2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay cok haklısın benim eşim eskiden de böyle seylere cok kem küm ederdi ama hamilelikte iyice abarttı. Bide yatiyorum çıkmıyorum mecbur ona sipariş ediyorum ama alcak artik ikna ettim küserim yoksa mecbur gider alır 😂 benim psikolojimi bozma bak doguruveririm suraya diyorum 😂
Hahah aferrinn kızzz böyle devam. Sanki her yıl hamile mi kalcaz çeksinler azcık nazımızı 😁

Slm drdan geliyorum şimdi. Nst ye bağladı 0-7 aradı sancım hiç çıkmadı. Benek iyi dedi su vs gayet yerinde kızım 2900 gr48 cm olmuş. 6 eylüle gün verdi çatı muayenesi yapalım normale uygunsan bekleyelim yoksa tarih belirleyelim dedi. Benim ilki sezeryan olunca doğal olarak dr sezeryana kayıyor. Bakalım şimdilik gelmiyor gibi inşallah hepimizin benişleri sağlıkla gelirler. Ha buarada çok sık büyük tuvalete çıktığımı söyledim magnezyum içiyorsan bırak dedi. Probiyotik yazdı bir tane bağırsak düzenleyici. Belki mikrop kapmışsındır dedi tahlil istedi yarın gidip yaptıracam bakalım. Kızım da ultrasonda ayağını emiyordu resmen ağzı geniş olacak sanırım 😂
Ne güzel haberlerle gelmişsin masalsı kilosu falan da çok iyi 😍 insalah istediğin gibi bir doğum olur. Ya benim oğlum güzünün bile yarısını gösteriyor sen ayağını emdigini bile görmüşsün 😂😂 sağlıkla gelsin inşallah 🥰

Ne güzel haberlerle gelmişsin masalsı kilosu falan da çok iyi 😍 insalah istediğin gibi bir doğum olur. Ya benim oğlum güzünün bile yarısını gösteriyor sen ayağını emdigini bile görmüşsün 😂😂 sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Çok teşekkür ederim her gidişimde yüzünü çok net gördük biz. bugün yüzünü kapamıştı elinin fotosunu verdi bize bir de uzun uzun ayak emişini izletti dr.

Çok teşekkür ederim canım 🙏 dinlenme moduna geçtim artık inşallah bekleyeceğiz bir süre daha. Kilo almamış oluşu biraz üzdü beni daha iyi beslenmeye calısıcam şu 1 haftada bakalım gittiğimde nasıl olucak. Sodayı da ekstra tüketeceğim çok sağ ol inşallah hepimizin bebeği vaktinde sağlıkla gelir 🙏
Merhaba çok geçmiş olsun, benim bebeğimde de aynı sorun vardı kilo ile ilgili. Et, balık, sebze, meyva- ve kuruyemiş ağırlıklı beslendim, arayı kapattik çok şükür. Hamur işi, ekmek gibi besinlerden de uzak durdum. Umarım vaktinde ve sağlıklı bebisler dogururuz😍🙏

Bu saatten sonra şeker falan umrumda değil ne bulursam yerim 😂😂 bana geçen ay multivitamini bırakırdı doktorum acaba diyorum bu hafta onun kalan 4 tanesini kullansam mı bir zararı olmaz heralde ya. Sadece demir hapı alıyorum 1 aydır belki o da etkiledi.
Neden bıraktırdı ki 🤷🏻 benim doktorum doğuma kadar kullan dedi hatta doğumdan sonra bile kullanmaya devam edenler var çabuk toparlanmak sütü arttırmak için

Neden bıraktırdı ki 🤷🏻 benim doktorum doğuma kadar kullan dedi hatta doğumdan sonra bile kullanmaya devam edenler var çabuk toparlanmak sütü arttırmak için
Hiç bilmiyorum ya keşke bırakmasaydım belkide vitaminsiz kaldım bebegimde kilo alamadı 😔 kalanları kullanıp sonra yenisini almayı düşünüyorum

Merhaba çok geçmiş olsun, benim bebeğimde de aynı sorun vardı kilo ile ilgili. Et, balık, sebze, meyva- ve kuruyemiş ağırlıklı beslendim, arayı kapattik çok şükür. Hamur işi, ekmek gibi besinlerden de uzak durdum. Umarım vaktinde ve sağlıklı bebisler dogururuz😍🙏
Cok teşekkür ederim 🙏 bende bu 1 haftada daha da fazla protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum inşallah toparlar 🙏

