- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #23.241
Gunaydi
Hareketleri azalirsa hemen alacak zaten surekli kontrole gidicem
Normalde 800ml civari olmaliymis bu haftalarda benim ki 89ml falan cikti
Kalp atisi yavaslamamisti yoksa hemen alacakti bebek cok kucuk 1 gun 1gundur diye gonderdiDaha öncede suyun azdı artırdın susuz ciger gelişmiyor çunku çigerlerini su ile doldurup boşaltıyor galiba bu nefes egzersizi gibi öncesinde suyu iyi olsaydı şimdiye gellişmişti zannımca ama yinede dogmadan bilinmez doktorlarda kötu ihtimali konuşuyorlardır bence suyunu artır derim hem bebeğin darbelere karşı suya ihtiyacı var ama doktor yzun vadede susuz bırakmak belki iki hafta cunku deforme oluyorlar ben susuz bebek dogurdum böbrekleri yoktu rahim içi bir yetersizlik degildi vakit azaldıgı için suyu yerine gelsede cigerleri için faydası olup olmayacağının hesabını yapamamıştır ama bence yemeye içmeye çalış derim bir önceki bebeğimde 34 ten sonra suyu azalmıştı 36 da felan seseryan yapma durumu konuşuyorduk ama suyu bir hafta sonra olmadı gerekenden iyi olmuştu 39 haftaya kadar kalsa bir ayda suyu iyi olursa gelşşir çigerleri ama doktor o kadar bekletemeyeceği için belki öyle konuşmuştur et ve hamur işi yememiştim sebze salata sut urunleri almıştım bunları tuketmeye çalış derim
Hareketleri azalirsa hemen alacak zaten surekli kontrole gidicem
Normalde 800ml civari olmaliymis bu haftalarda benim ki 89ml falan cikti