- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #22.481
Adetime 4 gün kala öğrendim ben kan vermiştim beta 38 çıkmıştı.siz kaç haftalıkken öğrendiniz gebeliğinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 4 gün kala öğrendim ben kan vermiştim beta 38 çıkmıştı.siz kaç haftalıkken öğrendiniz gebeliğinizi
Rabbim bana da nasip eder inşallah. bazen belim ağrıyor kasığım ağrıyor daha çok kemik varya kasığa doğru olan tarafa ağrı giriyor diniyorAdetime 4 gün kala öğrendim ben kan vermiştim beta 38 çıkmıştı.
Ben de anlamadım canım kimi 1 saat sonrası 140 kimi 2 saat sonrası şeklinde yazmış. Benim de kafam karıştı ama 2 gün sonrası doktoruma gideceğim için zaten ona soracağımCanım senden sonra ki bir kaç mesajı okudum ama bir yerde yanlış var açlık 95in altında olması lazım tokluk 1. Saat en fazla 140 2. Saat en fazla 120 olması lazım doktorlar genelde 1. Saat 140 altı çıkıyorsa 2. Saat ölçüm istemiyor. Toklukları arkadaşlar 2. Saat için 140 demişler ama 2. Saat 120 olması lazım en fazla
Amiinn canım inşallah, güzel haberlerini bekliyorum. Ben artık kendimi olmadığına inandirmistim ama sol kasığım çok ağrıyordu en son enfeksiyon vs diye düşünüp acile gitmiştim. Gebelik şüphem de olunca kan aldılar öyle öğrendim inşallah seninde vardır en kısa zamanda öğrenirsin inşallah.Rabbim bana da nasip eder inşallah. bazen belim ağrıyor kasığım ağrıyor daha çok kemik varya kasığa doğru olan tarafa ağrı giriyor diniyor
2.saat sonunda 122 çıkmıştı sınır kağıtta 120 görünüyordu. Ama doktor 2.saat tokluk 140ın altında olması yeterli dedi.Ben de anlamadım canım kimi 1 saat sonrası 140 kimi 2 saat sonrası şeklinde yazmış. Benim de kafam karıştı ama 2 gün sonrası doktoruma gideceğim için zaten ona soracağım
Herşey yolunda giderse ağustosun son haftası olarak görünüyor. Bebeğin gelişimine göre 25-30 Ağustos arasına vakit yaklaştığında netlestirecegizSon kontrolünde doğum tarihi belli olan var mı
Yaa ayy hayırlı olsun. Normalde beklenen tarih neydiHerşey yolunda giderse ağustosun son haftası olarak görünüyor. Bebeğin gelişimine göre 25-30 Ağustos arasına vakit yaklaştığında netlestirecegiz
8 Eylül canımYaa ayy hayırlı olsun. Normalde beklenen tarih neydi
Adetime 6 gün kala ultra erken gebelik testi ile öğrenmiştim ben ama çok çok silik bir çizgi vardı. 1 gün sonra normal gebelik testlerinde de silik çizgi belirdi. Eğer yumurtlama üzerinden 10 gün geçtiyse silik çizgi ile öğrenebilirsiniz.siz kaç haftalıkken öğrendiniz gebeliğinizi
Kaçıncı haftadasın canım8 Eylül canım
Bende başından beri var, hatta adetim geciktiginde enfeksiyon var hamile olmam mümkün değil diye düşünmüştüm. Doktor hormonlardan dedi. Erken doğum riskinden bahsetmedi ama ben araştırırken bir yerde biri yazmıştı suyun erken gelmesine sebep olur mu acaba diye, benim de oradan kafama takıldı. Haftaya kontrol var soracağım doktora. Siz de sorunca bilgi verir misiniz sizinki erkenmis
Ben geçenki gebeliğimde açıkcası hiç dıkkat etmedim öyle sut geldiğinede şahit olmadı kuruluk vesaire kremde surmedim şuan ne karnıma ne gögsume surmedim çokmerken olduğunu dulunuyorum gögus için on gun kala bu sefer surerim belki sutum uçuncu gun geldi bebege yetecek ölcude onun öncesinde sut dolma durumu ols gelirdi ikiz olsaydı çocugum ikisinide takviyesiz doyururdum göguslerime dokunmuyorum bile ben şuan neticede kremler dışardan yumuşaklık sağlıyor gunlar öncesinden surmek bence boşuna birşey bu yleştirme değil ki yumuşatma
Yaaa, çok teşekkür ederim ilk etapta küçük biberon almak çok mantıklı. Web baby’i de tavsiye edenler az değil aslındaAy hiç bilmiyorum ben de acemiyim ama bak kızkardeşim şey dedi kendisi zaten yenidoğn yoğun bakım hemşiresi. Biberon olarak en iyisi avent diyor. 1 adet 125 cc 1 adet ilerisi için 260 cc al dedi. Başlangıç için de 60cc lik en küçük ama ucuz yollu bişey olabilir wee baby falan al dedi çünkü en fazla 1 hafta kullanabilirsin küçük şişe olması başlangıç için gaz yapmaz dedi içinde fazla hava kalmayacağı için diyor. 1 hafta sonra zaten aventin 125 olanını kullanırsın dedi. Tabi gerek olursa ne olur ne olmaz diye biberon alayım diyorum
33+1 gösteriyor takvimKaçıncı haftadasın canım
Aynen yeterli olur zaten çok kullanılmıcak boşa masrafaa gerek yok herşey zaten çok pahalı dün tüm alışveriş bitti derken bugün yine eksiklerle karşılaştım anneyi soracak olursan daha bi pijama bile almadım kendime bi emzirme sütyeni alıyım dedim onu da küçük almışım yarın gidip bi de onu değiştircemYaaa, çok teşekkür ederim ilk etapta küçük biberon almak çok mantıklı. Web baby’i de tavsiye edenler az değil aslında
33+1 gösteriyor ama biraz önden gidiyor, önden gitme durumuna göre doğum tarihi değişiyor. Bakalım canım vakit yaklaştıkça ne gösterecekKaçıncı haftadasın canım
Emzirme sütyeni olarak e bebekden aldım çok beğendim. Fiyat performans olarak beklediğimin cok üstünde çıktı. Dur tahmin edeyim ordan aldın kesin ondan kalıbı küçükAynen yeterli olur zaten çok kullanılmıcak boşa masrafaa gerek yok herşey zaten çok pahalı dün tüm alışveriş bitti derken bugün yine eksiklerle karşılaştım anneyi soracak olursan daha bi pijama bile almadım kendime bi emzirme sütyeni alıyım dedim onu da küçük almışım yarın gidip bi de onu değiştircem
Bugaboo bee 3 araba ve cybex puset aldık. Bizim ikinci çocuk olduğu için biz letgodan aldık ama (ilk kızımın baston arabası ve pusetinden memnun kalmamıştık buna yeniden giriştik)Arkadaşlar bebek arabası alan oldumu araştırmaktan başıma ağrılar girdi. Her şey tamam ama arabayı asla bulup karar veremiyoruz fikri olan var mı?
Adete göre bizde bir hafta öndeyiz ama kimisi o önemli değil diyince merak ettim sizi. 30+4üm bende Eylül ortasını bulur heralde33+1 gösteriyor ama biraz önden gidiyor, önden gitme durumuna göre doğum tarihi değişiyor. Bakalım canım vakit yaklaştıkça ne gösterecek