Slm drdan geliyorum şimdi. Nst ye bağladı 0-7 aradı sancım hiç çıkmadı. Benek iyi dedi su vs gayet yerinde kızım 2900 gr48 cm olmuş. 6 eylüle gün verdi çatı muayenesi yapalım normale uygunsan bekleyelim yoksa tarih belirleyelim dedi. Benim ilki sezeryan olunca doğal olarak dr sezeryana kayıyor. Bakalım şimdilik gelmiyor gibi inşallah hepimizin benişleri sağlıkla gelirler. Ha buarada çok sık büyük tuvalete çıktığımı söyledim magnezyum içiyorsan bırak dedi. Probiyotik yazdı bir tane bağırsak düzenleyici. Belki mikrop kapmışsındır dedi tahlil istedi yarın gidip yaptıracam bakalım. Kızım da ultrasonda ayağını emiyordu resmen ağzı geniş olacak sanırım 😂
Ne güzel haberlerr😍 Maşallah kilosuda her şeyi de yerinde. İnşallah doğum şeklinizde seninle bebek için en hayırlısı olur😍❤️

Aslında pişmiş bir şekilde koyulan kurabiyeler oluyor. Ben buzluğa hiç koymadım ama annem elmalı kurabiye koyar, yiyeceğimiz kadarını çözdürüp üstüne pudra şekeri serperiz. Tazeliğini de koruyor tadı değişmiyor.
Hamur şeklinde koyup, çözülmesini bekleyip, şekil verip fırına atmaktansa hamur yoğururum ben herhalde.
Ben de kurabiye poğaça pişmiş koyuyorum dondurucuya mikrodalgada ısıtıyorum misafir gelince çok pratik oluyor

Hiç bilmiyorum ya keşke bırakmasaydım belkide vitaminsiz kaldım bebegimde kilo alamadı 😔 kalanları kullanıp sonra yenisini almayı düşünüyorum
Asli06m Asli06m çok haklı. Ben de gebeliğin başından beri Vinalac kullanıyordum, bebeğin gelişimi yavaslayinca bunun yanına Regenesis Max'ta başlattı. Vitamin almak cok önemli.

Ben gece 3de uyanıp twittera baktım hamile vefat haberi okudum covidden, sabah ablam aradı aşı ol diye o da bi şey duydu kesin bana söylemiyor, eşim çok baskı yapıyor falan hepsi bugün olunca bu bi işaret mi diye olmaya karar verdim. Okula gidecek çocuğum da var en azından 1 doz biontech de %65 falan koruyormuş. Şimdi doktoruma da yazdım 34+1 bugün olayım mı diye kesin ol diyodu o ama hafta ilerde olunca teyit ettireyim dedim. Bu stres ve korku da yetti bana artık ondan da kurtulmak istiyorum. Ay çok uzun yazdım galiba, sen olacak mısın?
Ben oldum kızlar iki doz biontech. Uyku harici hiç bi yan etki yaşamadım çok şükür bugün de kontrolüm vardı her şey yolunda. Benim de okula giden bir oğlum var, etrafımdaki herkes de aşılı farketmeden taşırlarsa diye de çok korktum açıkçası. Doğum sonrası hem kendime hem bebeğe antikor baktıracağım doktorum ısrarla bebeğin de antikorlu doğacağını çok büyük bi avantaj olduğunu söylüyor, dilerim antikorlarımız yüksek çıkar

Maşallah bebişe ❤️🧿 doğum şekli hayırlısı ne ise o olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah 🤲🥰❤️

Merhaba Ben bugüne kadar ekim annelerindeydim sata göre doğum zamanım 1 ekim görünüyordu ama içimdeki ses beni eylüle doğru itiyor sanki Eylül annesi olacakmışım bizim oğlan sabırsızlanacak gibi hissettiriyor 🥲
Vaktinde sağlıkla gelsin inşallah🙏 bu sene bebişler aceleci çıktı sanki ya eylüle gelmeden doğurmaya başladık zaten 😅

Kızlaaaar alın benden bi action haber,kukmda zarzor tutttuğm.kuzu faliyete geçmş bugün ilk nst kontrolüm vardı sancım çıktı biraz,gel alttan bi kontrol edeyim dedi doktorum aaa 3cm açılmş dedi ben şok😯🤭eğer ufak ufak ağrının arttığını hissedersen hemen beni arıyorsn yatş yapıyoruz normal seyirde gidersen şayet p.tesi 12 de yatş yapıyoruz dedi oyyy oyyy ölüyom heyecandan kızlar ne olur dua edin benm için, sanki bu heyecandan ben pazartesiyi bekleyemem bu akşam doğururum gibi geliyor🙈😊ayy nasıl sankinleşecemm mayday😄
Canım geldi mi bebişin inşallah sağlıkla kavuşmuşsundur, ikinizde iyisinizdir 🙏 güzel haberlerini bekliyorum 🥰

X