- 5 Ocak 2011
- 621
- 277
- 323
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #2.241
Ya bende anlamadım bana ilk dediginde adetım bırgun gecmıstı daha cok yenıydı belki ondan ama keseyi gördü bu sefer gittiğimde ama bana gene gecen söyledıklerimi tekrar etmeme gerek yok dimi dedi yanı birliktelik yasak dedi gene kısaca :) bide kanama dusuk durumumda yok suanlık baktı cunku rahmıme ıyıce anlamadım yaBenim doktorum son 2 ay hariç serbest dedi. Tabi çok baskı uygulamadan yapılabilir dedi. Riskli bir durum olmadığı takdirde doktorlar yasaklamıyor. Çok korumalı bir yerde merak etme şeklinde yaklaşıyorlar. Sizde neden yasakladı acaba?
insallah buna saglikla kavuşursun canımAynen öyle canım ya ben erken ogrendim beklemek zor daha önce de bir kaybim olunca korkuyor insan
Evet ya gerçekten mucizevi birşeyBence en heyecanlı kısım bu:) bende bu salı gideceğim. İnşallahh duyarız
Bizim doktor keseyi gördükten sonra serbest bıraktıKızlar ya ozel bi konuda merak ediyorum azıcık doktor bıze gebelıgı ogrendıgımız zamandan beri cinsel birlikteligi yasakladı bizde tabıkı söz dinliyoruz ama ben ınternette bıraz arastırdım bazı doktorlar gebelik süreci normalse ılk aylarda birlikte olmanın bı sıkıntısı olmaz diyor bazılarıda bebek saglıksızsa zaten bırlıktelık olsada olmasada duser dıyor oncelik tabıkı bebegım saglıgı ama sızın doktorlarınız bu konuda bırsey söyledimi merak ettim
Selam. Ben 7+4 deyim suan. Gecen hafta dediginiz sey bende oluyordu. Gobek deligi cevresi mideme yukari resmen aciyodu. Yuz ustu yatamiyordum acidan sabaha karsi sanirim gaz hafifleyince rahat uyuyordum. Bu hafta cok sukur o aci gecti ama kabizlik sorunu yasiyorum
Bilemedim malesef ama en iyisi doktorunuzu dinleyin belki yakında izin verirYa bende anlamadım bana ilk dediginde adetım bırgun gecmıstı daha cok yenıydı belki ondan ama keseyi gördü bu sefer gittiğimde ama bana gene gecen söyledıklerimi tekrar etmeme gerek yok dimi dedi yanı birliktelik yasak dedi gene kısaca :) bide kanama dusuk durumumda yok suanlık baktı cunku rahmıme ıyıce anlamadım ya
Ben de bunu merak ediyorum canım. Cumartesi gidersem doktora ilk işim sormak olacak. Ben sorun değil diye biliyorum ama bazı doktorlar farklı söylüyor sanırım.. hiç risk olmamasına rağmen bir arkadaşıma da ilk 3 ay yasaklamıştı...Kızlar ya ozel bi konuda merak ediyorum azıcık doktor bıze gebelıgı ogrendıgımız zamandan beri cinsel birlikteligi yasakladı bizde tabıkı söz dinliyoruz ama ben ınternette bıraz arastırdım bazı doktorlar gebelik süreci normalse ılk aylarda birlikte olmanın bı sıkıntısı olmaz diyor bazılarıda bebek saglıksızsa zaten bırlıktelık olsada olmasada duser dıyor oncelik tabıkı bebegım saglıgı ama sızın doktorlarınız bu konuda bırsey söyledimi merak ettim
İnşallahYaa aynıyızzz bizde 6+1yarın benimde ilk kontrolumm varrr inşallah herşey yolundadır ve şu ilaçlardan kurtuluruzzzz
Hayırlara gelsin inşallah bende erkek bebek gördüm.hadi hayırlısı inşallahRüyamda pembe battaniyeye sarılı kız bebek gördüm çok süt olsun diye süt yapan çay iciyordum
İnşallah bende hamile kalırım bu ayHayırlara gelsin inşallah bende erkek bebek gördüm.hadi hayırlısı inşallah
İnşallah canim.rabbim gonlune göre versin inşallahİnşallah bende hamile kalırım bu ay
Ay ben de aynı rüyayı gördüm süt kısmı hariç, iki kat pembe battaniyeye sarmışım üşümesin diye, hem de dün geceRüyamda pembe battaniyeye sarılı kız bebek gördüm çok süt olsun diye süt yapan çay iciyordum
Sorunca benıde haberdar etBen de bunu merak ediyorum canım. Cumartesi gidersem doktora ilk işim sormak olacak. Ben sorun değil diye biliyorum ama bazı doktorlar farklı söylüyor sanırım.. hiç risk olmamasına rağmen bir arkadaşıma da ilk 3 ay yasaklamıştı...
Pardon ama acaba korkuyorlar mi, bırakırsak sert sevişecekler sonra biz uğraşıcaz, diye
Insallah canim cok tesekkur ederim. Saglikli guzel gebelikler dilerim.Anladım canım çok çok geçmiş olsun. Kolayca atlatabilmiş olmana çok sevindim. 2 ay sonra güzel haberlerini bekliyoruz
Amin canım inşallah bu ay haber alırsınİnşallah bende hamile kalırım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?