- 15 Haziran 2016
- 920
- 4.285
- 33
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #28.521
Burun mevzusu bizde de merak konusu şu an. Ben aydinliyim eşim trabzonlu. Benim burnum çok küçük minik bişey ufakken de öyleymiş eşimin de düzgün ama belirgin bir burnu var büyük. Onlarda doğduklarında koca bir burunla doguyorlarmis sonra burun sabit kalıp yüz vücut buyuyoEvet ya o da dogru ama benim bi kuzeniminki ta ilk dogdugunda belliydi yazık
Ay hadi hayırlı sağlıklı gelsin inşallah. Kolayca olur da kurtulursunuz .. haberlerinizi bekliyoruzKızlar bugün doğumum olucak nasip olursa bende dualarınızdan eksik etmeyin olurmu
Basaktan korkuyorum ama yapcak bişe yokBizdede aynibide yengec oglum var benim bakalim nasil bi 4lu olucaz
Artık daha da bol içmem gerekiyor önceden içiyordum ama o kadar fazla değil bu durumla beraber daha da fazla içmem gerektiğini anladımHayirli saglikli dogumlar olsun guzel haberlerini bekliyoruz
Aman enfeksiyon cok onemli tatlim iyi ki farkedilmis bol bol su da ic ilaclarin yaninda
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, bebekler atağa geçti korkutuyorlar bizi artık. Umarım vaktinde sağlıkla gelir bebişiniz.
Ay nasıl heyecanlıyım var ya sıra mi bekliyorum şimdi inşallah güzel haberler veririmHemen yaz olur mu habersiz birakma guzel haberler ver bize 1 hafta daha sabretsin insaallah
Bak ben 1 hafta 1 hafta diye diye sukur 38. Haftaya geldim
Hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahBende ondan korkuyorum valla açılma olunca bulantı olur derler hep. Şimdi kendi doktorumuza gidiyoruz bakalım iyi şeyler söylerse yerimden kalkmayacağım
İyi haberlerini bekliyoruzTesekkur ederim daha iyiyim sabah ya nisanım geldi ya da dün ki kanamadan sonra pıhtılaşma oldu tam ayırt edemedim. Şimdi yoldayım 10.30 da randevumuz var bakalım anlayacağız
Allah yardımcın olsun sağ salim kavuşun inşallah kolay geçer her şey inşallahKızlar bugün doğumum olucak nasip olursa bende dualarınızdan eksik etmeyin olurmu
Açılma olunca dinlendiriyolar mi acabaInşallah her şey yolundadır canım dayan biraz daha. Benim 1 parmak açılmam varmış onu öğrenmiş oldum dinlenmeye calısıcam artık.
Burun mevzusu bizde de merak konusu şu an. Ben aydinliyim eşim trabzonlu. Benim burnum çok küçük minik bişey ufakken de öyleymiş eşimin de düzgün ama belirgin bir burnu var büyük. Onlarda doğduklarında koca bir burunla doguyorlarmis sonra burun sabit kalıp yüz vücut buyuyoyeni dogdiklari zaman gören kaçıyormus yanlarından ailece oyleler yani ama sonra büyüdükçe gayet güzel burunları ama öyle minik fındık gibi değil.. şimdi neyse bizde bir merak aldı gidiyor bizimkinin burnu bana mı babasına mi benzeyecek doğduğu anda anlayacağız sanırım
Allah yardımcın olsun sağ salim kavuşun inşallahKızlar bugün doğumum olucak nasip olursa bende dualarınızdan eksik etmeyin olurmu
Ben de aslan burcu olmasın diye çok söylendim ya, neyseki tehlike geçti benim için. Burç başağa döndüBasaktan korkuyorum ama yapcak bişe yokikizler erkeği de pek sağlam pabuç sayılmaz başak kadını da malum ama evlat işte naparsin şaka bir yana çok konuştum ben başaklar öyle başaklar böyle diye sonra böyle oldu
Inşallah, güzel haberler bekliyoruzAy nasıl heyecanlıyım var ya sıra mi bekliyorum şimdi inşallah güzel haberler veririm
Ne ilacı verdi? Benim de aynı öyle olmuştu da nidicard kullaniyorum yaklaşık 3 haftadirBen şimdi kontrolden geldim. Her şey yolunda sanıyordum ama nstde kasılmalarım çıktı doktor ilaç verdi. Dünde çok yorulmuştum aslında inş ona bağlıdır. Yarın tekrar nst istedi. Bu kasılmalar ilaçla duruyor mu ya yaşayan var mı.
Çok hoş yaBizim anne aslan baba ikizler bebişimiz de başak oluyor bakalım nasıl olucaz
Hayırlı haberlerle dön inşallahTesekkur ederim daha iyiyim sabah ya nisanım geldi ya da dün ki kanamadan sonra pıhtılaşma oldu tam ayırt edemedim. Şimdi yoldayım 10.30 da randevumuz var bakalım anlayacağız
Evet aynen onu verdi bana da. Üç hafta korumuş baksana seniNe ilacı verdi? Benim de aynı öyle olmuştu da nidicard kullaniyorum yaklaşık 3 haftadir