- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #26.581
Bu süreçte kum döken var mı acaba? Sabah çatlağa üzülürken akşam kum döktüğümü öğrendim idrarda yanma ve renk değişikliği şikayeti üzerine idrar tahlili yaptırdım öyle öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle başladı şimdiden limonu iyi yapmışsın ilerlemez inşAy sağlıkla gelsin yeter ki
Bende bunlara başlamak istiyorum inşallah dediğin gibi düşünüyorum bnce de gecikmeyi engelleriz gibi zaten etrafımda ki herkes 40 ı doldurur deyip duruyor
Bende de hafif var .. benim sadece gözlerim sulanıyor ve burnum akıyor .. bol bol limon yiyorum çorbalarıma limon sıkıyorum. Birde papatya çayı demleyip gözlerimi burnumun etrafını şakaklarımı filan siliyorum sıcak sıcak beni çok rahatlatıyor.. ilerler diye çok endişe ediyorum
Ben ilk aylarda dökmüştümBu süreçte kum döken var mı acaba? Sabah çatlağa üzülürken akşam kum döktüğümü öğrendim idrarda yanma ve renk değişikliği şikayeti üzerine idrar tahlili yaptırdım öyle öğrendim
Olur neden olmasın ben bu terliği alıp koydum hastane çantamaKızlar bu terlik hastane terliği olur mu sizce?
Penti Mavi Soft Bow Terlik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Penti Mavi Soft Bow Terlik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir dahaki gidişimde sorucam onuda bakalım. Zaten ben progestan magnezyum falan içmesem doğururum gibi 27 sine kadar devam ilaçlara sonra birakturcam dedi bana bakalımEvet kasılmalari azalttığı icin öyle bir etkisi var o yüzden erken doğum riski olanlara tavsiye ediyolar
Geçmiş olsun canımBende oldum uç dört gun surdu birgun öksuruk çoktu gece bile uyutmadı ama farsnjittrn dolayı sızı vardı sirke içtim boğazıma değdirerek birde uç kere limonu sıktım sarmısakla yuttum yatmadan önce beş altı diş öyle geçti birde klimayı iki gun kapattım pencere açtım terleye terleye uyudum ama bogazım geçti ben doktora gitmedim bir yerede gitmedim
Ben de öyle zateb doktor da dedi kullanmasaydin simdiye dogururdun diye. Benim randevu da 24ünde büyük ihtimal doz azaltacakBir dahaki gidişimde sorucam onuda bakalım. Zaten ben progestan magnezyum falan içmesem doğururum gibi 27 sine kadar devam ilaçlara sonra birakturcam dedi bana bakalım
Yalniz değiliz ne güzelBen de geldim 62.5 dan 78 e merhaba
Günde 3 lt su içiyorum zaten ama daha da arttırmam lazım sanırım. 2 hafta sonra doğum olacak inşallah ozamana kadar bir sorun olmaz.Ben ilk aylarda dökmüştüm
Çok çok su içtim elhamdülillah çabuk atlatmıştım
Sende çabucak kurtulursun inş
İlerlemezse zararsız demişti dr
Keser belki tamamen benin bu hafta günde öteki hafta günde 1 e düşür sonrada gelince keseriz dedi. Yoruldum çok ya alsın artık eylül Ba si gibi bu ara ağırlık verdi iyice. Hafta sonu onumuzdeki hafta ici ev temizligi var. Suan heryer kirli gibi o islerde bitsin alsin artık valla ya. Bu gidişle kapanmalara denk gelicez valla ailemiz bile gelemiycek doğuma alsın artık ☺Ben de öyle zateb doktor da dedi kullanmasaydin simdiye dogururdun diye. Benim randevu da 24ünde büyük ihtimal doz azaltacak
