- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.960
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #27.881
Bugün de hareketli bir gün olacak sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun hoşgeldi minik bebişler bir an önce küvezden çıkıp kucağına gelirler inşallahGünaydın kızlar. Bir Eylül annesi olarak dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. İkiz oldukları için biraz erken gelmek zorunda kaldılar solunum ve beslenme sıkıntısından dolayı küvezdeler ama iyiler çok şükür herkese zamanında hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağına alırsınCanlar
Sabah sancılarla uyandım
Kanamam geldi hastaneye gidiyorum
Dua edin
Hmm benim renksizdi kalındı jöle gibi sümüksü hatta bende nişan değildir dedim ama netten baktığımız kadarı ile ve de doktora da sorduğumuz kadarı ile nişan olduğunu söyledi aynen bi tıkaç gibi zaten benim elime lavaboda birden düştü afedersiniz ki şaşırdım ilk defa olunca ama doktora da sorunca nişan olduğunu söyledi ve sancım ağrım yoktu ama sadece o gün sabahtan akşama kadar alt tarafımda ağrı vardı nişandan sonra yine alt tarafım ağrıyordu ama başka ağrım yoktu zaten açılmam da yokmuş devamı da gelmedi nişanın da ağrının da doktorumuz da her an olabilir de olmayabilir de artık dedi bekliyoruz işte bakalımBir cm gibi bir açılma olunca geliyor nişan kalın pembemsi sumuksu bir akıntı uzun yani öyle şnce bir kanama lekelenme değil zaten tıkaç diyorlar benim iki gun surmuştu ama sancı ile gelmişti öyle gelmedi sancılar hiç aralıksız iki gun surdu değişir altı saaatte bir gunde kişiden kişiye ağrın yoksa devamı gelmez
Bakalım bugün kaç kişi doğuracak valla herkes belirti vermeye doğurmaya başladı korkmaya başladım kendim içinBugün de hareketli bir gün olacak sanırım
Alllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin en kısa zamanda kucağınıza da alırsınız inşallahGünaydın kızlar. Bir Eylül annesi olarak dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. İkiz oldukları için biraz erken gelmek zorunda kaldılar solunum ve beslenme sıkıntısından dolayı küvezdeler ama iyiler çok şükür herkese zamanında hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum
Sakin ol canim kendini kapatip da dusunup durma dusundukce beyin sorunlari abartiyorKızlar ben i merak etmeyin diye yazıyorum, giremem bir daha muhtemelen, kendime nazar değdirdim galiba , annemle tartıştık gözümü kırpmadim desem uykum gitti saat oldu, sinirim gunkerce gecmez,anlatmakla da olmaz, genel şeyler, herkese sağlıklı hayirli dogumlar, hoşçakalın
Hadi hayirli haberlerle gel saglikli dogumlar olsunCanlar
Sabah sancılarla uyandım
Dua edin
Ben de öyle. Doğum haberleri gelince kendimi bi yokluyorum bugün doğurur muyum diye Eylül ayını bir görseydik hayırlısıylaBakalım bugün kaç kişi doğuracak valla herkes belirti vermeye doğurmaya başladı korkmaya başladım kendim için
Ay inşallah görürüz ya bir de benim eylül sonu yani bir zahmet ortaları göreyim. Daha randevuma 2 hafta var gidene kadar doğurmasam bariBen de öyle. Doğum haberleri gelince kendimi bi yokluyorum bugün doğurur muyum diye Eylül ayını bir görseydik hayırlısıyla
Ya ya ya biri daha geliyoor şuan heycanım arttı bayaCanlar
Sabah sancılarla uyandım
Dua edin
Eylül anneleri olduğumuzu sanardım herkes ağustosta patır patır dökülüyorBen de öyle. Doğum haberleri gelince kendimi bi yokluyorum bugün doğurur muyum diye Eylül ayını bir görseydik hayırlısıyla
Hayırlı olsun canım. Üçünüzün de iyi olmasına çok sevindim. Umarım en kısa zamanda sağlıkla evinize çıkarsınız.Günaydın kızlar. Bir Eylül annesi olarak dün 34+1 de bebeklerime kavuştum. İkiz oldukları için biraz erken gelmek zorunda kaldılar solunum ve beslenme sıkıntısından dolayı küvezdeler ama iyiler çok şükür herkese zamanında hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum
Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah dualarımız seninleCanlar
Sabah sancılarla uyandım
Dua edin
Sağlıkla hayırlısı ile al kucağına inşallahCanlar
Sabah sancılarla uyandım
Dua edin
Allah bağışlasın çok şükür atlattın bunu sağ sağlim aldın kucağına bebeğiniAksam 6da Ipegimiz dogdu. Cok sukur ikimiz de iyiyiz ve yorgunuz. Acilmam az oldugu icin belli bir zamandan sonra suni sanci verdiler. Doktorum "ikinamazsan doğmaz." deyince aklima neler geldi tahmin edersiniz, cok tetiklendim. "Acaba en bastan sezaryen mi olsaydim?" diye dusundum.
Sonra benden ne istedigini tek tek anlatti, o anda onlara odaklanmak zordu ama cok şükür dogdu kizim. Biraz fazla dikisim oldu, yapacak bir sey yok.
Bebisi emdiremedik, sarilik olmasin diye mama verecekler, artik hayirlisi.
Eve gidince emzirme kampi bizi bekliyor.
Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Allah bağışlasın çok şükür atlattın bunu sağ sağlim aldın kucağına bebeğiniAksam 6da Ipegimiz dogdu. Cok sukur ikimiz de iyiyiz ve yorgunuz. Acilmam az oldugu icin belli bir zamandan sonra suni sanci verdiler. Doktorum "ikinamazsan doğmaz." deyince aklima neler geldi tahmin edersiniz, cok tetiklendim. "Acaba en bastan sezaryen mi olsaydim?" diye dusundum.
Sonra benden ne istedigini tek tek anlatti, o anda onlara odaklanmak zordu ama cok şükür dogdu kizim. Biraz fazla dikisim oldu, yapacak bir sey yok.
Bebisi emdiremedik, sarilik olmasin diye mama verecekler, artik hayirlisi.
Eve gidince emzirme kampi bizi bekliyor.
Hepinize iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
Bir bebeşimiz daha geliyor hadi bakalım Allah yardımcın olsunCanlar
Sabah sancılarla uyandım
Dua edin
Saglikla gelsin bebegin canimCanlar
Sabah sancılarla uyandım
Dua edin
Eylülü gören çok az olacak herhaldeEylül anneleri olduğumuzu sanardım herkes ağustosta patır patır dökülüyor
Sağlıcakla gelsin insallahCanlar
Sabah sancılarla uyandım
Dua edin