• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Selam kızlar bir şey soracağım. Progestan dex,lutinus fitil,duphaston bu ilaçları ssk karşılıyor mu sağlık ocağında yazdırsam sabah akşam kullanıyorum eczaneye her 10-15günde bir 800-900tl ödüyorum.
Bende aynı ilaçları kullanıyorum aynı parayı veriyorum 😩 duphaston yerine enox kullanıyorum ne zaman kullanmayi birakcam heyecanla bekliyorum

Kızlar merhaba. Dün gebelik tarama testi yaptırdım ilk yapılan test yani. Sizlerde yaptırmışsınızdır ben 1 hafta geç yaptırdım corona olduğum için.tam kan testinde ALT değerim Yüksek çıkmış 70 . Doktorum biraz yüksek haftaya tekrar baktır dedi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda kızlar 🥺 bebek için tehlikeli diye okudum .inşallah bebeğime bir şey olmaz 🥺

Arkadaşlar benim bebişin kalp atışları durmuş .geçen hafta duymuştuk ama bugün göremedik. Küretaj olucam.herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim. İnsan verilen emeklere çok üzülüyor.zor elde ediyoruz zaten bide bulup kaybetmek gerçekten kötüymüş.
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun... Sağlıkla yine olur inşallah 🙏

Kızlar merhaba. Dün gebelik tarama testi yaptırdım ilk yapılan test yani. Sizlerde yaptırmışsınızdır ben 1 hafta geç yaptırdım corona olduğum için.tam kan testinde ALT değerim Yüksek çıkmış 70 . Doktorum biraz yüksek haftaya tekrar baktır dedi. Bu durumu yaşayan var mı aranızda kızlar 🥺 bebek için tehlikeli diye okudum .inşallah bebeğime bir şey olmaz 🥺
benim bir yakınımda olmuştu kullandığınız ilaçlarla dahiliye doktoruna gidin onlarda yorum getirebilirler. Yakınım oxapar progestan kullanıyordu. Oxaparı bıraktı düzeldi onunda 400lere çıkmıştı değeri. Siz önce kendi kullandığınız ilaçların karaciğer enzimlerine etkisi var mı ona prospektüsten bakın birde dahiliyeye görünün

benim bir yakınımda olmuştu kullandığınız ilaçlarla dahiliye doktoruna gidin onlarda yorum getirebilirler. Yakınım oxapar progestan kullanıyordu. Oxaparı bıraktı düzeldi onunda 400lere çıkmıştı değeri. Siz önce kendi kullandığınız ilaçların karaciğer enzimlerine etkisi var mı ona prospektüsten bakın birde dahiliyeye görünün
Bende aynı ilaçları kullanıyorum. İlaçtandır benimde inşallah . Çok sağol moral oldun bana 🙏🏻🌹

Back