- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.960
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #26.841
Aile hekimligindeki hemşire öyle söyledi. Mantıklı da geldi bana.Ya ben de sadece pijama almistim. Bir de gecelik alayim o zaman rahatlik oluyorsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile hekimligindeki hemşire öyle söyledi. Mantıklı da geldi bana.Ya ben de sadece pijama almistim. Bir de gecelik alayim o zaman rahatlik oluyorsa.
Doğru ben ilk doğum yaptığım da 4-5 kere gelip yapmıştı o kanama kontrolünü ilkini narkozun etkisi gider gitmez beni odaya getirdiklerinde yapmışlardı hatta istifra edecek gibi olmuştum karnıma hafif bastırır gibi yapıp belimi hafif yukarı kaldırmamı istemiştiAile hekimligindeki hemşire öyle söyledi. Mantıklı da geldi bana.
Benim de tüm gün belim ağrıdı bi acaba mı dedim ama bisuru ilaç kullanıyorum heralde daha dogurmam diye düşünüyorumBu akşam öyle bir sırt ağrım var ki Doğum belirtilerinde gecmeyen sırt ağrısı da var mı acaba?
Ne olsa doğuma yoruyoruz zaten artık Yarın kontrolüm var benim, şu çatı muayenesi de olacak. Ne diyecek bakalım, doğum yakın mı, daha var mı?Benim de tüm gün belim ağrıdı bi acaba mı dedim ama bisuru ilaç kullanıyorum heralde daha dogurmam diye düşünüyorum
Öyle abartı bir iç gösterme yok ben aldım baya oldu. Sabahlığı da giyince gözükmüyor hiç.Yorumlarda iç gösteriyor yazmışlar ama kuzum sen aldın geldi mi
Çok teşekkürler suwen markasıyla ben de yeni tanıştım yeri falan güzeldi ondan benim de hoşuma gitti. Başka alternatif hiç bulamadım çok aradım daChakranin her ürününü çok beğeniyorum ama suwenin takımlarına bayıldım. İlk hamileligimden geceliklerim olmasaydı kesin alirdim. Güle güle giy
Ay benzer hislerdeyim benim de çatı muayenem yarın doktora sizi ne zaman arayım, acil bişey oldu size ulaşamadım napayım gibi gibi bir sürü detay soru da hazırladım cuma günü hayırlısıyla 37 yim bakalım ne zaman gelecek bebişlerNe olsa doğuma yoruyoruz zaten artık Yarın kontrolüm var benim, şu çatı muayenesi de olacak. Ne diyecek bakalım, doğum yakın mı, daha var mı?
Ayy hadi bakalım hepimizin korkulu rüyası sanırım o çatı muayenesi insallah sorunsuz geçerNe olsa doğuma yoruyoruz zaten artık Yarın kontrolüm var benim, şu çatı muayenesi de olacak. Ne diyecek bakalım, doğum yakın mı, daha var mı?
Hadi hayırlısıKızlar doktora gittim, bizim kızın suyu azalmış. Doktor muhtemellen ağustosun sonu gibi alacağım dedi. Olabildiğince dursun istiyoruz. Bakalım hayırlısı.
Sorma bende aynı, tek fark bende su azalması yoktu birde benm kuzu erkenden kanala girmş kukmda tutacam diye bir hal oldumDur daha yerini bil senden önce ben varim
Son 2 haftadir ne regl sancilari ne vajinaya baskilar ne sirt bel agrilari ne su azliklariyla savastim da bugunere geldim brn
Bisicikler olmaz
Ay ayda bir olsa ben çatlardım herhalde bazen haftada bir gittiğimde oluyordu kontrol hakkım oluyor 10 gün için gidiyordum valla. Ben en uzun 1 defalığına 3 hafta sonra demişti çatlamıştım resmen gidemedim diye riskli gebelik değil ama benimki tüp bebek diye de sık sık olabilir kontrollerimKeşke beni de iki haftada bir çağırsa, beklemekten helak oluyorum benim doktorum risksiz olduğum için ayda bir çağırıyor. 35’ten sonrasını merak ediyorum bakalım ne olacak.
Hadi hayırlısı inşallah sağlıkla gelsin minnoşKızlar doktora gittim, bizim kızın suyu azalmış. Doktor muhtemellen ağustosun sonu gibi alacağım dedi. Olabildiğince dursun istiyoruz. Bakalım hayırlısı.
Çok geçmiş olsunGünaydın herkese. Ben bayağı kötü ishal oldum. Ateşim falan da yükseldi. Pazar gece acildeydik, dün de enfeksiyon doktoruna gittik. Enfeksiyon var ama antibiyotik falan vermedi doktor. 3-4 güne geçer dedi. Ama dün çok kötü geçti. 30-40 kere tuvalete gitmişimdir, midem de kötü pek bir şey de yiyemedim zaten. Ayaklarımdaki ödem bile ilk defa bu kadar azaldı Bol bol su içmeye çalışıyorum. Ama salgın varmış, etraftan da çok duyuyorum. Sudan falan da olabilir diyorlar. Dikkat edin kendinize
Selam Gereksiz değil ama zaten tesettür bulmak zor, zamanında çok aramıştım, saatlerce, gunlerce,,, annem bolca bı takım almisti geçen doğumda onu giymiştim, yine ayarlarız herhalde ,Selam canım sende mi gereksiz gördün
İki gundur bende de sızı başladı henuz çatlak görmedim ama yağlar sızıyı geçirmyor hucre yenleyici bir krem vardı onu suruyorum geçiyor sızı sizde de çok sızı oluyırduBenim aylardır böyle canım bu yüzden çatlayan tek yerim sol tarafım doktor da sola yat dedi bişey olmaz sağa yatınca çocuk tekmeliyor zaten sola yat anne diye
Ay şaka gibi kız ne çabuk geçti zaman. Kız o bende de oluyo bazen hamile olduğumu unutuyorum ay düşününce çok tuhaf oluyo resmen bir kaç hafta sonra aileye yeni birisi katılacak suratına bakınca bu minnoşta nerden çıktı der gibi olurum heralde bi yandan çok tuhaf geliyor ama çok güzel yaaa Allah herkese tattırsın inşalllahHiç inanamıyorum bir iki haftaya doğuracağıma mesela sancı başlayıp hastaneye gitsem, sanki karın ağrısından gitmişim gibi hissedeceğime yemin edebilirim ama ıspatlayamam artık sesini duyunca doğurdum derim
Bende almadım suvenden önü düğmeli pijama takımı aldım kumaşları çok rahattıKızlar dün sormuştum ama görmediniz sanırım lohusa takımı alan yok mu aranızda