Merhaba Kartal Umut Hastanesi Fatih Bey. Bir araştırın isterseniz. Normal doğumu destekliyor.Çok teşekkürler ilginiz ve bilgilendirici yorumunuz için
Sanırım medipolden vazgeçtim:)
Ben aslında anadolu yakasında normal doğumu destekleyen bir doktor arayışındayım özellikle kartal pendik maltepe Ataşehir ümraniye de olur
İlk doğumum gidip son anda türlü bahanelerle sezeryana alınmak istemiyorum
Tabiki zorunlu durumlarda sezeryanda olurum ama şartlar el verirse güvendiğim bi doktor olsun istiyorum
Doğumum ekimde diye Ekim annelerini takip ediyorum yazılanları okuyorum Ağustos ve Eylüle de bakıyorum ama bu tarz konular konuşuldu mu bilmiyorum
Kaçırmış olabilirim
Umarım bu yorumu görenler doktor seçimlerini buradan yazarlar
Teşekkürler tekrardan
Kız acele etme ne kadar karnimizda dursa kar ben erken dogum olmazsa bekleyebildigim kadar beklemeyi düşünüyorum sezeryan düşündüğüm halde. Dr 38+larda aliyoruz dedi belki 39+lara uzatirim diyorum ama son zamanlarim nasıl geçer bilemiyorum tabi büyük de konusmak istememKeser belki tamamen benin bu hafta günde öteki hafta günde 1 e düşür sonrada gelince keseriz dedi. Yoruldum çok ya alsın artık eylül Ba si gibi bu ara ağırlık verdi iyice. Hafta sonu onumuzdeki hafta ici ev temizligi var. Suan heryer kirli gibi o islerde bitsin alsin artık valla ya. Bu gidişle kapanmalara denk gelicez valla ailemiz bile gelemiycek doğuma alsın artık ☺
Ben bekarlığımdan bu yana gördüğüm en yüksek kilo kızım da da 60 ile hamile kalıp 82 ile gitmiştim doğuma doğumdan sonra 68 e düştüm ve bingo tekrar hamile kaldımValla benim sülalem kilolu bir ben böyleyim hamilelikte alırsın dediler bunda da almadım çok şükür olsun alsak da veririz ya canımız sağ olsun valla ben hiç dikkat etmedim yedim gitti sende verirsin bebiş bir doğsun da
Kuzu ben kızımda da 60 ile kalıp 82 ile doğuma gitmiştim 68 e düştüm daha da kilo veremeden tekrar hamile kaldım pek dert etmiyorum kilo alışımı nasılsa doğumdan 1 hafta sonra hemen iniyor şişlikSonunda kiloma yakın biri denk geldi forumda. Herkes nerdeyse 50 ile hamile kalmış ve kilo almamış diyordum
Ben de 63 ile hamile kaldım. Geçen hafta 78 dim. 63 zaten tartıda gördüğüm en yüksek kiloydu Neyse ki 78 gibi de durmuyorum. Tek tesellim o
Sirkeyi bugün hemen deneyeceğimBenimde öyle başladı şimdiden limonu iyi yapmışsın ilerlemez inş
Sirkede iyi oluyo faydasını gördüm ben salatalara falan ekle yada suyla iç
Gözün aydın canım Sağlıkla büyüt bebeğiniGünaydın kızlarrrr bende dün sabah itibari ile bebeğimi kucağıma almış bulunuyorum bizim ki dışarıya olan merakından 1 ay erken gelerek 36. Haftasında dünyaya geldi çok şükür sağlık durumu iyi küveze hiç girmedi fındığım Allah sizlerinde yardımcısı olsun sağ sağlim herkes kavuşsun inşallah bebeğine
Doktorum şöyle anlattı, rahim kasıldığında bebeğe kan akışı tamamen duruyormuş. O yüzden bebeğe oksijen gitmiyormuş o zamanlarda. Bazı bebekler bunu tolere edebiliyor, sorun olmuyor ama bazıları edemiyor ve acil almak gerekiyor dedi. O yüzden sancılar sıklaşınca kontrol etmek istiyoruz dedi.bebekler evde sancı çekerken mi stres oluyor yoksa hastaneye gidince mi? en iyisi pek kurcalamamak susuyorum