• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Olmadı kızlar iki aylık serüvenim son buluyor . Gelişme yok bebekte cumartesi günü kürtaj randevusu aldım . İnsan elbet üzülüyor ister istemez ama kendimi ilk denemeye göre daha güçlü hissediyorum Allah sabrini da verecek 🙏🏻 Son embriyo ile devam edeceğiz umarım hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz

Olmadı kızlar iki aylık serüvenim son buluyor . Gelişme yok bebekte cumartesi günü kürtaj randevusu aldım . İnsan elbet üzülüyor ister istemez ama kendimi ilk denemeye göre daha güçlü hissediyorum Allah sabrini da verecek 🙏🏻 Son embriyo ile devam edeceğiz umarım hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz
Ne denir bilmiyorum çok üzgünüm, yeni denemende sağlıkla kucağına alacaksın inş. Dediğin gibi çok güçlüsün. 🌸

İnşallah son embriyo , bu yorgunluklarının da sonu olur arkadaşım. Allah yolunu açık etsin. Güzel haberler ile yaz bize kısa zamanda inşallah

Ne dedir bilmiyorum hakkında hayırlısı olsun son embriyon sağlıkla tutunsun inşallah canım 🤲

Rabbim yardımcın olsun sıkma canını vardır bunda da bir hayır

Kızlar merhaba. Dün gebelik tarama testi yaptırdım ilk yapılan test yani. Sizlerde yaptırmışsınızdır ben 1 hafta geç yaptırdım corona olduğum için.tam kan testinde ALT değerim Yüksek çıkmış 70 . Doktorum biraz yüksek haftaya tekrar baktır dedi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda kızlar 🥺 bebek için tehlikeli diye okudum .inşallah bebeğime bir şey olmaz 🥺
Canım ben oğluma gebeliğimde ast alt değerlerin seninkindende yüksek çıkmıştı.gastroenkolojiye felan gittim danıştım.dr progrstan kullandığım için yükseldiğini söyledi ve progrstanı bıraktığımda çok hızlı bi şekilde normal değerlere düşmüştü.gebeliğimede hiç bi etkisi olmadı oğlumu sağlıkla kucağıma aldım.endişe etme kullandığın ilaçların yan etkisi bunlar

Allah yardımcın olsun arkadaşım. İnşallah tez zamanda rabbim sevindirsin sizi. Hep elimiz yüreğimizde. Bir sonraki aşama için hiç kafamız rahat ilerleyemiyoruz. Kaç haftalıktı neden olurmuş ?
Aynen öyle canım tamam tuttu herşey yoluna girdi diyemiyoruz malesef.bugün 8 hf olmuştum bebek 6+2 de kalmış.bu aşamada şu sebepten diyemeyiz diyorlar.bunların çok sebebi olabiliyor.kromozal bi sıkıntısı vardı belkide bebeğin bilinmiyor

İnşallah çok teşekkür ederim

Çok üzüldüm rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin size inşallah 🤲🏻🌸 Allah sevdiği kullarını sınarmış üzülmeyin Allah bekletiyorsa güzelleştiriyordur 💐
Kesinlikle öyle.inşallah diyorum bu hayattaki sınavımız budur.Allah daha büyük sağlık problemleriyle sınamasın bizleri inşallah çok şükür bir evladım var o beni ayakta tutuyor bu süreçte.Allahım sizlere olmayan isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🤲

Evet iki hafta önce 6+2 deyken gittiğimizde duymuştuk kalp atışını.bu pazartesi durduğunu öğrendik ve crl de 6+2 kalmış hiç gelişmemiş 😢
Nasip degilmis. Uzulme nolur 😔Bende 6+1de gittim yarin kontrolum var 7+4 olacak. Ama icimde bi sıkıntı var. Hic bisey yapmaya halim yok. Allah hayır etsin...

Canım ben oğluma gebeliğimde ast alt değerlerin seninkindende yüksek çıkmıştı.gastroenkolojiye felan gittim danıştım.dr progrstan kullandığım için yükseldiğini söyledi ve progrstanı bıraktığımda çok hızlı bi şekilde normal değerlere düşmüştü.gebeliğimede hiç bi etkisi olmadı oğlumu sağlıkla kucağıma aldım.endişe etme kullandığın ilaçların yan etkisi bunlar
Yaaa inşallah benimde düşer inşallah ilaçlardandır 🙏🏻 çok teşekkür ederim canımm moral oldun bana 🌹

Kızlar selam ben 8. Haftadayım resmen nefes kesen bir sürece girmiş gibiyim . Burnum tıkanık, akcigerlerim nefes alıp vermeme yetmiyor gibi kesik kesik ve sürekli halsiz haldeyim. Normal mi acaba sizlerde nasıl gidiyo

Back