- 15 Kasım 2021
- 404
- 467
- 23
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #11.781
Hiç farkı yok.Kızlar ben yarın test vermeye gidicem aç karna mı gidilmesi lazım yoksa fark etmez mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç farkı yok.Kızlar ben yarın test vermeye gidicem aç karna mı gidilmesi lazım yoksa fark etmez mi
Tamam canım teşekkür ederimHiç farkı yok.
Gittin miiiiiTamam canım teşekkür ederim
Gittim verdim kanı bekliyorum şimdi kalbim yerinden çıkcak heycandanGittin miiiii
Doktorunuz olumsuz bişey demediyse canınızı sıkmayın stres olmayınKızlar 6+1 de kalp atışını duymaya gittiğimde boyunu da ölçmüştü 3 mm dedi. Çok az değil mi daha fazla olması gerekiyor sanki 5-6 mm gibi. Gelişimi geriden mi geliyor acaba düşünmeden edemiyorum.sizin 6. Haftada kaç mm idi bebeğiniz?
Nasılsınız? Doktora gittiniz mi? İnşallah güzel haberlerle gelirsinizGeçmiş olsun canım kaçıncı haftadasın ? Ben de aynı durumda sayılırım Çarşamba günü kontrolü bekliyorum belki kürtaj dicem bana da
Daha gitmedim canım geç randevu aldım bugün yazarım çıkıncaNasılsınız? Doktora gittiniz mi? İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
İhtimal olarak düşük gözüküyor ama 3. Gün embriyosu için 10.gün erken 12.gün tekrar yapın test ilaçlarınızı bırakmayınKızlar bişey sorucam benim değerim 0.1 çıktı bu değer sonradan yükselmez değil mi 3.gün embriyosuydu bugün tranferin 10.günü
Doktorun dediği tarih aslında onlar erken tarih söylemiş bakalım cumayı bekliycem artık ama umudum yokİhtimal olarak düşük gözüküyor ama 3. Gün embriyosu için 10.gün erken 12.gün tekrar yapın test ilaçlarınızı bırakmayın
Ben 8.gün 28le öğrenmiştim 3.gün embriyosuydu. Yinede 12.gün tekrar etmenizde fayda var kan testini. Hayırlısı olsunKızlar bişey sorucam benim değerim 0.1 çıktı bu değer sonradan yükselmez değil mi 3.gün embriyosuydu bugün tranferin 10.günü
Ay ne olur böyle şeyler düşünmeyin arkadaşım. Benim 8. Haftada 1.4 cm çıktı. Sizden 14 gün büyükmüş ona rağmen küçük. Sorun olsa doktor söyler hiç evham yapma.Kızlar 6+1 de kalp atışını duymaya gittiğimde boyunu da ölçmüştü 3 mm dedi. Çok az değil mi daha fazla olması gerekiyor sanki 5-6 mm gibi. Gelişimi geriden mi geliyor acaba düşünmeden edemiyorum.sizin 6. Haftada kaç mm idi bebeğiniz?
Tüp bebek bu hiç belli olmuyor ki geç tutunma bizde çok daha fazla olabiliyormuş . Bazı doktorlar erkenden istiyor test ama bence 12 gün bile az 15 gün beklemekte fayda var. Benim 5.gün iki embriyo olmasına rağmen doktor 10.gün test yaptım diye kızdı bana 12.gündü test günümDoktorun dediği tarih aslında onlar erken tarih söylemiş bakalım cumayı bekliycem artık ama umudum yok
Hayırlısı ya bakalım cuma tekrar kan vericem yükselirse ne güzel yükselmezse de hayırlısı artıkTüp bebek bu hiç belli olmuyor ki geç tutunma bizde çok daha fazla olabiliyormuş . Bazı doktorlar erkenden istiyor test ama bence 12 gün bile az 15 gün beklemekte fayda var. Benim 5.gün iki embriyo olmasına rağmen doktor 10.gün test yaptım diye kızdı bana 12.gündü test günüm
Sağolun teşekkür ederimBen 8.gün 28le öğrenmiştim 3.gün embriyosuydu. Yinede 12.gün tekrar etmenizde fayda var kan testini. Hayırlısı olsun
Hayırlısı canım sabır etmek gerekiyor bu dünyada alacak nefesleri varsa gelecekler elimizden gelen her şeyi yapıyoruz tüp bebek anneleri olarakHayırlısı ya bakalım cuma tekrar kan vericem yükselirse ne güzel yükselmezse de hayırlısı artık
Merhaba kızlar dün akşam ağrısız bir şekilde kanama oldu. Lavaboya gitmek için kalktığımda hissettim ama anlamadım. Lavaboda gördüm. Yoğun olmayan suluboya gibi kırmızı bir kan ve ortasında bir küçük pıhtı. Çok korktum. Gece devam etmedi ama sabah tekrar oldu. Şimdi silince hafif geliyor. Birazdan doktora gideceğim. İnşallah kötü bir şey yoktur. yerleşme kanaması için biraz geç değil mi.?