktorumla yazıştım, 11.30 ‘da gel bakalım dedi. Ya herşey normal diyecek(yerleşme kanaması) ve belki kalp atışını duyacağım ya da düşük yaşadığım söylenecek galiba...Üzgünüm...Umarım buraya güzel haberler getiririm...Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun...Dua edin...
Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninleGünaydın kızlar ! Kanamam gece de devam etti, evham yapmak istemezdim ama aynı regl ağrısı gibi bir ağrım vardı, ped dolduracak kadar kanamadı ama wc’ye her gidişimde şıp şıp damladı ve rengi kırmızıydı, peçeteye silince de birkaç tane de kan pıhtısı gördüm minik minik...Doktorumla yazıştım, 11.30 ‘da gel bakalım dedi. Ya herşey normal diyecek(yerleşme kanaması) ve belki kalp atışını duyacağım ya da düşük yaşadığım söylenecek galiba...Üzgünüm...Umarım buraya güzel haberler getiririm...Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun...Dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?