Kizlar herkese selamlar, yazamasam da hepinizi okuyorum. Carsamba aksam ustu bende bir karin agrisi basladi. Bu ikinci bebegim, ilk oglum 5 yasinda. Onda hic yasamadim erken dogum sanci vs. ama bu gebeligimde zaten erken agrilarim ve asagiya baskilarim oldugu icin normal artik 33. haftadayim dedim, dr hep her sey normal diyordu bu gebeligimde de.
O gece yattim ama cok zor uyudum agridan. Ertesi gunu yine ayni. Sanci degildir diyorum cunku nerdeyse surekli agriyor yani gidip gelmiyor agrilar. Belden de degil erkek beklememe ragmen. Karnim agriyor mensturasyon donemi agrisi gibi. Neyse Persembe aksami oldu dedim artik ben duramiycam, yani durulmayacak gibi de degil ciglik atmiyorum ama hic bir seye odaklanamiyorum surekli agri. Bir geliriz ki hastaneye, NST'de sancilarim duzenli 5 dk'da 1 e inmis. Hic gitmiyormus gibi hissetmemmin nedeni duzenli ve cok sik oldugu icinmis.
Hemen yatis yaptilar, bebege ciger gelistirici vuruldu. Bana paracetamol baslandi ama agri gecmedi, ama NST de sancilari yok etmeyi basardilar. Agri gecmedigi icin mecbur sanci kesiciye baslandi. 2 gece hastanede kaldiktan sonra bugun sabah agri yoktu, o ilaci kestiler. Suan bekliyoruz ama sanki yine hafif hafif basladi agri... 33 hafta bugun tamamlaniyor. Taburcu olurum insallah, dualarinizi esirgemeyin.
Bir arkadas sormustu, evet bebegin hareketleri bu ilaclarla azaliyor ve sonra normale donuyormus, ayni seyleri yasiyorum suan, bakalim 1-2 haftaya normale doner mi cikabilirsem....
Hepinizin heyecanlarinizdan ve dogmus dogmamis tum bebislerinizin mis kokulu yanaklarindan opuyorum.