• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

İnşallah canım ya senin embriyon kaç günlüktü ben de yarın yaptırmayı düşünüyorum
Yaptır gitsin kaygın , illaki görünüyor. İnşallah da pozitif görünür. Ama değerini hiç karşılaştırma çünkü çok farklı oluyor. Burada yğksek beta ile tek gebelik elde eden de oldu düşük beta ile ikiz olan da.

Yaptır gitsin kaygın , illaki görünüyor. İnşallah da pozitif görünür. Ama değerini hiç karşılaştırma çünkü çok farklı oluyor. Burada yğksek beta ile tek gebelik elde eden de oldu düşük beta ile ikiz olan da.
Sağol canım hayırlısı bakalım bir yanım korkuyor yaptırmak istemiyor diğer yanım deli gibi merak ediyor

Bende obur gibi yiyiyorum ya sürekli karnım acıkıyor 😂 aç kalırsamda midem bulanıyor saatte bir leblebi yiyiyorum zaten
Aynen ya bu gidişle duba gibi olcaz🙈
Nane de mi yenmemesi gerekenler arasındaydı 😲😵‍💫 ben hergün salatanın içinde yiyordum ve yiyorum hala 🙄
Transfer sonrası nane maydonoz hurma yasaklamıştı benim doktorum oturupta bir demet yemedikten sonra bişey olmaz ama temkinli olmak lazım yinede
Selam kızlar bir şey soracağım. Progestan dex,lutinus fitil,duphaston bu ilaçları ssk karşılıyor mu sağlık ocağında yazdırsam sabah akşam kullanıyorum eczaneye her 10-15günde bir 800-900tl ödüyorum.
Progestan dex ve duphastonu karşılamıyor diye biliyorum

Ama sizin 5.gün transferiymiş çıkma ihtimali daha yüksek sanki benim ki 3.gün embriyosu hemşireye sordum çıkar derse eğer yapıcam çıkmaz derse beklerim
Hemşireler de doktorlar da jeep bekle diyorlar . Benim doktorum aceleci oldugum için kızmıştı ama anında hesabında paylaşmıştı anlamak güç :)

Selam aleyküm hamiş anneler nasılsınız neler yapıyorsunuz durumlarının nasıl yoklamak istedim🧿 arda yazılarınızı okuyorum maşallah hepinizin güzel giden gebeliği var 🤲🏻🤲🏻 stres yapmayın üzmeyin kendinizi daha güzel geçsin gebeliğiniz inşallah 🥰🥰🥰🥰

Arkadaşlar merhaba.Bugün doktor kontrolümüz vardı ilk değerim yüksekti ya gerçekten ikisi de tutmuş ama bir kese boş önceki kontrol ultrason çıktısında eve gelince ekstra bir kese gibi bir şey görmüştük ama anlam verememiştim doktor da bir şey dememişti.Bugün yine görünce doktora sordum evet o boş kese vücut onu kendi atacak dedi beni biraz korkuttu öteki gebelikte boş kese olduğu halde kürtaj olmuştum bunun tekini kendi atabilirmiş.Diğer bebek sıkıntılı olmadığı için diğer bebeğe zarar vermemek adına dokunmak istemiyor mu acaba?Böyle bir durum yaşayan ya da duyan oldu mu?
Ewet benim ilk gebeliğimde o şekilde oklmuştu çift transferdi kesenin biri boştu.drumda aynı şeyi söyledi o zamanla oradan kaybolacak diğer kese büyüyünce dedi. Ve çok şükür oğlumu sağlıkla kucağıma aldım hiç sıkıntı yaşamadık.darısı size olsun inşallah

Arkadaşlar benim bebişin kalp atışları durmuş .geçen hafta duymuştuk ama bugün göremedik. Küretaj olucam.herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim. İnsan verilen emeklere çok üzülüyor.zor elde ediyoruz zaten bide bulup kaybetmek gerçekten kötüymüş.

Ewet benim ilk gebeliğimde o şekilde oklmuştu çift transferdi kesenin biri boştu.drumda aynı şeyi söyledi o zamanla oradan kaybolacak diğer kese büyüyünce dedi. Ve çok şükür oğlumu sağlıkla kucağıma aldım hiç sıkıntı yaşamadık.darısı size olsun inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim
Arkadaşlar benim bebişin kalp atışları durmuş .geçen hafta duymuştuk ama bugün göremedik. Küretaj olucam.herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim. İnsan verilen emeklere çok üzülüyor.zor elde ediyoruz zaten bide bulup kaybetmek gerçekten kötüymüş.
Çok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size inşallah 🤲🏻🌸 Allah sevdiği kullarını sınarmış üzülmeyin Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur 💐

Geçmiş olsun canım kaçıncı haftadasın ? Ben de aynı durumda sayılırım Çarşamba günü kontrolü bekliyorum belki kürtaj dicem bana da 😕

Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah tez zamanda rabbim sevindirsin sizi. Hep elimiz yüreğimizde. Bir sonraki aşama için hiç kafamız rahat ilerleyemiyoruz. Kaç haftalıktı neden olurmuş ?

Back