• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Çoook teşekkür ederim canımm. Sonucum şimdi çıktı. 491 olmuş. Ayyy sonunda güzel bir sonuç aldım. Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah.🙏
Darısı başına, inşallah tez zamanda senin de güzel haberlerini alalım. Yazışalım mutlaka🥰🍀🧿
Dualarım seninle canım 🙏🏻 mutlaka haberleşelim gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi. İnş ben de yetişirim de sana hamile buddyleri oluruz 🤗

Merhaba benim de iki transferdi ikisi de tutmuş ama biri boş kese yani tek bebek devam ediyor bu halde bile ikili test yanlış sonuç veriyormuş diğerinde bebek olmamasına rağmen.3 hafta sonra gittiğimde kese yok olduysa ikili test yapılacak yoksa ne yapacak onu konuşmadık yok olacağını düşünüyor doktorum 😊 siz ne zaman transfer olmuştunuz
Ben 24 aralıkta çift embriyo transferi olmuştum diğeri sürpriz bi şekilde geçen hafta belirdi 😂

Merhaba 2 embriyo mu transfer edilmişti size 😍 saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah. Bende şuan 7 haftalık hamileyim doktorum fetal dna dan bahsetmedi henüz ama bende yaptırmayı düşünüyorum. Sizin embriyolarınıza genetik test yapılmış mıydı 🙄
Evet çift embriyo transferi. Embriyolara genetik test yapılmadı ama biz tüp bebek tedavi sırasında eşimle bazı genetik testler yaptırmıştık ve hiç sıkıntı çıkmamıştı. Sadece bende kan pıhtılaşması vardı doktorda artık bu çok normal demişti. Zaten doktorum da kan sulandırıcı vermişti. Sanırım bende yaptırıcam kafamda soru işaretleri ile gezmektense yaptırıp kurtulurum ☺️

Kızlar bu tarama testleri için fikir ayrılıkları var hep . Çevrem bana yaptırma kafanı bulandırma hatalı sonuç çıkabiliyor diyor. O sebple ben çok kararsızım. Siz ne düşünüyorsunuz. Yaptıracakların ve yaptırmayacakların gerekçelerini çok merak ediyorum
Herkesin düşüncesine saygı duyuyorum fakat testleri yaptırmak bende daha ağır basıyor çünkü eğer bi sıkıntı varsa yüksek olasılıkla bu size söyleniyor ve siz de kendinizi ona göre hazırlıyorsunuz ya da ona göre tedavi uygulanıyor. Hata olasılığı 9 ay boyunca cinsiyet söylenipte doğunca tersi çıkması gibi bişey bence 🥰 1000/1 yani :)

Evet çift embriyo transferi. Embriyolara genetik test yapılmadı ama biz tüp bebek tedavi sırasında eşimle bazı genetik testler yaptırmıştık ve hiç sıkıntı çıkmamıştı. Sadece bende kan pıhtılaşması vardı doktorda artık bu çok normal demişti. Zaten doktorum da kan sulandırıcı vermişti. Sanırım bende yaptırıcam kafamda soru işaretleri ile gezmektense yaptırıp kurtulurum ☺️
Canım benim 1 embriyoma genetik test yapıldı ama ben genede yaptırmayı düşünüyorum.. yaptırmasam içimde hep kuşku olacak bu sefer diye düşünüyorum.. bazı firmalar sadece 3 hastalığı tararken bazı firmalar 70 hastalığı tarıyormuş.. daha firmaları arayıp bilgi almadım. Sizin görüştüğünüz bir firma oldu mu

Canım benim 1 embriyoma genetik test yapıldı ama ben genede yaptırmayı düşünüyorum.. yaptırmasam içimde hep kuşku olacak bu sefer diye düşünüyorum.. bazı firmalar sadece 3 hastalığı tararken bazı firmalar 70 hastalığı tarıyormuş.. daha firmaları arayıp bilgi almadım. Sizin görüştüğünüz bir firma oldu mu
Hayır açıkçası konu ile ilgili pek bilgim yok doktorum ekini evinize yönlendireceğiz 3 hafta sonra ekip gelip alıyo o bizlik bişey değil dedi. Bilgi aldığınızda bize de bilgi verir misiniz?

Selam aleyküm hamiş anneler nasılsınız neler yapıyorsunuz durumlarının nasıl yoklamak istedim🧿 arda yazılarınızı okuyorum maşallah hepinizin güzel giden gebeliği var 🤲🏻🤲🏻 stres yapmayın üzmeyin kendinizi daha güzel geçsin gebeliğiniz inşallah 🥰🥰🥰🥰
Canim listeden beni silermisin .
Düştü benim bebeğim tutunamadı malesef.
1aylikti doktor gelişim yok dedi nokta gibi bişey vardı ultrasonda kan testi verdim değerim düşmüş .
sanırım olusamadan düştü .
Tekrar deneyeceğiz en kısa zamanda neden böyle olduğu araştırılacak😔

Back