• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

Ngs li embriyonun kimyasal olmasi çok düşük ihtimal cok üzüldüm canım 😣 nerede tedavi görüyordun , herşeyi yaptırmışsın, sanırım sadece serum tedavisi yapılmamış, bende en son onu deniyorlar😔 sebepsiz düşüklerden sonra
Aynen canım düşük bir ihtimal bana denk geldi malesef 😪😪
Bahceci ankara da tedavi görmüştüm aynen bir tek serum almadım. Artık bundan sonra belki yaparlar.. o da o embriyomu ne zorluklarla ulaşmıştık.. Allah yardımcım yardımcımız olsun. Sil baştan başlayacağız artık ne zaman nasip olursa.

arkadaslar benim beta hcg
11.gün 334
13.gün 756 cikti. Cift embryo vardi, ultrason kontrol gunumu 2 hafta sonraya verdi dr.
Sizce ikiz olma ihtimali var mi? 🙄

Hayırlı olsun canım 🥰 benimde 3.gün embriyosu bugün dokuzuncu gün kan verdim negatif çıktı acaba çokmu erken yaptırdım 🤔
Bence erken canim doktorların bir bildiği vardır.
9. Gün kan testi yaptim cok hafif kuruma cizgisi göründü.
Cok ağlamıştım olmadi diye sonrasında 1 damla kan geldi arkası gelmedi. Ben yine ağladım düştü diye.
Kan verdim pozitifi cikti cok şükür beklemiyordum o kadar umutsuzluğa kapilmistim🤲🌸

Bence erken canim doktorların bir bildiği vardır.
9. Gün kan testi yaptim cok hafif kuruma cizgisi göründü.
Cok ağlamıştım olmadi diye sonrasında 1 damla kan geldi arkası gelmedi. Ben yine ağladım düştü diye.
Kan verdim pozitifi cikti cok şükür beklemiyordum o kadar umutsuzluğa kapilmistim🤲🌸
Rabbim tamamını görmeyi nasip etsin inş 🥰 İnş benimde öyle olur ama kan testi negatif çıktı idrar olsa çok takılmazdım

Evt ama dokuzuncu gün baktırsaydın kanda azda olsa görürdün bence 🙄herkesin sekizinci gün belli olmuş genelde ☹️
9.gun test yapmistim cikmamisti. 10.gun yaptim cok silik cikmisti, 12.gun kanda 51 cikmisti. Sonra olmadi ama sebep baskaydi. Umarim tutunmustur, sakin birakma ilaclaridi. Doktorlar bosuna 12 gun bekletmiyorlar.

Gunaydin guzeller! Allah hepinizi tez zamanda sevindirsin insallah. Pozitif alanlari cani gonulden tebrik ederim:KK50::halay:
Seni görünce tahmini doğum tarihini çok mutlu oluyorum 😁 çünkü benim doğum günüm 17.08 . Çok isterdim o tarihe denk getireyim hahaha sağlıkla gelsinlerde Eylül olacak gibi benim . Belki ikiz olursa Ağustos’a düşer o zaman 😀

Seni görünce tahmini doğum tarihini çok mutlu oluyorum 😁 çünkü benim doğum günüm 17.08 . Çok isterdim o tarihe denk getireyim hahaha sağlıkla gelsinlerde Eylül olacak gibi benim . Belki ikiz olursa Ağustos’a düşer o zaman 😀
Canim ya hadi insallah🥰 Ama sana tavsiye kendi dogum gunune denk getirme, ilerde kutlayinca, kendi ailesi olunca falan sorun oluyor🤣🤣🤣

Kizlar dün testimde hayali 2. Cizgi vardi transferimin 7. Günü bugün
Bugun tekrar test yaptım tek cizgi çıktı kafam cok karışık 😓

9.gun test yapmistim cikmamisti. 10.gun yaptim cok silik cikmisti, 12.gun kanda 51 cikmisti. Sonra olmadi ama sebep baskaydi. Umarim tutunmustur, sakin birakma ilaclaridi. Doktorlar bosuna 12 gun bekletmiyorlar.
Canım benimde 3. Gun embryosu ilk kan degerim 57 .yarin tekrarlanacak.
Kan değerinden dolayımı olmadi neden olmadi?
Düşüşemi geçti .?

Back