- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #26.541
Anladım canım Hayırlı zamanda gelsin inşallah miniğinYok tatlim hic hastanelerde ugrasamam simdi eger artarsa gidicem bebegin hareketleri de iyi olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım Hayırlı zamanda gelsin inşallah miniğinYok tatlim hic hastanelerde ugrasamam simdi eger artarsa gidicem bebegin hareketleri de iyi olunca
Geçer inş çunku bende geçiyor geneldeTeşekkür ederim. Enfeksiyondan şüphe ettiğim dönemde ilişkiden uzak durduk zaten tekrar etmesin da kötü olmasın diye zaten insan bebeği içinde korkuyor uzak kalıyor. Umarım lohusalık döneminde geçer ama benim akintim hep fazlaydı daha önce de smear testi verdim sonuç temizdi ams doktor söylemişti fazla olduğunu. Hamilelikte onun bir tık üstü arttı bakalım doğumdan sonra düzelir umarım olmazsa daha rahat bir tedavi uygularız hamilelikte pek ilaç falan kullanmak istemiyorum.
Bugün elimden bu kadarı geldi. Çizimini ve taban boyasını hallettim. Kim bilir ne zamana boyarım
Eki Görüntüle 2902161
yaa anladım geçmiş olsun, umarım artmaz bu haftayı da doldururuz rahat rahatArada yokluyo kuzum ya artmayinca gitmek istemedim aksam aksam simdi oglani birak
Babam felcli benim annem benle gelir babami kime birakcaz ortada bisi yokken herkesi ayaklandrmayim dedim
Inşallah canımİnşallah çok bekletmez annesi
İnşallah aldığımız kilolar göbüşler doğumdan sonra biranda giderBunu ben aldıktan sonra görmüştüm hoşuma da gitti ama artık çok geçti ınşallah hepimiz memnun kalırız aldıklarımızdan
Inşallah ya tartım da bozuldu kaç kilo aldım acaba geçen aydan bu yana yarın görecegim hem kendi kilomu hem oğluşmunkiniİnşallah aldığımız kilolar göbüşler doğumdan sonra biranda gider
Ay ben 68 le hamile kaldım geçen hafta 80 olmuştum şimdi allah vere kaçımInşallah ya tartım da bozuldu kaç kilo aldım acaba geçen aydan bu yana yarın görecegim hem kendi kilomu hem oğluşmunkini
Bende 52 ile hamile kaldım geçen ay 58 bucuktu ama kesin 60 olmuşumdur da geçmiştir bileAy ben 68 le hamile kaldım geçen hafta 80 olmuştum şimdi allah vere kaçım
1 Hafta daha bekler insallah sonra zaten kavuscaksiniz az kaldi Ayliz prenses dayanYok tatlim hic hastanelerde ugrasamam simdi eger artarsa gidicem bebegin hareketleri de iyi olunca
Ay bayıldımmm, bitmiş halini çok merak ediyorum. Ben de dekoratif bir kolaj hazırlamak istiyorum şimdi. Aklımda net bir şey yok hala.Bugün elimden bu kadarı geldi. Çizimini ve taban boyasını hallettim. Kim bilir ne zamana boyarım
Sizler yazdıktan sonra büyük aynayla gün ışığında bakasım geldi. Benim de göbek deliğimin altında çatlaklar olmuş yol yol. Gözyaşım pıtBende lierac kullanıyorum. 16. Haftadan beri. Daha bugün farkettim çatlakları ne zaman başladı hiç bilmiyorum ki yanlarda falan olmayınca çatlamadım diye seviniyordum. Meğer altlar çatlamış bile
Bende oldum uç dört gun surdu birgun öksuruk çoktu gece bile uyutmadı ama farsnjittrn dolayı sızı vardı sirke içtim boğazıma değdirerek birde uç kere limonu sıktım sarmısakla yuttum yatmadan önce beş altı diş öyle geçti birde klimayı iki gun kapattım pencere açtım terleye terleye uyudum ama bogazım geçti ben doktora gitmedim bir yerede gitmedimKızlar çok fena grip oldum yaaa
Dün dr gittim test yaptılar negatif çok şükür ama çok kötüyüm
Sadece parola kullanabilirsin dedi
Öksürük var ve doğum sezeryan olacak
Bi öneriniz var mı?
İnşallah canım hemen toparlanırsınSağolasın canım limonu normalde de çok tüketiyorum zaten şifa olur inş
Teşekkür ederiz canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kullanalım aldıklarımızıHeee bu yandan aciliyor çok daha kullanışlı. Bunda tecrübem yok canım ama bu çocuğu rahatsız etmez, normal yatak gibi. Sağlıcakla güle güle kullanın inşallah
Ay ne güzel az almışsın ben duba gibi ama tek sevdiğim yön kilo aldığımı belli etmiyorum sadece göbeğim futbol topu gibi çıkıyorBende 52 ile hamile kaldım geçen ay 58 bucuktu ama kesin 60 olmuşumdur da geçmiştir bile
Islanirsa belki rahatsiz eder diye dusundum, bir fe yorumlarda kayiyor yazmislar belki daha saglam kaydırmaz bir ürün alınabilirKızlar bu terlik hastane terliği olur mu sizce?
Penti Mavi Soft Bow Terlik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penti Mavi Soft Bow Terlik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla benim sülalem kilolu bir ben böyleyim hamilelikte alırsın dediler bunda da almadım çok şükür olsun alsak da veririz ya canımız sağ olsun valla ben hiç dikkat etmedim yedim gitti sende verirsin bebiş bir doğsun daAy ne güzel az almışsın ben duba gibi ama tek sevdiğim yön kilo aldığımı belli etmiyorum sadece göbeğim futbol topu gibi çıkıyor
Ay ne kadar tatlı bir rengi var bayıldım olur bence neden olmasın ki herkesin zevki başka bence çok güzelKızlar bu terlik hastane terliği olur mu sizce?
Penti Mavi Soft Bow Terlik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penti Mavi Soft Bow Terlik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende de var bel ağrısı ama fıtığmda olduğu icin o tetikliyor olabilir kilo da son zamanlarda iyice off nezaman dogurucaz acaba bekleyişyle sancılara odaklanmakta fena yaaKızlar sabahtan beri bir bel agrisidir mahvetti beni
Sıklığı arttı ama sancı artmiyor
Galiba dogurcam ben