- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #28.541
Hadi insallahAy nasıl heyecanlıyım var ya sıra mi bekliyorum şimdi inşallah güzel haberler veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallahAy nasıl heyecanlıyım var ya sıra mi bekliyorum şimdi inşallah güzel haberler veririm
O aslında bi tansiyon ilacı, onu kullanırken çarpıntın nefes darlığın falan cok olabilir ilk birkac gün, korkma aliscaksin. Benim durum biraz farkli 2. Haftadan sonra progestan da kullandim ben bir de magnezyum. Doktoruna söyle mutlaka magnezyum da kullan suda eriyen sekilde olanlardanEvet aynen onu verdi bana da. Üç hafta korumuş baksana seni
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah Kolay doğumlar diliyorumKızlar bugün doğumum olucak nasip olursa bende dualarınızdan eksik etmeyin olurmu
Benim kizin burnu yayvan, esimin de benim de burnum kemerli, dudaklari kalin esimin de benim de ince, yuzu yusyuvarlak bizim yuzumuz uzun ince eşim anneme benziyor dedi ben de ne alaka ya bana benziyor dedim ama içten içe farkindayim eger yanlis gormediysek kaynanama benziyor ben aglamaya gidiyorum bak yine aklima geldi ama bu bebisler buyudukce degisiyor dimi ayni kalmiyor ki umudumu kaybetmeyimEvet ya o da dogru ama benim bi kuzeniminki ta ilk dogdugunda belliydi yazık
Sanki sırtıma elektirik veriyorlar çarpılıyor gibj oluyorum nefesim kesiliyor bu neydi böyle
Benim usuttugum zamanlar olur boyle canimSanki sırtıma elektirik veriyorlar çarpılıyor gibj oluyorum nefesim kesiliyor bu neydi böyle
@gereksikullaniyodu galiba bu ilaclardanBen şimdi kontrolden geldim. Her şey yolunda sanıyordum ama nstde kasılmalarım çıktı doktor ilaç verdi. Dünde çok yorulmuştum aslında inş ona bağlıdır. Yarın tekrar nst istedi. Bu kasılmalar ilaçla duruyor mu ya yaşayan var mı.
Saglikla dogsun bebisin canim dualarimiz seninle ❤Kızlar bugün doğumum olucak nasip olursa bende dualarınızdan eksik etmeyin olurmu
Hahahahbence suyun icinde farklı görünüyor olabilirler üzülme. Dogurunca görürüzBenim kizin burnu yayvan, esimin de benim de burnum kemerli, dudaklari kalin esimin de benim de ince, yuzu yusyuvarlak bizim yuzumuz uzun ince eşim anneme benziyor dedi ben de ne alaka ya bana benziyor dedim ama içten içe farkindayim eger yanlis gormediysek kaynanama benziyor ben aglamaya gidiyorum bak yine aklima geldi ama bu bebisler buyudukce degisiyor dimi ayni kalmiyor ki umudumu kaybetmeyim
Yaa cok heyecanlıııKızlaaarrr bugun pazartesi saymayalim
Salı
Çarşamba
Persembe ben doguma
Ben de öyle avunuyorum canimHahahahbence suyun icinde farklı görünüyor olabilirler üzülme. Dogurunca görürüz
Hamilelerde henuz olumsuz bir duruma rastlanmadi ama bebeklere etkisi bilinmiyor. Ben vurulmadim dogjmdan sonra dusunuyorum insallah 40 gun gecince.Kızlar bugünlerde aşı olan var mı aranızda en azından 1 doz biontech mi olsam diyorum yan etki yapar mı korkuyorum da bir yandan olan varsa bilgilendirebilir mi beni?
Senin de az kaldi yavrucum 3 4 haftaya herkesler dogurur gibi gozukuyo insaallahYaa cok heyecanlııı
Bu bebislerin burnu hep aynı olmuyor mu doğduğunda? Minnacık burun zaten Kemeri nerde olsun?Benim kizin burnu yayvan, esimin de benim de burnum kemerli, dudaklari kalin esimin de benim de ince, yuzu yusyuvarlak bizim yuzumuz uzun ince eşim anneme benziyor dedi ben de ne alaka ya bana benziyor dedim ama içten içe farkindayim eger yanlis gormediysek kaynanama benziyor ben aglamaya gidiyorum bak yine aklima geldi ama bu bebisler buyudukce degisiyor dimi ayni kalmiyor ki umudumu kaybetmeyim
Ben 2 doz sinovac vurundumKızlar bugünlerde aşı olan var mı aranızda en azından 1 doz biontech mi olsam diyorum yan etki yapar mı korkuyorum da bir yandan olan varsa bilgilendirebilir mi beni?
Ayy bir şey kalmadı Gününü bilmek de ayrı heyecan.Kızlaaarrr bugun pazartesi saymayalim
Salı
Çarşamba
Persembe ben doguma
Yok kiz oglumun ultrason fotosu nasilsa cocuk ayni dogdu hic degisiklik yoktuBu bebislerin burnu hep aynı olmuyor mu doğduğunda? Minnacık burun zaten Kemeri nerde olsun?
Ben küçüklük fotoğraflarıma bakıyorum minnacık, düzgün. Büyüdükçe yana doğru eğim olmuş. Sonra sağlık amaclı bi ameliyat olmuştum. Içi çok kemikliymis, nefes alamıyormuşum. O ameliyattan sonra bir de burun ucum aşağı doğru düştü mü Tabi uzun bir zamanla oldu bu, hemen değil. Sonra gittim estetik yaptırdım Umudunu kaybetme, ülkemiz estetikte çok iyi
SormaAyy bir şey kalmadı Gününü bilmek de ayrı heyecan.
Benim kızın da çenesi burnu sivri gözüküyordu aylar önce. Iki aydır yüzünü göstermiyor minnoş Bana çekmiş, napalim Artık büyüyünce rahatsız olur da estetik isterse götürürüzYok kiz oglumun ultrason fotosu nasilsa cocuk ayni dogdu hic degisiklik yoktu
Ya bu kizi doktor foto cekerken kaydirdiburun 3 kat buyuk gozukuyo ya da estetik paralarini biz de simdiden biriktirmeye baslasak iyi olacak