• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 aralık ayı tüp bebek transfer olacaklar gelin birlikte bekleyelim🌺💮🌿

(24 Aralık 5. Gün transferi) Hoca beni ilk cuma gününe çağırmıştı dayanamadım az önce arayıp yarın gelsem olur mu dedim bir gün farkettirmez gel dedi cuma olmuyodu perşembe hiç olmaz şimdi bana 😂 hayırlısını versin allah

(24 Aralık 5. Gün transferi) Hoca beni ilk cuma gününe çağırmıştı dayanamadım az önce arayıp yarın gelsem olur mu dedim bir gün farkettirmez gel dedi cuma olmuyodu perşembe hiç olmaz şimdi bana 😂 hayırlısını versin allah
Beni de Cuma çağırdı muayene için 25.de transfer olmuştum hadi inşallah görürüz keseleri 🙏🏻

Selam canım inş inş 🙏🏻 benim farklı sorunlar da çıktı. Eşimde birkaç ay önceki test sonucunda clde 13 mio toplamda 45 mio olan sperm sayısı, transfer günü verilen spermde toplamda 20 binmiş. Test tekrarlayacağız. Sonuç aynı çıkarsa eşimde ağır oligospermi var demek oluyor. Doktor ilk sonuçlarımızla doğal yoldan imkansız değil gebelik demişti ama son sonuçlarımıza göre tek seçenek tüp bebek olarak kalıyor. Biz tüp bebeğe her türlü devam edecektik ama doğal yoldan şansımız olduğunu bilmek rahatlatıyordu yine de. Bende yumurta rezervi azlığı eşimde de ağır oligospermiyle devam ediyoruz yola bakalım.

Sen napacaksın hemen başlayacak mısın yeni tedaviye? @Zecmel Nil Gunes Nil Gunes @CevikKiz @hasretim0601 @Zeynepkur kızlar sizler ne zaman planlıyoruisunuz yeni tedavileri?

Back