• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Kızlar az önce eczaneden geldim zam haberleri doğruymuş düzenli kullandığınız ilaçları stok yapın bence ben 12.haftaya kadar stokladım resmen 😂

Burun tıkanıklığı sorunu yaşayan var mı aramızda ? Sürekli ağız yoluyla nefes almaya çalışıyorum artık çok zor geliyo. Acaba evde tuzlu su yapsam faydası olur mu

Merhaba kızlaarrr herkes haberlerini alıp köşeye çekilmiş valla böyle olmaz hadi herkes toplansın birbirimizle konuşmamız gereken konular vaaar 🥰 ikiz haberini aldım geçen haftalarda doktorum ikiz gebeliklerde 2li test yapamıyoruz bunun yerine fetal dna yapıyoruz ama yine de ben ense kalınlığını filan ölçücem dedi. Doktoruyla bu konuşmalara giren var mı acaba?? Heyecanlı ve gerginiiimmm
Canım benim dr um ikili tarama yaptırdı bana eltimde yaptırdı ikimizinde tup bebek ikiz gebelik bende şaşırdım çoğu dr yaptirmiyormus ikiz gebelikte ikiliyi sen kac haftalık oldun ben 14+5 oldum sağlıkla hepimiz kucagımiza alalım inşallah 🤗🤗😘

Kızlarrr, 20 Aralık transferliler nasılsınız? İçimizden bi @efsunn210102 pozitifti sanırım. Nasıl gidiyor canım hamileliğin? İnşallah sağlıkla kavuşursun.
@hasretim0601 Duru_ sude Duru_ sude @Katre_g Iron Butterfly Iron Butterfly sizler nasılsınız? Yeniden denediniz mi ya da deneyecek misiniz?
Merhabalar nm? Iyız canm ben henuz baslamadım? Mart ayı belkı bır ön muane konusma için gıdebılırım geriye 4 tane dondurulmuş embriyom kaldı... Artık hayırlısı Drm ne onerırse oyle yola devam edeceğiz..

Merhabalar nm? Iyız canm ben henuz baslamadım? Mart ayı belkı bır ön muane konusma için gıdebılırım geriye 4 tane dondurulmuş embriyom kaldı... Artık hayırlısı Drm ne onerırse oyle yola devam edeceğiz..
Merhaba Hiçmi tutmadı ? pozitif görüp kimyasal veya düşük mü oldu sizin ?

merhaba arkadaşlar benim 10. gün kan değerim 334, 12. gün 537, 14. gün 742 . sizce dış gebelk olma ihtimali var mı ? tam olarak 2 kat artış gerçekleşmedi çünkü Değereleri tam olarak 2 kat artmayıp sağlıklı gebelik geçiren kese oluşumunu görenlere var mı aramızda?
Merak ettim, keseui gördünüz mü? Hamilelik devam ediyor mu?

hadi bakalım hayırlısı canım.
Ben de dün muayeneye gittim. 2 kese göründü çok şüür. Bakalım haftaya kalp atışını duyacağız umarım.🙏🍀🤗

Merhaba kızlar 3 martta ikili test randevum vardı doktorum devlet prosedürü olduğu için yapıldığını bu tarama testlerinin çok eski yöntem olduğunu söyledi ,güvensiz dedi ve önermedi. Direk fetal dna yaptırıp abd’ye gönderecek sonuçları. Yaptıranlar vardı sanırım aranızda geldi mi sonuçlarınız

Kızlar transfer sonrası kabızlık yaşayan ıkınma olupta hamike kalan var öı cok korkuyorum tranferimin 3.günğ ama kabızım sürekli
merhaba,
bende aynı durumdayım bugün biraz ıkındım ve sonra çok korktum sizde durum ne oldu acaba? pozitif gördünüz mü?

Merhaba kızlar 3 martta ikili test randevum vardı doktorum devlet prosedürü olduğu için yapıldığını bu tarama testlerinin çok eski yöntem olduğunu söyledi ,güvensiz dedi ve önermedi. Direk fetal dna yaptırıp abd’ye gönderecek sonuçları. Yaptıranlar vardı sanırım aranızda geldi mi sonuçlarınız
Ben yaptırdım, 2-3 güne gelecek sonuçlarım . Umarım hepimiz hayırlı haber alalım canım

Hangi ülkeye gönderdin canım ne kadar tuttu kaç günde çıkıyor sonuçlar ? Mutlu haberler alman dileğiyle 🙏 ne güzel cinsiyette öğrenmiş olacaksın.
Amin insallah canım. Amerika’ya gitti kanım ☺️ 10-14 günde gelir sonuçlar dediler, bugün 11. Gün. 390 dolar ödedik. Evet cinsiyette geliyormuş, sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil.

Back